Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
Just now, srlepajce said:

Veceras i mnogo bolja publika nego na derbiju 

Da.. Jednostavno su “Ultrasi” podbacili dajući im preveliki značaj. 
Večeras potpuno druga priča i emotivan ispraćaj igrača. 

“ Ovo su dani visokog napona “

• Like 2
Posted
11 hours ago, Čvarkov said:

Kad krenemo da im trčimo u leđa, vršimo presing po celom terenu, rotiramo kao na ringišpilu i šutiramo iz svih pozicija, neće znati da li je to odraz u ogledalu ili ima neko jači, fizikalniji i brži. 

Esam reko?

Ćutimo, a?

504530-crvena-zvezda-vs-fenerbahce83-f.j

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
20 minutes ago, Вујке said:

Коначно рутинирање. Невероватно је да најбоље изгледамо кад играмо дивљу кошарку, тј. кад се не размишља много о тактици. Целе сезоне је тако. 

Штета за остале резултате, али чекамо @aleksa7 и обећане калкулације!

Uopšte nije divlja košarka bila večeras, već igra sa akcentom na tranziciji. 

Edit. 

31 asistencija je sve samo ne divljina. 

Edited by TB Told
  • Like 8
  • Pumpaj! 1
Posted

Ne znam da li je istina da se Kodi dogovorio sa Olyjem ili nije, videce se. Ako jeste on je sa svim svojim vrlinama i manama najposteniji igrac koji je igrao kod nas.

Dobio je zasluzene ovacije.

• Like 23
  • Love 1
  • Thanks 5
Posted

Baskonija nam je sklonila Makabi..uz pobedu protiv Asvela prakticno smo u plej-inu..ne verujem da Monako moze da dobije sve 3...

Posted

Mi ispostovali

Braca ispostovala

Tau keramika ispostovala

Ako zavrsimo u krugu sa Zalgirisom Barsom i Monakom u plej inu sa po 21 pobedom,zalgiris ce biti 7 a mi 8. Sto deluje zaista realno.

• Like 1
Posted

Lijepa utakmica, koju smo uz kriminalan šut uzeli propilično ubjedljivo, nisam mislio da ću ovo imad reći ali dosta mirnije se osjećam kad je Dobrić na terenu nego Kalina…

• Like 4
Posted

Nije da se pravim pametan ali za mene sve ovo večeras bilo očekivano što sam pre utakmice i pisao. Slaba poseta, tad je gotovo uvek dobra atmosfera samim tim i manji pritisak na ekipu. Bio sam ubeđen u ovakvu pobedu. Molim lepo, a sad... zgazi ih sve!!! ❤️ 

• Like 2
Posted (edited)
14 minutes ago, liv7 said:

Baskonija nam je sklonila Makabi..uz pobedu protiv Asvela prakticno smo u plej-inu..ne verujem da Monako moze da dobije sve 3...

Ако Дубаи добије два следећа меча код куће, од којих је један против Ефеса, ми морамо добити и Асвел и Реал да бисмо били испред њих. Ако се други резултати поклопе како не треба, то значи да ћемо бити на 11. месту (ако изгубимо од Реала и добијемо Асвел). Е сад, шанса да се баш сви резултати поклопе како не треба је јако мала. Али нажалост нисмо мирни. 

Edited by Вујке
  • Tuzno 1
Posted

Da li je neko uspeo da kupi kartu za gostujući sektor preko Asvelove biletarnice? U četvrtak su mi rekli evo šaljemo brzo link za kupovinu i nisu se javljali više od tada, ni danas na još jedan mejl ceo dan nije bilo odgovora.

• Like 1