Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

I mogu da kazem da smo kao navijaci bas jako nezahvalni, momci se bore tokom cele utakmice a nas prvi insekt(Zika) je da pljujemo i kritikujemo.A momci se ubili od borbe.

Evo gledam za brata Yaga on je ovde dosao neplanirano i daje koliko god su mogucnosti limitirane al eto ceka se prva greska da se krene teranje.

Znam da je tesko al brate u ovakvoj rotaciji gde svako igra koliko moze nije okej kritikovati.

Ajde da ne preterujemo, promasio je mrtvi zicer jedan na nula, nakon kojeg smo odmah primili kos na drugoj strani.

Profi kosarkas, normalno je da za to istrpi kritike, pod uslovom da nema psovki i vredjanja.

• Like 6
  • Pumpaj! 1
Posted

Na stranu sve što je Nwora dobro uradio večeras, meni impozantno izgleda kad krene na ulaz, kako na njega ne utiče kontakt protivničkih igrača. Kao da ne oseća ništa i samo ide pravolinijski i to je to. 

Terminator. 

• Like 32
  • Thanks 1
Posted

88 poena uz samo dve pogođene trojke, stvarno neverovatno. Mnogo mi je drago što nismo pali na početku 4. četvrtine kad su oni poveli nego smo odmah vratili prednost na našu stranu. 

• Like 7
Posted (edited)

Dobiješ šamar od Zadra, otrezniš se, skupiš se, i kazes dosta je. 

Kad imaš veru u sebe, kad pronađeš zajednistvo, onda i bez pola tima nije nemoguće da dobiješ šampiona Evrope u gostima, nije nemoguće da dobiješ ni prvoplasirani tim u Euroligi Zalgiris. 

Vec smo uradili mmooogo u ovim okolnostima. A tek ćemo biti bolji.

Edited by No name
  • Like 2
  • Love 1
Posted

Da ponovim upis od pre dva dana, Motejunasa produžiti do kraja sezone, namazan svim bojama i sposoban da isporuči i u 36. Mnogo nam znači dok se ne iskristališe situacija sa Boćkom, a za Rivera je svakako Igračina.

Neki napisaše rano je suditi posle jedne utakmice, meni je i posle jednog poluvremena njegov produžetak postao no brainer u našim okolnostima.

Elem, svi su isporučili i doprineli ovom čudu, Deda dve mini sekvence zlata vredne, Izundu povukao kad se lomilo i solidno odigrao odbranu, Kalinari dobio ponovo volju za životom igrom, Yagiša razigrao kad je stalo, Nworin takeover definitivno prelomio… Jedino što je za brigu je CMM, ako njega ni smena trenera, ni ovakva energija, ni ovaj moment koji je ujedinio ekipu, na kraju krajeva ni navijanje kakvo nisam video iskreno godinama, ne mogu da trgnu da nešto isporuči i konačno preuzme ulogu jbnog prvog pleja ekipe, onda se plašim da ništa nikad neće. Nije Yago naš najveći problem na jedinici, već Kodi, i to nema izgleda da se promeni. Nadam se dovodi se makar neki kombo koji zna da odigra makar p’n’r i postavi par napada, neće se moći svaki put Kodijeve mane skrivati kao večeras. On mi je ubedljivo najveće igračko razočaranje i to zadnjih par sezona.

Šok terapija daje efekta, važno je ovo bilo na toliko nivoa i da se okrene momentum u i oko ekipe.

Ja sam presrećan i prezadovoljan, protiv neporaženog lidera, tradicionalno neugodnog po nas, tek par dana nakon skalpa aktuelnog prvaka Evrope, kadrovski desetkovani i sa dva i po beka, da sa ovoliko energije odigramo i ogulimo kolena za pobedu, iskreno nisam se nadao, praštaj Zvezdo, slavi Zvezdo ❤️

• Like 8
Posted

Ogromna pobeda.

Nwora takeover. Bio sam među najglasnijim kritičarima pa je red da pojedem govno. Nije me iznenadio igrom u napadu jer je on dobar napadač a kod nas će imati lopte, sad i mnogo lopti usled svih povreda. Iznenađen sam njegovim prisustvom na skoku, borbenošću i dobrim govorom tela, to ga nije nikad krasilo.

Dobismo uprkos bednoj partiji oba plejmejkera. Kad Deda postigne više od 4 poena izgleda ne možemo da omanemo. Kakav lik. 

