Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, Igor_ said: Kreni odma onda sto cekas? Njegova ideja je bila da ga pokupe posle lose sezone u Efesu, pratio ga je i pricao sa Sferom i zajedno su dosli do zakljucka da ce imati mnogo bolju sezonu nakon adaptacije u prosloj. Probacu da saznam i to u toku dana. Očigledno me ne pratiš dovoljno jer da me pratiš znao bi da nisam protagonista bilo kakvog,, teranja". Ali mi je neverovatno da osoba koja se bavi košarkom i živi od nje, vidi igrača, odluči da ga dovede i stavi ga na poziciju koju za svojih 27 godina nikad nije igrao i ne može da igra. Edited 3 hours ago by Čočo 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eh koliko bi tek dao u ove tri utakmice da je igrao na svojoj poziciji 1 1
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Apropo price o odustajanju od EL nakon 0:2... niko ne odustaje zbog 0:2 nego zbog 0:5 koji su sasvim izvesni. Naravno, moze uvek da nas krene sut, da se protivniku desi los dan ili nesto slicno, ali realno nismo favoriti ni u jednom od naredna tri meca. Sa 0:5 bi morali da uradimo ono sto su komsije prosle sezone uspele na 2:7 (cini mi se) kada su par meseci bili medju najboljim ekipama u EL da bi nadoknadili los start, a opet ni to im nije bilo dovoljno da se na kraju nekako umuvaju u 8 ili 10. Koliko je realno da mi udjemo u takvu seriju s obzirom na sve povrede i probleme koje imamo? Pa nije mnogo realno. Naravno, to ne znaci da treba da budemo vreca za udaranje, od novog trenera (Obradovica) ocekujem da podigne raspolozenje ekipe, pronadje igracima uloge, a onda ce i bolja forma da se pojavi. I da budemo konkurentni u najvecem broju meceva do kraja sezone. A rezultatski mi je tesko da ocekujem mnogo. 6
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Stefi88 said: Zasto je 0:5 sasvim realno posle promene trenera? Zato sto je raspored takav. Gostovanje sampionu Evrope, pa kuci protiv odlicnog Zalgirisa koji nas tambura vec godinama i Reala koji nam takodje ne lezi. Pritom to sto igramo duplo kolo u Bg za nas vise nista ne znaci, utisak mi je da bolje prolazimo kada gostujemo obe u duplom kolu. Uz sve probleme koje imamo sa izostancima i sada sa smenom trenera, ne vidim kako mozemo da budemo favoriti u bilo kojem od ova tri meca koja nas ocekuju u narednih 8 dana. Edited 3 hours ago by СтелаРоса 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: Zasto je 0:5 sasvim realno posle promene trenera? Zato što novi trener nema magični štapić da sve probleme riješi preko noći, jedva će stići da upozna igrače do duplog kola kad nam dolaze 2 ozbiljne ekipe. 3
leki bg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: Zasto je 0:5 sasvim realno posle promene trenera? Uz tzv.sok terapiju promene trenera i eventualnim vracanjem Dobrica, uz 7 dana treninga Di Moa i Jaga, nije nerealno 1-4, pa cak I 2-3. Dok se Grejem ne vrati i odigra bar 2-3 nedelje i, uz to, ne dovede jos 1 bek, mi smo nesumnjivo jedan od glavnih kandidata za pocasno mesto na dnu table. Makar nas trenirali Fil i Pop zajedno u prajmu...
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Stefi88 said: Zasto je 0:5 sasvim realno posle promene trenera? 0:5 je realno i da nam je Fil Džekson trener. Od Saše se očekuje da trgne ekipu, ali ne i instant čudo. 2
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Situacija je takva da ćemo bilo koju pobedu slaviti kao da smo uzeli neki trofej... Edited 3 hours ago by Issey 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Očekujem za početak da pobjeđujemo Spartak, Zadar, i takve, što je s Janisom bilo mučenje, a u zadnje vrijeme i nemoguća misija. U evroligi očekujem neki pomak, jer lošije od ovoga definitivno ne može. Čak mislim da bi bolje igrali da nema nikoga na klupi. Ne mogu da očekujem top 8 jer nije njegova ekipa, dosta je to nakaradno nakrcano igrača, bez nekog valjanog plana, ali želim da vidim da izvlači najbolje iz tima i igrača. Biću zadovoljan da vidim da nas svi odreda ne zatrpavaju trojkama. Da ne puštaš Obsta da te uništi. Da su igrači spremni da igraju odbranu, da hoće se potrude, a ne da isključivo jure statistiku. Da znaju kad treba da naprave "mali" faul i da taktički bar zaliče na evroligašku ekipu. 4
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad mogu da potpisem da dobijamo Zalgiris. Kad god smo bili ubedjeni da ih dobijamo, nalupali su nas. Zakonom velikih brojeva jednu protiv njih moramo da dobijemo. Tako da dobijamo ovu, sad je nas trenutak 🙂 1
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav pesimizam, kao da Sasa vodi ekipu iz proslog mandata... U ovakvoj EL svaka utakmica je za sebe, i nema pravila. 4
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago FK Partizan prekinuo saradnju sa tv Arena Sport do daljnjeg jer je čupavi masnokosi Anđus vređao Milku Forcan koja im je u FK neko i nešto. Isti taj Anđus je pre neki dan vređao naše košarkaše. Ne znam zašto sam vam ovo preneo. 1
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: FK Partizan prekinuo saradnju sa tv Arena Sport do daljnjeg jer je čupavi masnokosi Anđus vređao Milku Forcan koja im je u FK neko i nešto. Isti taj Anđus je pre neki dan vređao naše košarkaše. Ne znam zašto sam vam ovo preneo. Sta znaci to prekinuo saradnju? U kom smislu, nece davati vise Areni da ih prenose kada su domacini ili?
