Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ajd kalinicu sine dragi idi u Spartak svoj ziv bio je muci nas vise

18 minutes ago, TB Told said:

A šta ako kojim slučajem pobedimo... 

Hocemo, pa onda opet i ona plej of pa f4 

• Like 1
Posted

Nekad stvarno ne razumem ove igrace evo dve situacije zaredom

1. Miljenovic koji dribla 24 sekunde loptu nit pistavlja nit koji k,gubi loptu i kao širi ruke nesto mu nije jasno

2. Waš uzasan pas ka Jekiriju dole ,loptu u bunar baca,u fszonu sto se nisi bolje pozicionirao,ispade Jekiri kriv 

🙃

Posted (edited)

Poslednja forumska linija odbrane Implemetatora- krivi su frustrirani forumasi+kurcobolni igraci+sumnjive sudije.

Edited by liv7
  • Like 2
Posted (edited)
9 minutes ago, TB Told said:

Ja vidim da se bore, u realno nebitnom meču gde igramo bez dva igrača, a ostalima se dozira minutaža, sa zanimljivim suđenjem. 

NEBITAN MEC NE POSTOJI! Nije isto ići sa pobedom u Barselonu i sa porazom,  eto jedan razlog.

Nemoj da kukamo za dva igraca kad imamo 22. Nemoj samo opravdanja

. Minutazu dozira svaki jbn meč,  I tako u krug bez ikakvog osećaja za tok utakmice  i dela sezone u kome se nalazimo. 

Sad umesto da skrati rotaciju, da pojaca minute nosiocima,  on deli minute.

U meču sezone u Madridu samo su dva igraca imala preko 22 minuta. O čemu da govorimo?

Nek se goni u p.m više i on i implementacija,  I forsiranje štetočina poput Kalinica. Igraju za masne pare, a bol u preponama kod Velike većine.. Za ovakvu odbranu kroz celu sezonu što nam priređuju se dobija noga u dupe i ispisnica. To je I stvar voljnog momenta. 

Edited by No name
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, No name said:

NEBITAN MEC NE POSTOJI! Nije isto ići sa pobedom u Barselonu i sa porazom,  eto jedan razlog.

Nemoj da kukamo za dva igraca kad imamo 22. Nemoj samo opravdanja

Pogrešio si, imamo 32 igrača. 

I možeš ti da upotrebljavaš velika slova, meč je najbitniji za forumske doomsayere.

Posted
9 minutes ago, vinogradskaopera said:

Sta bi bilo da se ne bore

Sa -18 bi otišli na -30 što su mnogi ovde priželjkivali.

7 minutes ago, liv7 said:

Poslednja forumska linija odbrane Implemetatora- krivi su frustrirani forumasi+kurcobolni igraci+sumnjive sudije.

Ma jok, suđenje je ekstra. 

• Like 1
Posted

Momci odbili da ih ponižavaju pa zategli malo... Ajde bar borbu da gledamo, iako je to i dalje samo ISO u napadu...

Ne mogu da prežalim da ovako potentan i dobar roster ima ovako lošeg trenera...

1 minute ago, TB Told said:

Sa -18 bi otišli na -30 što su mnogi ovde priželjkivali.

Svaki, ali svaki post ti je zajedljiv... 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 minute ago, Issey said:

Svaki, ali svaki post ti je zajedljiv... 

U moru literalnih umotvorina poput onog na koji sam odgovorio.

Edited by TB Told
Posted
Just now, TB Told said:

Šta si ti odgovorio? Jedini dramoser si ovde ti , tako da to što si meni napisao se odnosi na tebe..dežurni čuvar vatre, čuvar zara da se ne ugasi. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Jel ovo književno veče ili tema o KKCZ? Opusti se malo... 

• Pumpaj! 1
Posted

Bio sam uvek prvi koji je bio za Kalinu da igra sto vise,ali ovo sto pruza drugi deo sezone ja žalosno,ne sme da igra protiv barse ni sekund

Umesto njegovo iskustvo da koristim kao Barsa sto koristi Veselog Klajburma i Sengeliju ,ma kakvi.

• Like 9
Posted
3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Nwora i Kalinić ukucaše poslednji ekser, a petorka Obradovića koja završava meč za zatvor standardno.

A i Bugarko takodje. Ali nije bitno to, bitno da se bore sto bi rekao kolega, totalno je nebitno sto smo izgubili 3 od 4 derbija.

Posted (edited)

Nije uopšte pitanje ove utakmice i rezultata... 

Al' kako mi igramo i na šta ličimo, mi ne bi bili u stanju dobiti Baskoniju ili Virtus u gostima za prolaz u EL ... 

Na šta je spala ona ekipa koja je u jednom dobrom dijelu sezone bila jedna od najboljih u Evropi...?!?!

Edited by dunaj95