Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mi bismo možda dali drugu šansu Lipoviju ali ne bi Lipovij nama. 1 1 1 3
Gudura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 11 hours ago, Nate said: Jones je super kao resenje za drugog pleja, samo da prvi ne bude tj. Nece, ali mozda bude nesto slicno😎 Edited 20 hours ago by Gudura
Čvarkov Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) @мајор јосип dobar i pomalo otrežnjavajući post. Iako sam imao ove podatke negde u malom mozgu, pokušavao sam (ne)uspešno da ih potisnem. Opajao si paučinu, sad kad krenu da naviru i ostale potisnute informacije. Hvala ti. Edited 19 hours ago by Čvarkov 1 4
Čvarkov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Džons bi u teoriji bio fin dodatak spolja ako ostaju Batler i Nwora (verujem da će biti tu i sledeće sezone). Može uzeti loptu u ruke kada se lomi i ovoj dvojici ne ide. Ostavio je na mene utisak hladnog špricera u tim situacijama, a i ima dobru praćku. Sa druge strane, da su bacanja samo malo bolja, bio bi karijerno u el na 50 40 90. Šta mislite koliko bi famozni pritisak u Zvezdi mogao da mu spusti procente?! 9 1
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zaljubio se tek što je potpisao za drugi klub. Još jednom pokazao profesionalost prema nama. Neko je Kodi, a neko Vildoza. 10
Žilee Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Izgleda da je i Rhoden done deal. Ako uzmem u obzir da nam ostaju Butler i Nwora,Rhoden je 2/3 pozicija,ima mi smisla da cemo u tom slucaju Kalinu da premestimo na 4 kao trecu opciju,a Rhoden neka izmena Nwori na 3 ,ako ostaje Karter naravno. Edited 12 hours ago by Žilee 3
wing Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) On 4/25/2026 at 8:41 PM, Brajant Danston said: Ipak, kako god da bude, moje mišljenje da primarni cilj ovog leta treba da bude dovođenje novog trenera. Kapiram da je i ono malo ljudi što je verovalo u Sašu Obradovića izgubilo tu veru u finišu ove sezone. Jasno je da uprava ne razmišlja o novom treneru a verovatno je da će tako biti i da izduvamo za KLS i ABA titulu. Objašnjenje je prilično racionalno i predstavlja okolnost za koju mnogi i ne znaju. KKCZ još uvek plaća Sferopulosa i to će se nastaviti i u narednoj sezoni osim ako grk ne prihvati neki angažman u medjuvremenu. Saleta ako bi otpustili onda bi plaćali tri trenera u nastupajućoj sezoni što je u najmanju ruku uber bahato i neozbiljno iako smo cigani. Ako se ubrzo završi priča i sa drugim plejmejkerom onda i ne postoji pozicija na kojoj bi novi trener mogao da dovede nosioca. Uz objavu novog pomoćnog trenera i ako još ima osnova za ovaj baz sa Rodenom očigledno je da taj sitkom nećemo gledati. Edited 10 hours ago by wing
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Može neko da napiše par redova o Rodenu. Prednosti/mane ofanzivno/defanzivno
Guru Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Izgleda da je i Rhoden done deal. Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. 6 2
Čočo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago A da vratimo Janisa kad ga već plaćamo? U tome smo poznati. Taman imamo jednog trenera za napad a drugog za odbranu. 1 1 1
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Guru said: Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. Crunchtime_basketnews na instagramu,Covek ne masi.Uglavnom od njega prepisem ovde. 17 minutes ago, Čvarkov said: Može neko da napiše par redova o Rodenu. Prednosti/mane ofanzivno/defanzivno Pazi ovako Ofanzivno: -Odlican spot up suter,ume i iz driblinga ali treba gledati da ne divlja mnogo jer vec cemo imati Nworu za to. -Jako telo ima,i prodori mogu u tom slucaju da budu efektni -Atraktivna kucanja su mu primarna opcija kada ukrade loptu ,dize atmosferu sto bi se reklo Defanziva: -Odlican fizikalac,koji je uvek na lopti,voli da je iscacka da je ukrade na driblingu i samim tim otvara sebi kontru 1 na 0 -Uglavnom defanzivac na spoljnoj poziciji koji nam treba ,kojeg nismo imali ove sezone. Mane: -Najveca mana je ta divljina kod njega,ali ako mu trener nadje zicu moze biti totalno suprotnost tome -Ume da brlja u napadu i samim tim se unervozi i to moze hiti grozno za gledanje -U parizu je svakako imao prostora da divlja posto tamo divljaju i igraci poput Uotare ,videcemo kako ce to izgledati kod nas. 1
pavlaka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 31 minutes ago, Guru said: Moraš da napišeš izvor kada baciš ovakav info. Kakav je po tebi Rhoden kosarkas?
