Blade Posted yesterday at 05:16 PM Posted yesterday at 05:16 PM Pobeda u Madridu nam treba cak i da odbranimo 7. mesto, a za sta cemo morati da se krvavo izborimo. Mozda, ako se poklope drugi rezultati bude dovoljno i za 6. mesto. Ako Hapoel izgubi od Makabija u zaostaloj utakmici, pa ce trebati da izgubi i poslednje kolo, njega mozemo sa pobedom u Madridu da stignemo, odnosno da imamo isti skor, ali bolji medjusobno, pa cemo biti iznad. A ima jos nekih kombinacija.
Žilee Posted yesterday at 05:18 PM Posted yesterday at 05:18 PM Ljudi prizeljkuju Valensiju pre svega jer niti jedan igrac nema iskustva sa play off u EL,sto je viši nivo takmicenja u odnosu na regularnu sezonu sa tog aspekta bih i ja njih izabrao nego Real i grcke blizance. Fener zbog pada forme ,Hapoel bez domaceg terena su svakako jos bolji izbor.Isto tako ne treba zaboraviti da smo mi mozda i najbolje odigrali od ovih porazenih na njihovom terenu,spustili ih na 76 poena pogotovo to drugo poluvreme sa tek oporavljenim Nworom i rovitim Monekeom. 2
Sector Posted yesterday at 05:27 PM Posted yesterday at 05:27 PM 4 hours ago, Dropkick Murphys said: Lošmi je veća ciganštura od većine ovde, nemoj neko da ga je dirao. A i tek mu 17 godina, cijela karijera je pred njim. 2 6 1
Miloš 52 Posted yesterday at 05:32 PM Posted yesterday at 05:32 PM Kad smo kod Valensije i priželjkivanja, jedan Montero bi mogao da padne na leto 😉💭...Malo i ja da odmorim u prelaznom.
BojanaCZV Posted yesterday at 05:42 PM Posted yesterday at 05:42 PM 6. necemo biti sigurno. uvek postoji u zivotu i mogucnost da se dobije i loto. solidna sezona i sve osim top8 bi bilo tupavo, da se ne lazemo. ako je za nesto vise ova ekipa kadra, dobicemo Real u Madridu. 6
Milko Miller Posted yesterday at 05:45 PM Posted yesterday at 05:45 PM 7 minutes ago, Miloš 52 said: Kad smo kod Valensije i priželjkivanja, jedan Montero bi mogao da padne na leto 😉💭...Malo i ja da odmorim u prelaznom. Montero će možda biti i najtraženiji igrač Evrope ovog leta, tako da je to nemoguća misija. Ima još i pravo da igra za koledž i vrlo je moguće da će najatraktivniju ponudu (u finansijkom smislu) dobiti odatle. Inače je dobro da nismo samo objavili da je produžio Izundu nego i na koliko. Bilo bi lepo da prestanemo da krijemo dužine ugovora. I dalje mi nije jasno sto su krenuli to da rade prošlog leta, pogotovo sto smo na početku prelaznog roka za Monekea još objavili dužinu ugovora. 1
suptil Posted yesterday at 06:04 PM Posted yesterday at 06:04 PM Сад кад је Изунду продужио уговор могу да се присетим моје реакције на његов потпис летос. Био сам става да је менаџерска комбинација. Те ми је трио Риверо, Плавшић, Изунду деловао некомпатабилно и танко. Дакле, Изунда не да нисам видео као другу опцију већ сам сматрао тај потпис као исфорсиран менаџерски посао. За наредну сезону сви играчи Звезде да препишу Кодијев рецепт припрема од летос. Дакле изнајмити приватне тренере током лета, и доћи на припреме у стању у ком је био коди крајем августа. Не желим да дужим, само сам хтео ову цртицу тј. сопствено запажање да поделим са вама. Изунду има још доста да ради на себи али свакако са меком руком са слободних бацања те ппаметнијом и чвршћом тактичком игром постаће врло незгодан за противнике. Да дозира своју агресивност тј. наивно добијање личниох грешака и биће јако важна карикау звездином екосистему. Наравно са добрим радом изградиће репутацију код судија те можда неке личне грешнке неће бити суђене, тј. на њега ће људи у наранџастом другачије гледати. Изунду је леп пример како се награди поштен однос према стварима. Али кад се погледа мало детаљније иста ствар важи и за Кодија. 2
suptil Posted yesterday at 06:12 PM Posted yesterday at 06:12 PM 2 minutes ago, Sinnerman said: Pokajte se nevernici U doba Djokovica ti si Sinerov covek? Pokaj se dok je vreme Ja sam priznao da sam gresnik u postu iznad.
