MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Pogledati pod Marcus Paige. Nije bio ni pola godine i dobi drzavljanstvo. Znam i za Pejdža i za Pantera i za mnoge druge koji su neregularno dobili pasoš da bi klub ušićario neku sitnu pobedu na utakmici. Hoćemo uređenu državu jednog dana? Ne može pasoš za Izundua. Ne želim da moj klub to radi. 1
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Disfruto said: Moneke ima 1.7M neto Porez je izmedju 12-15%(nisam 100% siguran) znaci oko 2M Porez je 10%.
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Očekivao sam Semija. Ovako ćemo biti prinuđeni da gledamo DeDu 20-ak minuta opet. S obzirom da je Plavsic drugi centar, i da ce takođe imati solidnu minutažu, mislim da je malo mnogo. Imaju prednost u reketu, dok smo mi "širi" na spoljnim pozicijama. Moracemo ih 40 minuta pritiskati maksimalno jer nemaju plejmejkera i to je veliki hendikep za njih. DeDa bi svakako igrao 20-ak min, samo bi, da je išao Odželej umesto npr. Batlera, te minute mahom uzeo na trojci, a ovako će na četvorci. Nemaju prednost u reketu, imaju bukvalno 2 igrača na 4 i 5, Fernanda i Pokuševskog. Mi imamo Izundua, Plavšića i Davidovca, što je za mene ipak bolje. Ono što Bonga može kod njih - može Kalinić kod nas, i na 3 i na 4. Značajno bi bilo da se Dobrić oporavi i uđe u kakav-takav ritam do subote, potrebno je i njegovih bar 15-ak min. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve je izvesnije da će Hasijel Rivero napustiti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Posle pet meseci pauze zbog povrede stopala, njegov povratak se odužio, dok je tim u međuvremenu pronašao stabilnost pod košem i jasno definisao novu hijerarhiju u reketu. U ovakvoj situaciji deluje da za njega nema realnog prostora za veću minutažu, pa se ubrzano traži konkretno rešenje. Odluka mora da padne uskoro, s obzirom na pravila registracije igrača za drugi deo sezone, koja ne ostavljaju mnogo vremena za čekanje.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Sve je izvesnije da će Hasijel Rivero napustiti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Posle pet meseci pauze zbog povrede stopala, njegov povratak se odužio, dok je tim u međuvremenu pronašao stabilnost pod košem i jasno definisao novu hijerarhiju u reketu. U ovakvoj situaciji deluje da za njega nema realnog prostora za veću minutažu, pa se ubrzano traži konkretno rešenje. Odluka mora da padne uskoro, s obzirom na pravila registracije igrača za drugi deo sezone, koja ne ostavljaju mnogo vremena za čekanje. Jel me zajebavas da prenosis ono deriste sa czvmagazina? Dete treba ugasiti koliko sere i to bez ikakvog pokrica. Samo da bi bilo malo lajkova i klikoba… 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, Knipex said: Porez je 10%. Idu na porez jos neki dodatni troskovi ali svejedno dodje na 1.9-2M za sezonu
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nevezano za to odakle je vijest, meni je sasvim realan odlazak Rivera. Mogao bi da mu se nađe neki klub u kom će imati prostora. Sigurno da ima ekipa kojima fali centar.
Recommended Posts