Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
On 4/18/2026 at 1:24 AM, ljutikrilo said:

barsa će da nas rutinira, ako prođemo groblje u polufinalu ABA, dubai će nas pometlati u finalu... srpska liga, gubimo od grobara

...i rumune da napadnemo oprali bi nas na trijes.

Posted (edited)

Svakako je sav fokus na utorak. I to je utakmica sezone. Ali mene brine jedna stvar. Mi smo od najbolje defanzivne ekipe na početku sezone došli do toga da sad kad je najbitnije i kad se lomi na svim frontovima, smo najgora defanzivna ekipa koja prima 91 poen u proseku. I ne vidim naznake da će se nešto promeniti. Saša za ovaj kompletni Partizan nema rešenje. Oni igraju timsku odbranu i u napadu ono što smo mi igrali kad smo bili najbolji. Prosto i bez komplikovanja. A igrači nam deluju kao da jedva čekaju kraj sezone, bez energije i želje. I to poprilično me brine. 

Edited by Čočo
  • Like 7
Posted
11 minutes ago, Don Dusko said:

Sad ce te ga oboriti opet jer cemo da izgubimo.

Čak i ako bude tako, barem je na vreme proradio, gde da se poraz u nikad bitnijoj utakmici ne proprati adekvatno.

Posted (edited)

Samo neka oni nastave da tankuju i odmaraju, to će im i doći glave. Bitno je da Batler-ica , koji prosečno u Euroligi igra po poluvreme, dakle 18-19 min, večeras odmara. Bitno je da razigrava 15-16 opciju, da mu gro minuta uzima Carter za koga se nije znalo ni da li ce biti živ ali evo uredno igra u delu sezone kada se odlučuje. 

U stvari ,njegovim povratkom i Riverovim sve je počelo da se topi. Proširena rotacija, svih 12 igraca izrotira u prvih 10 minuta, redovno saseče onog koji se "zapali" tako što ga izvede iz igre, a uredno onaj odron od igraca koji te uredno kanali svaki meč ( Kalinic) igra prosečno po 24-5 minuta, i niko ne reaguje na ono što doticni radi.

Br. 1 apsolutni krivac je implementator koji nam je zagorcao život. Ako mu se momentalno ne da otkaz posle Barselone već se bude čekalo kao sa Sveropulosom ponovo ćemo ponoviti istu grešku. 

Ova osoba sa ovolikom budžetom sa 20 igraca,  igra najgoru moguću košarku koji prošli treneri nisu igrali. Zvezda ovoliki broj primljenih koševa nikad nije primala kao pod ovim. 

Edited by No name
  • Like 5
Posted
1 minute ago, No name said:

Ako mu se momentalno ne da otkaz posle Barselone već se bude čekalo kao sa Sveropulosom ponovo ćemo ponoviti istu grešku. 

A šta ako kojim slučajem pobedimo... 

Posted

Nije i nisu problem porazi kad se vidi želja i bar neka promena. Mi već mesec i nešto dana igramo isto. Bez energije i bilo kakve pozitivne promene. 

• Like 3
Posted (edited)

Kako igrači deluju, face na klupi, mi smo završena priča. Ubijeno u pojam. Ok, večeras je nebitna utakmica, ali mislim da će pasti još jedno surovo rutiniranje u utorak. Ni ovako opušteni ne možemo otvoren šut da iskreiramo, da imamo šuterski trening bar. Lopta užasno kruži, odbrana klasika...

Ništa, borba u utorak na max, pa šta bude... A posle da se stavi prst na čelo... 

4 minutes ago, TB Told said:

Evo ja ću prvi da se polijem kofom nečega i priznati da nemam pojma o košarci... I banovati sebe sa košarkaškog foruma na duže vreme... 

Edited by Issey
  • Like 4
Posted

Daj Donatasa za trenera. Bolji bi bio od ćelavog nemača pojma. Da vidim da li bi se kod njega zahebavali u odbradi. 

