3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ajd kalinicu sine dragi idi u Spartak svoj ziv bio je muci nas vise 18 minutes ago, TB Told said: A šta ako kojim slučajem pobedimo... Hocemo, pa onda opet i ona plej of pa f4 1
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ja vidim da se bore, u realno nebitnom meču gde igramo bez dva igrača, a ostalima se dozira minutaža, sa zanimljivim suđenjem. Sta bi bilo da se ne bore
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kalinić brat ne može frikin' Washingtona da reši na postu 😂 Zlatan sat, plaketa. 6
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Što taj vaš Penjaroja ne dobi prvi meč u Aba, koji je za razliku od ovog imao rezultatski značaj. A poslednji derbi u EL nije ima značaj? 😆 1 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nekad stvarno ne razumem ove igrace evo dve situacije zaredom 1. Miljenovic koji dribla 24 sekunde loptu nit pistavlja nit koji k,gubi loptu i kao širi ruke nesto mu nije jasno 2. Waš uzasan pas ka Jekiriju dole ,loptu u bunar baca,u fszonu sto se nisi bolje pozicionirao,ispade Jekiri kriv 🙃
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Poslednja forumska linija odbrane Implemetatora- krivi su frustrirani forumasi+kurcobolni igraci+sumnjive sudije. Edited 4 hours ago by liv7 2
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: A poslednji derbi u EL nije ima značaj? 😆 Za vašeg Penjaroju nije. 4
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 9 minutes ago, TB Told said: Ja vidim da se bore, u realno nebitnom meču gde igramo bez dva igrača, a ostalima se dozira minutaža, sa zanimljivim suđenjem. NEBITAN MEC NE POSTOJI! Nije isto ići sa pobedom u Barselonu i sa porazom, eto jedan razlog. Nemoj da kukamo za dva igraca kad imamo 22. Nemoj samo opravdanja . Minutazu dozira svaki jbn meč, I tako u krug bez ikakvog osećaja za tok utakmice i dela sezone u kome se nalazimo. Sad umesto da skrati rotaciju, da pojaca minute nosiocima, on deli minute. U meču sezone u Madridu samo su dva igraca imala preko 22 minuta. O čemu da govorimo? Nek se goni u p.m više i on i implementacija, I forsiranje štetočina poput Kalinica. Igraju za masne pare, a bol u preponama kod Velike većine.. Za ovakvu odbranu kroz celu sezonu što nam priređuju se dobija noga u dupe i ispisnica. To je I stvar voljnog momenta. Edited 4 hours ago by No name 2
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, No name said: NEBITAN MEC NE POSTOJI! Nije isto ići sa pobedom u Barselonu i sa porazom, eto jedan razlog. Nemoj da kukamo za dva igraca kad imamo 22. Nemoj samo opravdanja Pogrešio si, imamo 32 igrača. I možeš ti da upotrebljavaš velika slova, meč je najbitniji za forumske doomsayere.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Neverovatno koliki je miš CMM. Edited 4 hours ago by DijametralnoSuprotan
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, vinogradskaopera said: Sta bi bilo da se ne bore Sa -18 bi otišli na -30 što su mnogi ovde priželjkivali. 7 minutes ago, liv7 said: Poslednja forumska linija odbrane Implemetatora- krivi su frustrirani forumasi+kurcobolni igraci+sumnjive sudije. Ma jok, suđenje je ekstra. 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Momci odbili da ih ponižavaju pa zategli malo... Ajde bar borbu da gledamo, iako je to i dalje samo ISO u napadu... Ne mogu da prežalim da ovako potentan i dobar roster ima ovako lošeg trenera... 1 minute ago, TB Told said: Sa -18 bi otišli na -30 što su mnogi ovde priželjkivali. Svaki, ali svaki post ti je zajedljiv... 2 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 minute ago, Issey said: Svaki, ali svaki post ti je zajedljiv... U moru literalnih umotvorina poput onog na koji sam odgovorio. Edited 4 hours ago by TB Told
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, TB Told said: U moru literalnih umotvorina poput onog na koji sam odgovorio. Šta si ti odgovorio? Jedini dramoser si ovde ti , tako da to što si meni napisao se odnosi na tebe..dežurni čuvar vatre, čuvar zara da se ne ugasi. 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: U moru literalnih umotvorina poput onog na koji sam odgovorio. Jel ovo književno veče ili tema o KKCZ? Opusti se malo... 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nwora i Kalinić ukucaše poslednji ekser, a petorka Obradovića koja završava meč za zatvor standardno. 4
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bio sam uvek prvi koji je bio za Kalinu da igra sto vise,ali ovo sto pruza drugi deo sezone ja žalosno,ne sme da igra protiv barse ni sekund Umesto njegovo iskustvo da koristim kao Barsa sto koristi Veselog Klajburma i Sengeliju ,ma kakvi. 9
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Nwora i Kalinić ukucaše poslednji ekser, a petorka Obradovića koja završava meč za zatvor standardno. A i Bugarko takodje. Ali nije bitno to, bitno da se bore sto bi rekao kolega, totalno je nebitno sto smo izgubili 3 od 4 derbija.
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nije uopšte pitanje ove utakmice i rezultata... Al' kako mi igramo i na šta ličimo, mi ne bi bili u stanju dobiti Baskoniju ili Virtus u gostima za prolaz u EL ... Na šta je spala ona ekipa koja je u jednom dobrom dijelu sezone bila jedna od najboljih u Evropi...?!?! Edited 3 hours ago by dunaj95
Recommended Posts