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kod implementatora se ne toleriše divljina tako da to neće biti problem. 6
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Rhoden je odlična zamjena za Nworu. Prije svega igra odbranu i pošten igrač. Znači Jones umesto CMM, Rhoden umesto Nwore, i još da nadjemo zamjenu podkasteru. Svidja mi se. Edited 10 hours ago by Dzo23 1
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 13 hours ago, Tex_Willer said: Izrazito je svuda podcenjen, ali Pajolu bi ja video u kkp da ne ostaje Kalates npr, jedino povrede ga seku, ako je fizicki oslabio onda ne vredi ga juriti, mada on tek ulazi u fiticki prajm. E, pa što odmah tako ne kažeš da previše ne razbijamo glavu gde će on igrati u sledećoj sezoni. Pa, naravno kod nas. Samo takve i uzimamo.
Phobia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: Rodhen je odlična zamjena za Nworu. Prije svega igra odbranu i pošten igrač. Znači Jones umesto CMM, Rodhen umesto Nwore, i još da nadjemo zamjenu podkasteru. Svidja mi se. Najbolje sto mozemo da nadjemo sad kao zamena za Monekea je Dalibor Ilic, svake sezone se mucimo sa tom pozicijom i konacno imamo dobre igrace tu i kao nisi zadovoljan, ako imas neke predloge koji su realni napisi jer ja stvarno ne vidim apsolutno nikog ko bi bi bio bolja zamena a da je slobodan/realan Edited 10 hours ago by Phobia 7
wing Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Čima je najkorisniji igrač KKCZ i jasno je dao do znanja da ostaje u klubu i naredne sezone. Roden će verovatno biti zamena za Nworu kao član druge petorke. Dajte sad i Batlera kome da uvalimo kada već razmenjujemo sličice. Edited 9 hours ago by wing 2
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pozdravljam eventualni dolazak Rodena jer bismo time ispoštovali višegodišnju tradiciju da bar na jednoj poziciji imamo 5 igrača (celu petorku). Tako bismo na 3/2 imali Nvoru, Rodena, Đurišića i Dobrića. Ne znam kad Radanovu ističe ugovor (ili ima neku klauzulu) da to rešimo na vreme i prebrinemo sve brige. Pa da možemo na miru da kukamo kako to da ne možemo da nađemo plejmejkera koji će da pokrpi sve rupe u timu.
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Rhoden odlican defanzivno,Tyson Ward na steroidima napadacki
Gudura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Rhoden je u slucaju da Nwora i Batler ostaju u timu, potpuno besmisleno pojacanje i totalni overkill. Swingman, kojih vec imamo komada 3 u ekipi, jer verovatno svi zaboravise da imamo i Djurisica potpisanog. Ako vec ulupavamo pare, koje ocigledno ne fale, mnogo je potrebnija pozicija back up pleja (ili drugog komplementarnog) pleja sa Jones-om, ako je vec zavrsen. Sto se Rhoden-a tice ima on potencijal, ali mi deluje da mu savest nije jaca strana, i sto se tice selekcije suta i decision making-a, izgledao je u pojedinim delovima sezone, kao igrac kome Nwora moze da drzi casove team building-a. Dvojicu takvih u timu i Phil Jackson u prajmu tesko da bi hendlovao. Ako Nwora ne ostaje, moze da se proba, jer je igrac koji ima prostora za napredak, ako ostaje, nemojmo pucati sebi u koleno spajanjem dva takva igraca u timu. Poznajuci nas dosadasnji skauting, ovo znaci da cemo verovatno upravo to uraditi. Milane Tomicu, saberi se i ne dopusti da nemaci pojma rade tvoj posao🙄 Edited 9 hours ago by Gudura
Recommended Posts