Žilee Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM Porodica ❤️🤍 https://www.instagram.com/reel/DW19xb4DStS/?igsh=MnFnaW1qemxmbmJi 2 2 1
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 08:12 PM Posted Tuesday at 08:12 PM Just now, srlepajce said: Veceras i mnogo bolja publika nego na derbiju Da.. Jednostavno su “Ultrasi” podbacili dajući im preveliki značaj. Večeras potpuno druga priča i emotivan ispraćaj igrača. “ Ovo su dani visokog napona “ ⚡️ 2
Čvarkov Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM 11 hours ago, Čvarkov said: Kad krenemo da im trčimo u leđa, vršimo presing po celom terenu, rotiramo kao na ringišpilu i šutiramo iz svih pozicija, neće znati da li je to odraz u ogledalu ili ima neko jači, fizikalniji i brži. Esam reko? Ćutimo, a? 1 1 11 1
Estrella Roja Posted Tuesday at 08:16 PM Posted Tuesday at 08:16 PM Bravo Zvezdo, rekordna 20. pobeda u EL za naš tim u jednoj sezone a verujem da možemo i do 22 na kraju. 4 2
TB Told Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM Odlična utakmica i pobeda nakon teškog poraza. Sad idemo na pobedu u četvrtak. Igrači su baš lepo ispraćeni. 9 1
Cavani Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM 8 minutes ago, srlepajce said: Veceras i mnogo bolja publika nego na derbiju Bili samo nasi? 🙂 2
dunaj95 Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM Koliko je lakše dobiti utakmicu kada iskoči neko (Dobrić) iz drugog plana... 2 1
TB Told Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM (edited) 20 minutes ago, Вујке said: Коначно рутинирање. Невероватно је да најбоље изгледамо кад играмо дивљу кошарку, тј. кад се не размишља много о тактици. Целе сезоне је тако. Штета за остале резултате, али чекамо @aleksa7 и обећане калкулације! Uopšte nije divlja košarka bila večeras, već igra sa akcentom na tranziciji. Edit. 31 asistencija je sve samo ne divljina. Edited Tuesday at 08:24 PM by TB Told 8 1
srlepajce Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM (edited) Sta ovi pitaju na kzs, dobro se i drzi Sasa da se ne nasmeje Kaze ova Karter i Batler dremali Edited Tuesday at 08:27 PM by srlepajce
TB Told Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM 17 minutes ago, Žilee said: Porodica ❤️🤍 https://www.instagram.com/reel/DW19xb4DStS/?igsh=MnFnaW1qemxmbmJi Mnogo bolje je bilo pre ovoga, sa Bajaginom pesmom koju je pevalo pola dvorane nakon utakmice. 4
srlepajce Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM 10 minutes ago, Cavani said: Bili samo nasi? 🙂 Ma ne verujem da je to Pre da derbi privuce i one koji inace nikad ne bi otisli
Valensija Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM Ne dam Kodija, ne dam Izundua! Placaj sta treba! 8 1 1
nunilo Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM Ne znam da li je istina da se Kodi dogovorio sa Olyjem ili nije, videce se. Ako jeste on je sa svim svojim vrlinama i manama najposteniji igrac koji je igrao kod nas. Dobio je zasluzene ovacije. 23 1 5
crni96 Posted Tuesday at 09:01 PM Posted Tuesday at 09:01 PM Ma ide i taj Asvel za 21 pa se vidimo u Plej inu 🫡 1
liv7 Posted Tuesday at 09:06 PM Posted Tuesday at 09:06 PM Baskonija nam je sklonila Makabi..uz pobedu protiv Asvela prakticno smo u plej-inu..ne verujem da Monako moze da dobije sve 3...
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 09:06 PM Posted Tuesday at 09:06 PM 56 minutes ago, Don Dusko said: Ne valja, nemamo mi prvog pleja. Ni o jednog igraca se ovoliko ne ogresismo. Prokukacemo za njim dogodine 14
Žilee Posted Tuesday at 09:06 PM Posted Tuesday at 09:06 PM Mi ispostovali Braca ispostovala Tau keramika ispostovala Ako zavrsimo u krugu sa Zalgirisom Barsom i Monakom u plej inu sa po 21 pobedom,zalgiris ce biti 7 a mi 8. Sto deluje zaista realno. 1
Milko Miller Posted Tuesday at 09:06 PM Posted Tuesday at 09:06 PM Nisam bas računao sve moguće scenarije, ali mislim da su uz naših 2-0 dovoljno da Real i Barsa izgube u gostima od Fenera i Monaka da budemo garantovano u Top6. 2 1
ZvezdaBL Posted Tuesday at 09:07 PM Posted Tuesday at 09:07 PM Lijepa utakmica, koju smo uz kriminalan šut uzeli propilično ubjedljivo, nisam mislio da ću ovo imad reći ali dosta mirnije se osjećam kad je Dobrić na terenu nego Kalina… 4
Čočo Posted Tuesday at 09:13 PM Posted Tuesday at 09:13 PM Nije da se pravim pametan ali za mene sve ovo večeras bilo očekivano što sam pre utakmice i pisao. Slaba poseta, tad je gotovo uvek dobra atmosfera samim tim i manji pritisak na ekipu. Bio sam ubeđen u ovakvu pobedu. Molim lepo, a sad... zgazi ih sve!!! ❤️ 2
Вујке Posted Tuesday at 09:14 PM Posted Tuesday at 09:14 PM (edited) 14 minutes ago, liv7 said: Baskonija nam je sklonila Makabi..uz pobedu protiv Asvela prakticno smo u plej-inu..ne verujem da Monako moze da dobije sve 3... Ако Дубаи добије два следећа меча код куће, од којих је један против Ефеса, ми морамо добити и Асвел и Реал да бисмо били испред њих. Ако се други резултати поклопе како не треба, то значи да ћемо бити на 11. месту (ако изгубимо од Реала и добијемо Асвел). Е сад, шанса да се баш сви резултати поклопе како не треба је јако мала. Али нажалост нисмо мирни. Edited Tuesday at 09:21 PM by Вујке 1
Ejejdheh Posted Tuesday at 09:15 PM Posted Tuesday at 09:15 PM Da li je neko uspeo da kupi kartu za gostujući sektor preko Asvelove biletarnice? U četvrtak su mi rekli evo šaljemo brzo link za kupovinu i nisu se javljali više od tada, ni danas na još jedan mejl ceo dan nije bilo odgovora. 1
Recommended Posts