Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Mali Jago al kuronja veliki. Dao nam je sve što je i koliko je mogao. Pametna odluka da ode iz ovog zatrovanog okruženja. Šta su mu sve pavijani poručivali na ebenim "društvenim merama"....Sve najbolje.

Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Za sada im ide dobro, ali apsolutno nista ne mora da znaci. Bice ovo dugo vece

Aha, igraju lepo a Dubai nema neko sutersko vece i malo deluje kao da im je ušla voda u uši, mada su vraćali ozbiljnije razlike protiv jačih timova.

Najbitnije je mi da pobedimo večeras 

Posted (edited)

Najviše me raduje povratak Batlera i Nwore. Jer sa njima možemo na sve i svuda! ❤️ 

Što se tiče kalkulacija stvar je prosta. Sa pobedom protiv Reala možemo biti 7, sa porazom 9 ili 10.

Srećan plej in svima a sad po plej of.

IMG-20260410-222007.jpg

❤️ 

Edited by Čočo
  • Like 5
  • Love 1
Posted

Sto se tice Cartera ni meni se ne svidja sto ga Sale gura posle onakvog stanja gde je bio zivotno ugrozen.

Ali stvarno bi neki ovde trebalo da pokazu malo empatije a ne da vicu da smo socijalna ustanova.

Verujem da ce on tek sledece sezone naci mesto u ovom timu.

• Like 4
Posted

A ako bi PAO i Monako dobili a Zalgiris izgubio (u nekom sumanutom scenariju), mi sa pobedom u Madridu mozemo u krug sa jos tri ekipe, i kako onda?

Posted

A jbg, trebali nam Nvora i Batler, pojavise se veceras i porobise.

Nasi padovi tokom meceva su ipak kriticni, ne znam kako ce to izgledati u narednim mecevima. Pomozi Boze. 

• Like 1
Posted (edited)

А у подне кад Сунце сине, води ме води све до Атине...

Наложени Батлер и Нвора, у мечу без притиска, могу да рокну Краља у Мадриду. 

Edited by Вујке
  • Like 3
Posted

A ako bi PAO i Monako dobili a Zalgiris izgubio (u nekom sumanutom scenariju), mi sa pobedom u Madridu mozemo u krug sa jos tri ekipe, i kako onda?