Čvarkov Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM Ako ja dobro kontam ove mini tabele, idemo direktno u plej of ako dobijemo Real i Žalgiris izgubi ili Hapoel izgubi obe.
TB Told Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM 6 minutes ago, Čočo said: Što se tiče kalkulacija stvar je prosta. Sa pobedom protiv Reala možemo biti 7, sa porazom 9 ili 10. Može i do 6. Za početak neka Makabi pobedi Hapoel. 4
Perkos2 Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM Bravo, dve najteže smo dobili,idemo dalje 1
ZiS Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Butler i Nwora po 24 poena za po 20 minuta…. Mora za playoff da se smanji rotacija… Ispravite me ako grešim ali se ne sećam niti jedne ekipe koja je napravila rezultat sa ovakvom podelim mnuta… Najbolji, najpotentniji moraju da igraju više… No, pritisak mi je 200/100, nek se samo ovo završilo 😀 6
vinogradskaopera Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Lepo je ostarilo sto sam rekao da je Batler za hladjenje hahaha Hvala Efesu, bravo za nas, mogli smo mnogo lakse ali nebitno, bitno da smo pobedili. https://euroleague-standings.com/euroleague/2025-26-final-rounds-calculator Igrajte se braco cigani kalkulacijama!
bodo Posted Friday at 08:52 PM Posted Friday at 08:52 PM Just now, Žilee said: Pobedom u Madridu 7. Mesto zagarantovano 💪 Pa sad stvarno možemo odigrati tamo bez pritiska pa šta nam to donese.
Kosjan Willavić Posted Friday at 08:53 PM Posted Friday at 08:53 PM Sad se lakse dise, u Madrid se moze rastereceno pa sta uradimo. Obicno smo rastereceni za ove najsnaznije timove bili kobni par puta. 6
gucevo Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM Pa kako opet mozemo deseti, sve mu jebem 4
kokodakalo Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM 3 minutes ago, NMX said: A ako bi PAO i Monako dobili a Zalgiris izgubio (u nekom sumanutom scenariju), mi sa pobedom u Madridu mozemo u krug sa jos tri ekipe, i kako onda? Onda smo sesti
Čočo Posted Friday at 08:54 PM Posted Friday at 08:54 PM Svim srcem za Pariz, Monako i Makabi. Čuda su moguća. ❤️ 1
Dzo23 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM (edited) Kad su Nwora i Batler u elementu, a nisu bili dugo zajedno, onda možemo svakoga dobiti bilo gdje. Kritična smo i nestabilna ekipa, sa nevjerovatnim amplitudama ali u Madridu moramo odigrati kao da sutra ne postoji. Edited Friday at 08:57 PM by Dzo23
NMX Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Gospodin Pantic kvalitetna analiza kao i uvek da se ne zacudimo ako madridsku sirotinju ocerupaju Zvezda i expo sudije 5
Losmi17 Posted Friday at 08:57 PM Posted Friday at 08:57 PM Vi treba da navijate za Bayern i Hapoel poslednje kolo. Time zavrsavate na 8om mestu i imate 2 sanse za PO. I nije uopste nerealno da oba tima dobiju, Barsa ne moze metlu da odbrani a Kari nece pustiti. 1
aleksa7 Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Два пораза Хапоела и победа Звезде у Мадриду за 6. место и плеј-оф окршаје са Фенербахчеом. Честитам свим навијачима плеј-ин, па да пробамо и још даље да одемо! ❤️🤍 1 1
TB Told Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Just now, Losmi17 said: Vi treba da navijate za Bayern i Hapoel poslednje kolo. Time zavrsavate na 8om mestu i imate 2 sanse za PO. I nije uopste nerealno da oba tima dobiju, Barsa ne moze metlu da odbrani a Kari nece pustiti. Nismo mi gubitnici poput nekih zečeva, prvo Madrid, pa ćemo tek da vidimo šta nam treba u petak. 3 1 3
Cavani Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM 6 minutes ago, Don Dusko said: Washigtonske brojke naseg Butlera. Nemoj ni u istu recenicu da ih stavljas. 7
Žilee Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM U principu u cetvrtak igramo samo mi,i onda zavisi od naseg rezultata gledamo u petak za koga navijati Ukoliko dobijemo Real:(da bi bili 6.) Pao da dobije Zalgiris izgubi Monaco da dobije Barsa nas ne zanima Ukoliko mi izgubimo: Bayern da dobije barsu Hapoel da dobije monaco Efes da dobije PAO Zalgiris nas ne zanima
kokodakalo Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM (edited) Mi smo sedmi i ako izgubimo u Madridu, ako Pao i Monako izgube, ali pre toga Hapoel treba da pobedi Makabija Edited Friday at 09:03 PM by kokodakalo
Cavani Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Gornja amplituda nam je za borbu za F4 i dalje, donja za poraz od Asvela. Ponekad ih imamo po nekoliko po utakmici. 4
Sinnerman Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Zamišljam NBA gledaoce da posle utakmice trebaju da gledaju analizu Đurovića. 2
Вујке Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM (edited) Једну ствар је важно приметити. У два важна меча, у којима су нам већ биле уписане победе, добили смо без већих проблема оба пута. Чисто да се не врти више лузерска прича да УВЕК губимо у таквим ситуацијама. Надајмо се да смо ове сезоне заувек скинули ту клетву. Пораз у дербију нас је дефинитивно психолошки растеретио. Вечерас тројке 50%, 11 од 22. Коначно смо нашли шут с дистанце, након дубоког канала који је трајао целу вечност. Коначно су и два главна играча одиграла на свом нивоу (након што смо у прошлој утакмици добили практично без њиховог учешћа). Два су негативна утиска, Картер и Калина. Сви остали на висини задатка. Брат Боломбој има око 65% проценат за три поена ове сезоне. Није их превише шутнуо, али није ни премало. Готово на сваком мечу проба по барем једну. Ово је јако, јако добра увертира пред најтеже гостовање у сезони. Наложена Звезда, шутерски расположена, свима може да парира. Реал углавном меље скоком, али нас неће моћи тек тако под кошевима да разгрће, имамо високе, јаке и скочне играче. Идемо да се побијемо за плеј-оф! Edited Friday at 09:08 PM by Вујке 7
Dropkick Murphys Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Da dobismo jedan derbi, sad bismo jurili treće mesto u zadnjem kolu 1
Recommended Posts