Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mi bismo možda dali drugu šansu Lipoviju ali ne bi Lipovij nama. 1 1 1 3
Gudura Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 11 hours ago, Nate said: Jones je super kao resenje za drugog pleja, samo da prvi ne bude tj. Nece, ali mozda bude nesto slicno😎 Edited 18 hours ago by Gudura
Čvarkov Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) @мајор јосип dobar i pomalo otrežnjavajući post. Iako sam imao ove podatke negde u malom mozgu, pokušavao sam (ne)uspešno da ih potisnem. Opajao si paučinu, sad kad krenu da naviru i ostale potisnute informacije. Hvala ti. Edited 18 hours ago by Čvarkov 1 4
Čvarkov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Džons bi u teoriji bio fin dodatak spolja ako ostaju Batler i Nwora (verujem da će biti tu i sledeće sezone). Može uzeti loptu u ruke kada se lomi i ovoj dvojici ne ide. Ostavio je na mene utisak hladnog špricera u tim situacijama, a i ima dobru praćku. Sa druge strane, da su bacanja samo malo bolja, bio bi karijerno u el na 50 40 90. Šta mislite koliko bi famozni pritisak u Zvezdi mogao da mu spusti procente?! 9 1
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zaljubio se tek što je potpisao za drugi klub. Još jednom pokazao profesionalost prema nama. Neko je Kodi, a neko Vildoza. 10
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Izgleda da je i Rhoden done deal. Ako uzmem u obzir da nam ostaju Butler i Nwora,Rhoden je 2/3 pozicija,ima mi smisla da cemo u tom slucaju Kalinu da premestimo na 4 kao trecu opciju,a Rhoden neka izmena Nwori na 3 ,ako ostaje Karter naravno. Edited 10 hours ago by Žilee 3
wing Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) On 4/25/2026 at 8:41 PM, Brajant Danston said: Ipak, kako god da bude, moje mišljenje da primarni cilj ovog leta treba da bude dovođenje novog trenera. Kapiram da je i ono malo ljudi što je verovalo u Sašu Obradovića izgubilo tu veru u finišu ove sezone. Jasno je da uprava ne razmišlja o novom treneru a verovatno je da će tako biti i da izduvamo za KLS i ABA titulu. Objašnjenje je prilično racionalno i predstavlja okolnost za koju mnogi i ne znaju. KKCZ još uvek plaća Sferopulosa i to će se nastaviti i u narednoj sezoni osim ako grk ne prihvati neki angažman u medjuvremenu. Saleta ako bi otpustili onda bi plaćali tri trenera u nastupajućoj sezoni što je u najmanju ruku uber bahato i neozbiljno iako smo cigani. Ako se ubrzo završi priča i sa drugim plejmejkerom onda i ne postoji pozicija na kojoj bi novi trener mogao da dovede nosioca. Uz objavu novog pomoćnog trenera i ako još ima osnova za ovaj baz sa Rodenom očigledno je da taj sitkom nećemo gledati. Edited 8 hours ago by wing
Čvarkov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Može neko da napiše par redova o Rodenu. Prednosti/mane ofanzivno/defanzivno
Guru Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Izgleda da je i Rhoden done deal. Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. 6 2
Čočo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A da vratimo Janisa kad ga već plaćamo? U tome smo poznati. Taman imamo jednog trenera za napad a drugog za odbranu. 1 1 1
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Guru said: Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. Crunchtime_basketnews na instagramu,Covek ne masi.Uglavnom od njega prepisem ovde. 17 minutes ago, Čvarkov said: Može neko da napiše par redova o Rodenu. Prednosti/mane ofanzivno/defanzivno Pazi ovako Ofanzivno: -Odlican spot up suter,ume i iz driblinga ali treba gledati da ne divlja mnogo jer vec cemo imati Nworu za to. -Jako telo ima,i prodori mogu u tom slucaju da budu efektni -Atraktivna kucanja su mu primarna opcija kada ukrade loptu ,dize atmosferu sto bi se reklo Defanziva: -Odlican fizikalac,koji je uvek na lopti,voli da je iscacka da je ukrade na driblingu i samim tim otvara sebi kontru 1 na 0 -Uglavnom defanzivac na spoljnoj poziciji koji nam treba ,kojeg nismo imali ove sezone. Mane: -Najveca mana je ta divljina kod njega,ali ako mu trener nadje zicu moze biti totalno suprotnost tome -Ume da brlja u napadu i samim tim se unervozi i to moze hiti grozno za gledanje -U parizu je svakako imao prostora da divlja posto tamo divljaju i igraci poput Uotare ,videcemo kako ce to izgledati kod nas. 1
pavlaka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, Guru said: Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. Kakav je po tebi Rhoden kosarkas?
