Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, JPM said:

Pogledati pod Marcus Paige.

Nije bio ni pola godine i dobi drzavljanstvo.

Znam i za Pejdža i za Pantera i za mnoge druge koji su neregularno dobili pasoš da bi klub ušićario neku sitnu pobedu na utakmici.

Hoćemo uređenu državu jednog dana?

Ne može pasoš za Izundua. Ne želim da moj klub to radi.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Disfruto said:

Moneke ima 1.7M neto

Porez je izmedju 12-15%(nisam 100% siguran) znaci oko 2M 

Porez je 10%.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Očekivao sam Semija. Ovako ćemo biti prinuđeni da gledamo DeDu 20-ak minuta opet. 

S obzirom da je Plavsic drugi centar, i da ce takođe imati solidnu minutažu, mislim da je malo mnogo. 

Imaju prednost u reketu, dok smo mi "širi" na spoljnim pozicijama.

Moracemo ih 40 minuta pritiskati maksimalno jer nemaju plejmejkera i to je veliki hendikep za njih. 

DeDa bi svakako igrao 20-ak min, samo bi, da je išao Odželej umesto npr. Batlera, te minute mahom uzeo na trojci, a ovako će na četvorci.

Nemaju prednost u reketu, imaju bukvalno 2 igrača na 4 i 5, Fernanda i Pokuševskog. Mi imamo Izundua, Plavšića i Davidovca, što je za mene ipak bolje.

Ono što Bonga može kod njih - može Kalinić kod nas, i na 3 i na 4.

Značajno bi bilo da se Dobrić oporavi i uđe u kakav-takav ritam do subote, potrebno je i njegovih bar 15-ak min.

• Like 2
Posted

Sve je izvesnije da će Hasijel Rivero napustiti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Posle pet meseci pauze zbog povrede stopala, njegov povratak se odužio, dok je tim u međuvremenu pronašao stabilnost pod košem i jasno definisao novu hijerarhiju u reketu.

U ovakvoj situaciji deluje da za njega nema realnog prostora za veću minutažu, pa se ubrzano traži konkretno rešenje. Odluka mora da padne uskoro, s obzirom na pravila registracije igrača za drugi deo sezone, koja ne ostavljaju mnogo vremena za čekanje.

Posted
21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Sve je izvesnije da će Hasijel Rivero napustiti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Posle pet meseci pauze zbog povrede stopala, njegov povratak se odužio, dok je tim u međuvremenu pronašao stabilnost pod košem i jasno definisao novu hijerarhiju u reketu.

U ovakvoj situaciji deluje da za njega nema realnog prostora za veću minutažu, pa se ubrzano traži konkretno rešenje. Odluka mora da padne uskoro, s obzirom na pravila registracije igrača za drugi deo sezone, koja ne ostavljaju mnogo vremena za čekanje.

Jel me zajebavas da prenosis ono deriste sa czvmagazina? Dete treba ugasiti koliko sere i to bez ikakvog pokrica. Samo da bi bilo malo lajkova i klikoba…

• Like 5
Posted

Ja mislim da je Bolomboj trebao da ide pre Izundua. Em neko mora i odbranu da igra pod košem jer Odželeja nema, em bi mu dodatne 3 utakmice značile za povratak u formu pred odlučujuće utakmice u EL

Posted

15.03 nedelja - gostovanje Dubai 

20.03 petak - gostovanje Panati

22.03 nedelja - kuci derbi 

25.03 sreda - gostovanje Baskoniji

27.03 petak - gostovanje Barseloni

30.03 ponedeljak - kuci Dubai

02.04 cetvetak - kuci derbi 

Aba ligu igrati sa juniorima jer drugacije se nece moci

Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Ja mislim da je Bolomboj trebao da ide pre Izundua. Em neko mora i odbranu da igra pod košem jer Odželeja nema, em bi mu dodatne 3 utakmice značile za povratak u formu pred odlučujuće utakmice u EL

Problem je sto verovatno BokiBoj ne moze da izgura tu minutazu i nekoliko utakmica u par dana

• Like 7
Posted

Saša prijatno iznenadio odabirom stranaca. Čima i Semi su u primetnoj energetskoj krizi, Partizan nije prevelika pretnja sa pozicije 4 tako da će to pokriti Kalinator i Deduška. Buka je fenomenalnim januarom zaslužio veću minutažu, zdrav je da kucnemo, manja je mašina za faulove nego sa početka sezone i treba da bude prvi centar u KRK rosteru. Plavšoni neka plaši onom nekoordinisanom telesinom na 7-10 minuta, iznudi neko bacanje i frljoku protivničkog beka i od njega dovoljno.

Kodi-Batler-Nvora je osovina tima i tu nema rasprave da li treba da igraju. Nadam se i Miljenu u nekoj Pefi Marković lajt ulozi, da izgrize sve u odbrani, pogodi neku otvorenu trojku i milina. Valja napasti Kup bez ikakvih izgovora, karakter tima se testira upravo na ovakvim do or die mečevima. 

• Like 3
Posted (edited)
4 hours ago, Disfruto said:

Idu na porez jos neki dodatni troskovi ali svejedno dodje na 1.9-2M za sezonu

Nadam se da imas dokaze za ovo sto pises. Ja sam cuo da ima 4 miliona po sezoni i da su mu dali akcije u klubu. Ovih 4 miliona je bez PDVa.

Edited by VISOKOLETAC