Guru Posted yesterday at 06:34 PM Posted yesterday at 06:34 PM Izundu sa ovog topika je bar 6-7 godina mlađi od Izundua u stvarnosti. 1 12
Taki Posted yesterday at 06:40 PM Posted yesterday at 06:40 PM 58 minutes ago, BojanaCZV said: 6. necemo biti sigurno. uvek postoji u zivotu i mogucnost da se dobije i loto. solidna sezona i sve osim top8 bi bilo tupavo, da se ne lazemo. ako je za nesto vise ova ekipa kadra, dobicemo Real u Madridu. Pretjera i ti :) 1
Milko Miller Posted yesterday at 06:43 PM Posted yesterday at 06:43 PM 8 minutes ago, Guru said: Izundu sa ovog topika je bar 6-7 godina mlađi od Izundua u stvarnosti. Stari klinac Dobric od 28 godina fenomen
Sinnerman Posted yesterday at 06:53 PM Posted yesterday at 06:53 PM Centri kao i plejmejkeri kasnije sazrevaju. Izundu je u najboljim godinama i ako ga zdravlje posluži, rešili smo jednog centra naredne dve sezone koji će biti sve bolji. Onje tek sada krenuo da raste. 5
Molina23 Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM U odbranu polupismenih širokih masa, Izundu je posmatran kao mlad iz perspektive nepostojećeg EL staža a manje zbog samih godina. Ima i Karter već 28 pa se slično kotira. Generalno ni ne pravi neku razliku da li imaju 27 ili 30, sve su to prajm godine za današnje igrače. Suština je da javnost i ljudi u i oko kluba naviknu da postoje vrlo kvalitetni i zanimljivi igrači van Miškovih ceduljica. Enivej, vrlo lepa vest danas, Buka je zaslužio produžetak 1/1. Ima taj Momo Faje vajb tihog i prepoštenog lika koji u svakom trenutku i bez razmišljanja stavlja glavu na cev za svoju družinu. Moraš da ga zavoliš. 8
Dropkick Murphys Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM 41 minutes ago, Sinnerman said: Centri kao i plejmejkeri kasnije sazrevaju. Izundu je u najboljim godinama i ako ga zdravlje posluži, rešili smo jednog centra naredne dve sezone koji će biti sve bolji. Onje tek sada krenuo da raste. Ja mislim da mu se rast uskoro završava i da je ovo što smo videli blizu njegovog plafona. I to je opet u redu, za ulogu koju ima kod nas. Ne očekujem sledeće sezone neke standardno jake partije, više bljeskove. Možda će imati neki dodatni kvalitet da ponudi, ali isto tako, više neće biti nepoznat igrač, a najteže je održati standard nakon te prve godine. Bio bih zadovoljan da ostane i na trenutnom nivou. 10
NikolaTest Posted yesterday at 08:57 PM Posted yesterday at 08:57 PM 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Ja mislim da mu se rast uskoro završava i da je ovo što smo videli blizu njegovog plafona. I to je opet u redu, za ulogu koju ima kod nas. Ne očekujem sledeće sezone neke standardno jake partije, više bljeskove. Možda će imati neki dodatni kvalitet da ponudi, ali isto tako, više neće biti nepoznat igrač, a najteže je održati standard nakon te prve godine. Bio bih zadovoljan da ostane i na trenutnom nivou. Samo kada bi malo popravio defanzivu. Ofanzivno ne mora nista bolje, dosta je i ovo.
Čvarkov Posted yesterday at 09:04 PM Posted yesterday at 09:04 PM (edited) Osim naše pobede nad Realom, po meni najrealniji rezultati do kraja EL. Spoiler Dobro, i pobeda Valensije i dva poraza Hapoela su klimavi. Ali to nam treba. Tabela bi ovako izgledala: Spoiler Šaljemo velikodušno Real porazom na seriju sa Žalgirisom (bez prednosti domaćeg terena). Ako bi svi ostali realni rezultati ostali isti, a mi izgubimo od Reala: Spoiler Onda idu na drogiranog kumaru i simpatičnog Atamana, ali bi imali prednost domaćeg terena: Spoiler Nisam se nešto preterano bavio kalkulacijama do sada niti sam ljubitelj istih, ali bilo mi je dosadno, a i popio sam par piva. 😀 Nema veze što mi igramo u četvrtak, a Valensija i Hapoel u petak, verujem da su prepošteni Madriđani već prošli ovu mogućnost i da će izabrati Žalgiris pre Panate pa makar i bez HCA. Spoiler Edited yesterday at 09:13 PM by Čvarkov 4
HAMMER Posted yesterday at 09:14 PM Posted yesterday at 09:14 PM jurica golemac slobodan. samo kazem 8
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 10:29 PM Posted yesterday at 10:29 PM 1 hour ago, HAMMER said: jurica golemac slobodan. samo kazem Zato sto nije izborio plej - in. Samo kažem. 😎 1 1
Webad Posted yesterday at 10:37 PM Posted yesterday at 10:37 PM 5 hours ago, Miloš 52 said: Kad smo kod Valensije i priželjkivanja, jedan Montero bi mogao da padne na leto 😉💭...Malo i ja da odmorim u prelaznom. Iz NCAA ima ponudu navodno od 4 milke 1
Čočo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Naš sportski direktor Čima nam završava još jedan ugovor. 😀❤️ 7 10 3 1
BB7 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 13 hours ago, Guru said: Izundu sa ovog topika je bar 6-7 godina mlađi od Izundua u stvarnosti. 30 година Бука, а пише се као да је 2002. годиште. 13 hours ago, suptil said: За наредну сезону сви играчи Звезде да препишу Кодијев рецепт припрема од летос. Па сви они тренирају, само је то око Кодија исфорсирано... Први је рекао Алексић у неком подкасту, и онда отишао вирално да сви понављају. И од 5 дана раније дошао, направило се месец дана раније дошао. Велике две победе против француских екипа. Браво Звездо! За резултат, потребни су овакви Нвора и Батлер. 1
Drug Crni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 11 hours ago, HAMMER said: samo kazem Novi avatar 1
Recommended Posts