• Like 5
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Šta da pobedimo? Jel tebi ova skupina izgubljenih ljudi deluje da moze da pobedi? Čuvamo se za Barsu,  a tamo smo sigurni , I tamo dobijamo ovako odmorni ? Mi smo svoj poraz i ispadanje potpisali 2x protiv kkp, 2x protiv bajerna, to mazanje očiju da se mi to bože spremamo za barsu a odjednom nam derbi nebitan neka okace mačku i rep. 

Izgubljeni slučajevi svi do jednog počev od Obradovića koji je glavni krivac za sve ovo. 

Klasični demagozi. Imaju 18 igraca koje rotiraju ,gde ovaj deli minute na ravne časti, samo da se ne oznoje guzice, I sad bi oni da odlažu utakmice?

Ni malo mi ih nije zao, prvenstveno Obradovića,  I njegovog pulena Kalinica. Nista bolje nisu ni zaslužili. 

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Bejn said:

Daj Donatasa za trenera. Bolji bi bio od ćelavog nemača pojma. Da vidim da li bi se kod njega zahebavali u odbradi. 

Ne zajebavaju se, nego ne znaju šta da rade... Evo ne znaju više ni u napadu... Već nekoliko napada se završava šutem sa 10 metara... Sve je ovde jasno kao dan, ko hoće da vidi... 

Edited by Issey
  • Like 4
Posted

Dajte ljudi cu nebitna utakmica, bla bla, a mi se SRAMOTIMO vamo, znaci svakog ko je zaposlen u KKCZ treba da ga je sramota za ovo danas.

Nema veze sad Drchela ima izgovor za obe utakmice ako izgubimo, ovu utakmicu se cuvamo pa smo izgubili, u utorak ako izgubimo bice a jbg igrali smo u nedelju tesku utakmicu.. 

Posted
1 minute ago, No name said:

Šta da pobedimo? Jel tebi ova skupina izgubljenih ljudi deluje da moze da pobedi? 

Ja očekujem pobedu. 

Jebi ga, ne spadam u rođene pobednike sa foruma kojima je svrha boravka da najavljuju poraze pred svaki meč i da prosipaju fekalije tokom svakog meča. 

Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Opet Penjaroja zlostavlja Obradovića, prelazi mu u naviku. 

Na šta mi ličimo neću ni da komentarišem. Ako Nwora ode neću se nešto preterano potresti.

Koji je i pored svih mana nas najbolji igrac, a to je već neko rekao

Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Opet Penjaroja zlostavlja Obradovića, prelazi mu u naviku. 

Na šta mi ličimo neću ni da komentarišem. Ako Nwora ode neću se nešto preterano potresti.

Što taj vaš Penjaroja ne dobi prvi meč u Aba, koji je za razliku od ovog imao rezultatski značaj. 

• Ha-ha 3
Posted
Just now, TB Told said:

Ja očekujem pobedu. 

Jebi ga, ne spadam u rođene pobednike sa foruma kojima je svrha boravka da najavljuju poraze pred svaki meč i da prosipaju fekalije tokom svakog meča. 

nisam ni ja pripadnik takvih, ali trudim se da me ne pogadja toliko ova bol u kurcu kod igraca, ali ipak ne volim kad se igraci sprdaju sa klubom koji volim i pritom imaju godišnja primanja koja prosečan čovek ne može ni da zamisli. Karteru svaka čast za igru i trud. 

Posted
Just now, mindgame said:

nisam ni ja pripadnik takvih, ali trudim se da me ne pogadja toliko ova bol u kurcu kod igraca, ali ipak ne volim kad se igraci sprdaju sa klubom koji volim i pritom imaju godišnja primanja koja prosečan čovek ne može ni da zamisli. Karteru svaka čast za igru i trud. 

Ja vidim da se bore, u realno nebitnom meču gde igramo bez dva igrača, a ostalima se dozira minutaža, sa zanimljivim suđenjem. 

Posted

Brine malo Semijeva povreda ,nikako da zaleci od onog pada u Baskoniji,opet je imao bolnu grimasu u prvom poluvremenu,i evo sad ga nema.

• Like 2