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad se setim onog fantaziranja o odmaranju igraca u Aba ligi. Kao, to ce da rutiniraju Miljenovic, Radosic, Deda, Stojkovic, Plavsic... Doslovno jednu utakmicu ne bismo dobili kad bi se tako nesto pokusalo. Morace tu krv da se propisa sa sve najjacim sastavom da bi se u kontinuitetu pobedjivalo. Da sutra gostujemo u Subotici, obrisali bi patos sa nama. 9
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, Stefi88 said: Sta znaci to prekinuo saradnju? U kom smislu, nece davati vise Areni da ih prenose kada su domacini ili? Mislim da to nije u njihovoj moći, odnosi se na davanje izjava igrača i stručnog štaba, odazivanja u emisije i sl. Nije to bog zna šta, više je pritisak na Arenu da otpusti masnokosog vepra. Edited 2 hours ago by Sinnerman 6
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, fradler said: Kad se setim onog fantaziranja o odmaranju igraca u Aba ligi. Kao, to ce da rutiniraju Miljenovic, Radosic, Deda, Stojkovic, Plavsic... Doslovno jednu utakmicu ne bismo dobili kad bi se tako nesto pokusalo. Morace tu krv da se propisa sa sve najjacim sastavom da bi se u kontinuitetu pobedjivalo. Da sutra gostujemo u Subotici, obrisali bi patos sa nama. Poprilicno slabiji roster u odnosu na proslu sezonu na tim pozicijama sa kraja klupe ili iza klupe. Niko od ovih klinaca trenutno ne moze da pruzi koliko su prosle sezone mogli Mitrovic, Teo, Dobric, Lazic...
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Biti 0:2 znači da je propala sezona niti da imamo 2:0 bi značilo da smo sigurni sudionici završnice. Pred nama je maraton i nije nemoguće da se na kraju i uvrstimo bar u PI. Kao i da spušimo sve.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, fradler said: Doslovno jednu utakmicu ne bismo dobili kad bi se tako nesto pokusalo Ja ne bih imao problem, ako bi ovo bila petorka. 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Sinnerman said: FK Partizan prekinuo saradnju sa tv Arena Sport do daljnjeg jer je čupavi masnokosi Anđus vređao Milku Forcan koja im je u FK neko i nešto. Isti taj Anđus je pre neki dan vređao naše košarkaše. Ne znam zašto sam vam ovo preneo. I kako je nas klub reagovao?
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 34 minutes ago, astrix1402 said: Sad mogu da potpisem da dobijamo Zalgiris. Kad god smo bili ubedjeni da ih dobijamo, nalupali su nas. Zakonom velikih brojeva jednu protiv njih moramo da dobijemo. Tako da dobijamo ovu, sad je nas trenutak 🙂 Pre Real nego Žalgiris. Po meni najbolje izgledaju na početku EL, imaju stabilnu domaću osnovu gde se zna šta ko radi, prava pojačanja tačno tamo gde treba i pun pogodak, plej i centar, zadržali one koji su se dobro pokazali, sve ono što smo mi sanjali a što zbog idiota nismo u stanju da uradimo. I kada imamo sve vreme i pare sveta. Plus tradicija. Ali idemo u fight meč po meč pa šta bude.. Edited 2 hours ago by mister-no
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 hours ago, Brajant Danston said: Da rezimiramo. Svi smo ovde nekog mišljenja da je ova sezona izgubljena. Šta je onda problem da daš minutažu Miljenoviću, Radošću, pa eto i tom Plavšiću? Nemoj molim išta da dajemo tom Plavšiću...sem plate. Nabiem baš ova dva miniona i Janisa za taj second coming. A posebno Drčelu za onu sprdnju da gradimo tim oko njega...? 2 hours ago, astrix1402 said: Sad mogu da potpisem da dobijamo Zalgiris. Kad god smo bili ubedjeni da ih dobijamo, nalupali su nas. Zakonom velikih brojeva jednu protiv njih moramo da dobijemo. Tako da dobijamo ovu, sad je nas trenutak 🙂 Pretpostavljam da nisi gledao ovaj Žalgiris...? Edited 58 minutes ago by Wingwalker 1
Recommended Posts