JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, božija noga said: Problem sa Eriksenom je bio taj što Italijani zabranjuju sportistima sa defibrilatorima bilo kakvim mehaničkim pomagalima u telu, da se takmiče. 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nworu danas staviti u 12 čisto da mečkom plašimo gospodu. Da non stop gledaju ka našoj klupi hoće li ući u igru. 😂 2 23
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Daiki Ito said: Ovo sto ti pises je okej , ali ako ja imam srcanu manu ili ti ili bilo ko na rizik pristajemo sami da bi igrali . Naveo sam ti primjer Eriksena u Italiji ne smije da igra , a u Engleskoj to radi bez problema . Ti si napisao da je on pregled u NBA prolazio na sopstveni rizik. Ovo što je citirano pokazuje da nije tako. Kod potencijalno ozbiljnih zdravstvenih situacija odlučuje “Fitness-to-Play Panel" koji se formira na nivou NBA i bez čije dozvole ne može da se igra u NBA. Nema tu nikakve igre na sopstvenu odgovornost. Evo ti jedna skorašnja situacija https://www.espn.com/nba/story/_/id/42074108/lakers-christian-koloko-medically-cleared-play-sources-say 1
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Zvezdaš96 buraz,moraš proveriti sajlu od obrtomera ,nemoguće da imaš samo 994 posta,kojom brzinom ih štancaš. 1 6
božija noga Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Inače da ne promakne ispod radara. Španci pišu da je Plavšić opcija da zameni Kreviša iz Unikahe koji je povređen. 12 17 2 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, božija noga said: Inače da ne promakne ispod radara. Španci pišu da je Plavšić opcija da zameni Kreviša iz Unikahe koji je povređen. Plavša, koji ti je to tim za 6 meseci? 3
Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dvadesetak postova, a tek je vreme rucku, jedva cekam live😁
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bolje da Nwora odmori ovo duplo kolo, Asvel nekako dobiti na odbranu domaci teren, ma i da je najruznija utakmica samo nekako dobiti,a onda Makabi opusteno sta bude..
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U moru ružnih vesti evo i jedne lepe. I nas bog malo da pogleda. 2 2
Mile1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Plavša, koji ti je to tim za 6 meseci? Masnica, plaketa zlatni sat i da se rastajemo. Jos jedan od plejade igraca koji na racun domaceg pasosa i dalje obitavaju po klubu 6
Bogoljub Gagic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ево демантовали из клуба, а и обрадовали вестима за Грејема и Нвору. Нова нека пуши курац. 28 5
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Oglasio se klub. Butler prošao preglede i biće registrovan tako da bi trebalo da igra protiv Makabija. Nwora neizvestan i za Makabi tako da ništa od njega večeras. Graham kreće da trenira sa klubom, magnetna je prošla ok ali je u međuvremenu fasovao neki grip i temperaturu. Samo nekako da je prevalimo večeras, baš bi značilo. 22
Howie Roseman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Konačno sve transparentno kao što rade ozbiljni klubovi. 18
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Eto, sad se mozemo posvetit vcrs utakmici i dati podrsku momcima 12 8
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hvala qrcu da su se oglasili, tako se to radi. Odlicne vesti, a ovo interesovanje Unikahe za Plavsica je samo visnjica na vrhu 12 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, JoaoFelix2023 said: Sad je sve jasnije! 5 minutes ago, Milko Miller said: 4 minutes ago, Dzo23 said: Da pitam je li jos neko video ove vesti ili samo ja 3x? 2 1 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Večeras ćemo da dobijemo na muda. U četvrtak ćemo da trpamo muda u usta Makabiju 4
Recommended Posts