Moneke je mogao da nas ukopa skroz, mora da kanališe ekstrovertnost. Držao nas je u prvom poluvremenu.

D Mo za sada vala baš kao Divac, što reče neko na lajvu. Čiča. 

Da pomenem Semija, ne bismo bez njega dobili. Tamo gde je Gidra bežao od kontakta ovaj ide direktno u meso. 

Potez utakmice Izundu, delovalo je preko tv-a da je Arena eksplodirala u tom trenutku. 

Saša nije imao mnogo izbora, rotirao je kako je morao sa ovakvim sastavom. Nije mogao da skine osmeh posle meča. Ako.

Ruskim mudolizima sve najgore, pandurskoj gamadi još gore od toga.

Bravo i za Tomu, Žozeizlija i ostatak stručnog štaba. U meso.

• Like 37
  • Thanks 3
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)

Moram reci da ne pamtim bolju atmosferu, fenomenalno navijanje i energija bukvalno svakog igraca koji je usao veceras. Izgleda da je ovo sinergija sok terapije usled promene trenera i ujedinjenja ekipe usled baksuznih povreda. Da probamo na ludilo i hajp da izvacarimo Real, a da do Baskonije dovedemo beka sutera ako moze. Ukoliko se Grejem vraca uskoro, ne bih dovodio dvojicu. Motiejunas je pun pogodak i s ljudske strane, bodri sve vreme saigrace na klupi, dizao je halu jednom prilikom. Mnogo mi je drago i zbog Izundua koji je imao verovatno potez kola, bas se vidi da mu je stalo i da ce dobro okrvaviti kolena. Svakom Odzelejovom poenu se najvise radujem, dokazace on da nije olupina, samo mu treba vise minutaze i poverenja. Vec je uzvratio fanaticnom borbenoscu za svaku loptu. Sale sjajno vodio utakmicu,znao kada da izvede neke igrace, sem onog pada u trecoj, znatno smislenije smo izgledali u napadu nego pre ( cak i pored indisponiranih Jaga i Kodija ). O odbrani od druge do cetvrte cetvrtine da ne pricam

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 12
Posted (edited)
21 minutes ago, Bejn said:

Ali Vlade opsednut Kodijem.

Matori je tuga. Novinar pokušava da ga vadi iz te krečane nekoliko puta ali džaba. 

Ovo blamiranje na kraju je upozorenje rodbini da ga sklone više odatle. 

16 minutes ago, Don Dusko said:

a93mqj.gif

Zakucao je loptu dve vremenske zone unazad. Koliko mu je ovo značilo umalo da mu sviraju faul u prekidu na Tomi.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

Na stranu sad strucna strana, ali Saša Obradovic voli i oseća ovaj klub i zna kako da budi navijače i šta mora da traži od igrača. Danas je atmosfera, borba i energija bila bolja od bilo koje domaće utakmice kod Sferopulosa. I ne cudi sto smo skoro pa isti skor imali u gostima i u Beogradu u Evroligi prošle sezone. 

• Like 3
Posted (edited)
15 minutes ago, Cavani said:

Ajde da ne preterujemo, promasio je mrtvi zicer jedan na nula, nakon kojeg smo odmah primili kos na drugoj strani.

Profi kosarkas, normalno je da za to istrpi kritike, pod uslovom da nema psovki i vredjanja.

Znas da nije poenta u Yagu? Da mi je on samo instrument.Moze bilo ko umesto njega.

Mogao sam da stavim i Kalinica jer je i on kritikovan veceras pogotovo na pocetku.

Edited by Don Dusko
Posted

Da ponovim jos jednom, produziti komotno Rasel Krova jos veceras, ja garantujem za tog momka.

Tu kvalitetnije necemo dovesti sigurno, a kliknuo je sa ekipom od prve sekunde i igracki i karakterno.

• Like 18
  • Love 2
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Da sam dokon sad bih izvukao sva opraštanja od sezone nakon 2 utakmice

I ja kako Sfero treba da ostane i da nema ko da nas preuzme🤣

• Like 4
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted

Sad nešto guglam Motejunasa, on lik ladno započeo karijeru u Žalgirisu.

Da je naš covek, i da je ovako večeras navijao protiv Zvezde u direktnom duelu, i to na kraju karijere, pa tačno ne mogu ni da zamislim reakciju navijača 😁

• Like 19
  • Love 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 3