bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi imamo 4 NBA igrača u svojim redovima s tim da je Moneke odigrao svega par utakmica tamo ali se ipak vodi tako. zvuči nestvarno.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, bodo said: Mi imamo 4 NBA igrača u svojim redovima s tim da je Moneke odigrao svega par utakmica tamo ali se ipak vodi tako. zvuči nestvarno. 6 Nwora, Moneke, Graham, Butle, BBoy, Canan Edited 4 hours ago by Dzo23 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dzo23 said: 5 Nwora, Moneke, Graham, Butler i Bolomboy da. Bokija sam ispustio jer ga nema na vidiku 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, NMX said: Veterana isto Zar on nije @Veteran ?
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Mile1 said: Nemoj da ludujete, jel kada ludujemo ne zavrsi se dobro Caki caki cale kupi mi sandale samo pazi Cale na ne budu male….🥁🎸🎹🥁🎸🥁🎹 https://youtu.be/wzZJ1a_-tFQ?si=ZYwUV08tz2JL4obq
Šiljokapi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja od i ovako osakaćenog tima očekujem dobro šibanje sa svima što smo pokazali da možemo. Bilo kakav istorijski plasman biće samo šlag na tortu. Neka budu zdravi i pravi, a ko će na koju poziciju malo je bitno. Dezmond nam diže plafon značajno, povratak Grejema još više, a tek Boki 2
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo jos jedne informacije kao fan fekt. Kad kazem dok gledam utakmice da su ABA sudije lopovi i bitange, ne mislim stvarno da kradu parfeme i stekaju 250k eura, ali izgleda da jesu 7
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, vinogradskaopera said: Kad kazem dok gledam utakmice da su ABA sudije lopovi i bitange, ne mislim stvarno da kradu parfeme i stekaju 250k eura, ali izgleda da jesu Nisi shvatio, on nije uhapsen sto je stekao 250 hiljada, zlatne poluge, nakit, nego zato sto je jedan od vodja kriminalne grupe i uhapsen je u medjunarodnoj akciji. Nase svlacionice demolira iz hobija 😂 1 3
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Nisi shvatio, on nije uhapsen sto je stekao 250 hiljada, zlatne poluge, nakit, nego zato sto je jedan od vodja kriminalne grupe i uhapsen je u medjunarodnoj akciji. Nase svlacionice demolira iz hobija 😂 Izduvni ventil
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo jos jedne informacije kao fan fekt. Pa kad su sudijske dnevnice bedne, mora čovek od necega da živi.
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo jos jedne informacije kao fan fekt. Ovaj dan postgaje sve lepsi 5 1
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Don Dusko said: Zar on nije @Veteran ? Nije to taj ja mislim.. 1 1
MrTwister Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja stvarno mislim da je Butler dobar igrac koji ono meni izgleda kao neko koga ni vi ne mozete da zajebete bez obzira koliko se trudili i drago mi je sto cu moci da gledam takvog jednog igraca u Evropi i EL 😄 To naravno ne znaci da ce svi biti srecni i zadovoljni njegovim dolaskom, samo neke role i uloge da se pomjere bilo bi dovoljno da se to desi. Greska bi bila da se njemu limitira vrijeme na lopti i da on bude uglavnom na 2 bez neke prilike da kreira kako za sebe tako i za druge ali kad imas vec toliko ball dominant igraca to vazda znaci da neko ce da izvisi. Stavise, ja mislim da bi on i Graham bili dobar fit zajedno i da bi pomogao dosta da se otkljuca taj dio napadacki kod Grahama u vidu scoring potencijala. Svakako uzbudljiv period sad slijedi vama, sve utakmice mjesec dana se igraju doma, dosta prostora za trening i uigravanje, vracaju se iz povreda igraci, uslo se i u seriju dobrih rezultata, tesko da ima prostora nesto da se kuka. Sve naravno dok se ne pokliza Davidovac na trening nedje pa krene da se dovodi neki sto znam neki Terrance Davis ili TJ Warren da ga zamjeni 😄 8 1 2
Placebo Lone star Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo homoljsko ljeto i dolazak Batlera nas je isteralo u dvoriste.Na snimku u crvenom moja zena,svastika i komsinica Dara.Ajmo bre Cigani veselo… 1
durantula35 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisi shvatio, on nije uhapsen sto je stekao 250 hiljada, zlatne poluge, nakit, nego zato sto je jedan od vodja kriminalne grupe i uhapsen je u medjunarodnoj akciji. Nase svlacionice demolira iz hobija 😂 To je odavno poznata cinjenica svima koji su bar malo u kosarci.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, MrTwister said: uslo se i u seriju dobrih rezultata, tesko da ima prostora nesto da se kuka. 1 1 11
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lotermozer nam veceras deli (ne) pravdu. Poslala evroliga svog specijalca 1
Born Ready Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Super da nije bilo besmislenog odlaganja zvanične objave, dobrodošlica Jaredu. Jebote, konačno imamo pleja/beka sa poenima u rukama i to potencijalno na elitnom nivou. Nešto što nam nedostaje ne znam koliko već godina u prošlosti, neko ko može da povuče i izmisli poene kada je gusto, umesto da gledamo beskonačne bezidejne i sterilne napade u nekim važnim minutima kad se stegnu odbrane. Kada ih već mažemo govnima na svakom koraku (uglavnom opravdano), treba sada i pohvaliti ljude iz kluba. Okej, istresli smo pare, ali smo uspeli i da pobedimo nekoliko drugih ozbiljnih klubova u trci za njegov potpis. Uz Kampaca, verovatno pojačanje najjače reputacije, poslednjih xy godina. Još dolazi mlad i gladan dokazivanja i povratka u NBA. Ne znam kakav je karakter, ako uspe Saša da ga ukalupi u službu tima umesto da napucava sopstvene brojke i ako ga zdravlje posluži, biće to bomba. Edited 3 hours ago by Born Ready 5
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sve je ovo super oko Batlera. Sad ide onaj teži deo i imam po malo bojazan kako će njegov dolazak uticati na ekipu. Definitivno on je doveden da Saši bude ono što je Monaku Dzejms. Kako će na nove raspodele uloga ekipa da reaguje biće zanimljivo videti narednih meseci. Nadam se da će njegov dolazak pozitivno da utiče na već dobro formiranu hemiju u timu. 🙏💪 Edited 3 hours ago by Čočo 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Sad bas fali tito sa onom njegovom slikom rostera 😁 Ne bi mu stalo sve koliko nas ima. 1 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sa samo nadam da su igrači i stručni tim maksimalno okrenuti večerašnjoj utakmici. Da se ne bave, kao mi, epskim dolascima i odlascima. Ne bi nam bilo prvi put da puknemo od , trenutno, najgore ekipe u EL. Preko su nam potrebne pobede u narednih par utakmica. I da ljudi ozdrave a da se još neko ne obogalji. 3
Recommended Posts