Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Освојили смо два трофеја у 17 година (и то два Купа) и сад нам одједном нису битни.

Цео живот сам чекао на Звезду која осваја трофеје у континуитету.

И још сам гладан.

Престаните да пишете глупости, уздржите се и поштедите нас.

Edited by Karakondzula!
  • Like 21
  • Thanks 1
Posted

Sad stigoh iz hale. Rutinski, iako sam pocetak nije bio najbolji. Ne znam koliko se videlo u prenosu, ali meni je pored Nwore utisak Kalina. Bas je bio napaljen, onog Markovica je stavio u dzep. Cigani ovacijama pozdravli Čovića. Jago i Izundu otrčali do Vesne Čović i bas se srdacno pozdravili. Naravno, najviše se sa navijačima slikao Moneke.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Čuj nebitan trofej...

Djetinjstvo mi je prošlo u čekanju trofeja i igranja EL. 

Onaj kup u NS 2004.kad smo uzeli izašao sam ispred zgrade da slavim tako što sam bacao petarde i urlikao. Neopisiva sreća. 

Isto takva sreća i 2006. kad je Leri O Benon imao svoj šou u Pioniru. Toliko smo rjetko osvajali da sam svaki trofej doživljavao kao nevjerovatan podvig. 

Tu priču da je trofej nebitan ne pijem. Kod mene ne prolazi. No, no...

• Like 18
  • Love 5
Posted
13 minutes ago, Bejn said:

Iako je krk nebitan ipak je bolje da ga osvojis nego da ga ne osvojis.

Trofej koji je nebitan ne postoji.

Posted
1 hour ago, vinogradskaopera said:

Kolko amatersko dodeljivanje medalja, vidim Bolomboj nije dobio, neki jesu, Bog vise ne zna.

Ne zameram, koliko smo imali igraca na postolju morali bi jos jednu paletu da otvore.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Prelijepa veče za sve zvezdaše, trofeji se hvala Bogu gomilaju a to je najbitnije. Svaki trofej se računa, svaka brojka je sve slađa. 😊 sad Bože pomozi da srušimo Efes, pa da u što bolje raspoloženju dočekamo Karija i Bajern. 💪