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kod implementatora se ne toleriše divljina tako da to neće biti problem. 5
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Rhoden je odlična zamjena za Nworu. Prije svega igra odbranu i pošten igrač. Znači Jones umesto CMM, Rhoden umesto Nwore, i još da nadjemo zamjenu podkasteru. Svidja mi se. Edited 8 hours ago by Dzo23 1
drakon1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 hours ago, Tex_Willer said: Izrazito je svuda podcenjen, ali Pajolu bi ja video u kkp da ne ostaje Kalates npr, jedino povrede ga seku, ako je fizicki oslabio onda ne vredi ga juriti, mada on tek ulazi u fiticki prajm. E, pa što odmah tako ne kažeš da previše ne razbijamo glavu gde će on igrati u sledećoj sezoni. Pa, naravno kod nas. Samo takve i uzimamo.
Phobia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: Rodhen je odlična zamjena za Nworu. Prije svega igra odbranu i pošten igrač. Znači Jones umesto CMM, Rodhen umesto Nwore, i još da nadjemo zamjenu podkasteru. Svidja mi se. Najbolje sto mozemo da nadjemo sad kao zamena za Monekea je Dalibor Ilic, svake sezone se mucimo sa tom pozicijom i konacno imamo dobre igrace tu i kao nisi zadovoljan, ako imas neke predloge koji su realni napisi jer ja stvarno ne vidim apsolutno nikog ko bi bi bio bolja zamena a da je slobodan/realan Edited 8 hours ago by Phobia 7
wing Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Čima je najkorisniji igrač KKCZ i jasno je dao do znanja da ostaje u klubu i naredne sezone. Roden će verovatno biti zamena za Nworu kao član druge petorke. Dajte sad i Batlera kome da uvalimo kada već razmenjujemo sličice. Edited 7 hours ago by wing 2
MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pozdravljam eventualni dolazak Rodena jer bismo time ispoštovali višegodišnju tradiciju da bar na jednoj poziciji imamo 5 igrača (celu petorku). Tako bismo na 3/2 imali Nvoru, Rodena, Đurišića i Dobrića. Ne znam kad Radanovu ističe ugovor (ili ima neku klauzulu) da to rešimo na vreme i prebrinemo sve brige. Pa da možemo na miru da kukamo kako to da ne možemo da nađemo plejmejkera koji će da pokrpi sve rupe u timu.
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Rhoden odlican defanzivno,Tyson Ward na steroidima napadacki
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Rhoden je u slucaju da Nwora i Batler ostaju u timu, potpuno besmisleno pojacanje i totalni overkill. Swingman, kojih vec imamo komada 3 u ekipi, jer verovatno svi zaboravise da imamo i Djurisica potpisanog. Ako vec ulupavamo pare, koje ocigledno ne fale, mnogo je potrebnija pozicija back up pleja (ili drugog komplementarnog) pleja sa Jones-om, ako je vec zavrsen. Sto se Rhoden-a tice ima on potencijal, ali mi deluje da mu savest nije jaca strana, i sto se tice selekcije suta i decision making-a, izgledao je u pojedinim delovima sezone, kao igrac kome Nwora moze da drzi casove team building-a. Dvojicu takvih u timu i Phil Jackson u prajmu tesko da bi hendlovao. Ako Nwora ne ostaje, moze da se proba, jer je igrac koji ima prostora za napredak, ako ostaje, nemojmo pucati sebi u koleno spajanjem dva takva igraca u timu. Poznajuci nas dosadasnji skauting, ovo znaci da cemo verovatno upravo to uraditi. Milane Tomicu, saberi se i ne dopusti da nemaci pojma rade tvoj posao🙄 Edited 7 hours ago by Gudura
Recommended Posts