Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mi bismo možda dali drugu šansu Lipoviju ali ne bi Lipovij nama. 1 1 1 1
Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 11 hours ago, Nate said: Jones je super kao resenje za drugog pleja, samo da prvi ne bude tj. Nece, ali mozda bude nesto slicno😎 Edited 5 hours ago by Gudura
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) @мајор јосип dobar i pomalo otrežnjavajući post. Iako sam imao ove podatke negde u malom mozgu, pokušavao sam (ne)uspešno da ih potisnem. Opajao si paučinu, sad kad krenu da naviru i ostale potisnute informacije. Hvala ti. Edited 4 hours ago by Čvarkov 2
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Džons bi u teoriji bio fin dodatak spolja ako ostaju Batler i Nwora (verujem da će biti tu i sledeće sezone). Može uzeti loptu u ruke kada se lomi i ovoj dvojici ne ide. Ostavio je na mene utisak hladnog špricera u tim situacijama, a i ima dobru praćku. Sa druge strane, da su bacanja samo malo bolja, bio bi karijerno u el na 50 40 90. Šta mislite koliko bi famozni pritisak u Zvezdi mogao da mu spusti procente?! 4 1
Recommended Posts