rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago sasvim izvesno ću navijati za crnog đavola protiv grka, i jednih i drugih, ko god da ode u F4 dabogda im se turci usrali u život, šarase tvoji smo 14
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zapamtiti imena ova dva govneta sto su gledala poslednji aut. Jebem li im mamu lopovsku. Sve vreme poslednji igrao red, red i onda iz ugla iz kog se apsolutno ne vidi da li postoji kontakt s loptom, e nije red nego white. Jebem li im mamu odvratnu! 22
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam ponosan na momke borili smo se i drzali ceo mec. Sudjenje sta da se radi nisam ocekivao drugacije. Ali verujem u momke! 15
Dragan Mićić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali momenat kad se batler bacio u aut za loptu. Oni sviraju loptu za Oli, niko se ne buni jer je stvarno bilo ocigledno. A onda na usporenom ni to nije bio aut. Smeh 9
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Obično ne psujem sudije, ali večeras... Momcima svaka čast za borbu. 23
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Cestitke sudijskoj trojci na pobedi. Expo sudije 6
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Borba je bila do kraja, Oly jako ozbiljna ekipa koja je imala i domacinsko sudjenje veceras. Disali smo im za vratom, uz slabiju odbranu u prvkm delu meca, ali bez suta u odsudnim momentima u ovim okolnostima nije moglo bolje.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Momci svaka cast 🫡 Ovim grckim smradovima najzesce zvizdati i j.m. kada budu dosli,kakvo bratstvo kakvi bakraci,moze van terena ali na terenu krvnicki neprijatelji. 2
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od mene niko iz ekipe neće dobiti kritiku večeras. Svaka čast momcima za borbu a sudijama sve najgore. 7
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka cast na šibanju sa jakim oly i sa ovim bezobraznim sudjenjem Ovo nema veze sa domacinskim Na kraju uprkos svemu nismo imali ni raspolozenog ni Nvoru ni Batlera 2
Вујке Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 hours ago, Вујке said: Сашина изјава пре меча: "Znamo koliko je teško igrati u toj hali, oni tamo po svim kriterijumima imaju prednost. Moramo ostati fokusirani isključivo na igru, jer postoji mnogo faktora koji mogu da utiču na dešavanja.” Није Саша без разлога рекао ово пред утакмицу. Олимпијакос има овакво суђење већ годинама у Евролиги, али вечерас су судије баш превршиле сваку меру. Било је 10 спорних ситуација 6
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da smo ubacili koju trojku više a bilo ih je otvorenih ovo bi bilo na samoj granici da ih dobijemo unatoč sramnom suđenju. 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kljuc dobiti naredne dve utakmice u areni da se osigura bar to 9. ili 10. mesto Nema prostora za kiks protiv Efesa i Bajerna 2
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Žilee said: Olympiakos nudi ugovor CMMu a mi mu nudimo novi jednogodisnji 🤔 Posle toliko pljuvanja, vređanja i otvorene mržnje koju je doživeo i doživljava ovde iako uglavnom igra odlično i jedan je od naših ključnih igrača lud bi bio da ostane u ovom toksičnom okruženju.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, bodo said: Da smo ubacili koju trojku više a bilo ih je otvorenih ovo bi bilo na samoj granici da ih dobijemo unatoč sramnom suđenju. Ma ja sam ubeđen da bi nas opet pokrali negde, kao i svaki put kad smo prilazili. 5
City Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da mi je dozivjeti da samo jednom imamo ovako sudjenje kad smo mi domacini protiv bilo koje ekipe u evroligi.. 2
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg, nije nas ni sut htio u 4/4. Mada bi ova 3 smrada i tada nasla nacin da nas sprijece da pobijedimo. Bravo momci, kapa dolje za borbu! 5
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo igrali dobar meč. Sa ravnopravnim suđenjem bi i ovo dobili. A svakako znamo da odigramo i mnogo bolje. Kad se uzmu sve okolnosti u obzir osim poraza nemam čime biti nezadovoljan. 6
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je Batler bio na nivou simultanke pobedili bi uprkos svemu. Ali 1/6 za tri promasena dva bacanja, 3 do 4 floutera zicera. Bas Bas los Batler. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Onako iz duše, neka mi se napuše kurca za ovakvu krađu. Imali smo loše suđenje i protiv Makabija, a ovo je bilo u rangu Darušafake sada već davne 2017.. @Don Dusko Unapred prihvatam Ban, negde sam morao da se ispraznim. 6 1
Recommended Posts