Cavani Posted Friday at 06:14 PM Posted Friday at 06:14 PM 1 hour ago, Disfruto said: Monako, Efes i Zalgiris Ja se zajebo navijao za Barsu a vec vode.
chimamoneke Posted Friday at 06:18 PM Posted Friday at 06:18 PM Mada bogami ako Efes dobije manje vise ostavlja nas na tome da protiv Reala krojimo sudbinu sto je okej
Kosjan Willavić Posted Friday at 06:29 PM Posted Friday at 06:29 PM 10 minutes ago, chimamoneke said: Mada bogami ako Efes dobije manje vise ostavlja nas na tome da protiv Reala krojimo sudbinu sto je okej Za sada im ide dobro, ali apsolutno nista ne mora da znaci. Bice ovo dugo vece 1
Bejn Posted Friday at 06:30 PM Posted Friday at 06:30 PM Mali Jago al kuronja veliki. Dao nam je sve što je i koliko je mogao. Pametna odluka da ode iz ovog zatrovanog okruženja. Šta su mu sve pavijani poručivali na ebenim "društvenim merama"....Sve najbolje.
chimamoneke Posted Friday at 06:35 PM Posted Friday at 06:35 PM 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Za sada im ide dobro, ali apsolutno nista ne mora da znaci. Bice ovo dugo vece Aha, igraju lepo a Dubai nema neko sutersko vece i malo deluje kao da im je ušla voda u uši, mada su vraćali ozbiljnije razlike protiv jačih timova. Najbitnije je mi da pobedimo večeras
Čočo Posted Friday at 06:36 PM Posted Friday at 06:36 PM Prelepota od rezultata za sada. Da izdrze do kraja Efes i Monako i mi da ne izneverimo i na devetom smo nebu. ❤️
Valensija Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Ajmooooooo! Vratio se Batleeerrr! Neka nam je sa srecom! 1
Cavani Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM Izvukao nas je Batlerov 60 puls kad nismo mogli da kupimo kos u 3/4. 9
bodo Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM Butler nas vodi u završnicu. Koja partija. Bravo majstore 4
Čočo Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM (edited) Najviše me raduje povratak Batlera i Nwore. Jer sa njima možemo na sve i svuda! ❤️ Što se tiče kalkulacija stvar je prosta. Sa pobedom protiv Reala možemo biti 7, sa porazom 9 ili 10. Srećan plej in svima a sad po plej of. ❤️ Edited Friday at 08:46 PM by Čočo 5 1
fradler Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Bravo momci! Asvelova verovatno partija sezone, ali pojaviše se Batler i Nvora kad je najviše trebalo. 5
Don Dusko Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Sto se tice Cartera ni meni se ne svidja sto ga Sale gura posle onakvog stanja gde je bio zivotno ugrozen. Ali stvarno bi neki ovde trebalo da pokazu malo empatije a ne da vicu da smo socijalna ustanova. Verujem da ce on tek sledece sezone naci mesto u ovom timu. 4
TB Told Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Rutinski dobijen još jedan meč koji se morao dobiti, svaka čast na pristupu. Idemo u Madrid po pobedu. 1
NMX Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM A ako bi PAO i Monako dobili a Zalgiris izgubio (u nekom sumanutom scenariju), mi sa pobedom u Madridu mozemo u krug sa jos tri ekipe, i kako onda?
Manoly Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM A jbg, trebali nam Nvora i Batler, pojavise se veceras i porobise. Nasi padovi tokom meceva su ipak kriticni, ne znam kako ce to izgledati u narednim mecevima. Pomozi Boze. 1
VISOKOLETAC Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Da bi bili 6ti mora Hapoel da izgubi od Makabija i Monaka (obe igraju u gostima) i mi da dobijemo Real 🙂 1
Valensija Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM Batlerov index 33. Vodi nas majstore! 5
Вујке Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM (edited) А у подне кад Сунце сине, води ме води све до Атине... Наложени Батлер и Нвора, у мечу без притиска, могу да рокну Краља у Мадриду. Edited Friday at 08:51 PM by Вујке 3
NMX Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM A ako bi PAO i Monako dobili a Zalgiris izgubio (u nekom sumanutom scenariju), mi sa pobedom u Madridu mozemo u krug sa jos tri ekipe, i kako onda?
Žilee Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM Pobedom u Madridu 7. Mesto zagarantovano 💪 9
Recommended Posts