Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jos mi ne ulazi u glavu kako Kodi ovo nije posrpemio u kos?! 3
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bad said: Saša Obradović direktni krivac, u neizvesnoj završnici mu ne igra najbolji klač igrač, izvodi ga za odbranu kao da je Teodosić Umesto da kazes da ne mora Nwora da forsira dva napada ti pises ovo gore. Bravo majstore. Nvora je isforsirao imao je vremena moga je da se namesti bez lopte i da kasnije dobije loptu. U jednoj situaciji ranie u zadnjoj cetvrtini je takodje odigrao nesto sto nije planirano, nije im to Obradovic crtao. Ali dobro. Razumem da je Batler morao da bude u zadnjih 30 sekundi na terenu. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Obradovic i CMM sa debelim zaslugama za poraz. Tu se prikljucio u poslednjoj cetvrtini i Nwora sa gomilom glupih suteva i dobijes ovo sto si dobio veceras. Ponovo na 16:10 trpimo poraz koji nije smeo da se desi. Generalno jako losa utakmica. 1
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo,komšije,uvek isto svake sezone Ubaci Jaga kad si se kladio na njega,sramno
Nellthe Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nwora je pogrjesio sa onim sutem za tri, ali to ce on uvijek uzeti, tj takvi igraci, da je pogodio bio bi nevidjeni heroj. Ovaj zadnji napad mislim da nije greska, ne ide se tu pod kos nema tu faula, jbg CMM je imao solidnu priliku za putback 2
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav pristup smo inali tokom prvog pol, nismo ni zasluzili pobedu. Stekali se momci za faulove, morao da udje Semi da konacno se prekine neki napad. Suluda pomaganja i nekakva udvajanja.. kad toliko to igras, navikne se protivnik 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Momci izginuli. Nema šta da im se zameri osim onom maloumnom silovanju od strane Nvore na kraju. Šteta što nam je trener dva levela ispod igračkog sastava. Izgleda i ove godine zamalo F8.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sector said: Ipak plej in jbg. Možda neki od nas doživimo sezonu kad ćemo dobijati ovakve mečeve. Useremo sve kad nam se otvori. Apsolutno, u metu komentar. Bicete 9 ili 10. Narocito sto nakon ovoga imate plus 2 odnos brejkova i poraza kuci. Ovo je bas bio must win match u svakom smislu. Sve ostale ekipe u top 10 imaju +3 ili +4, i vi posle ovog kola zaostajete za svima. Jedino moze da vas izvadi raspad Monaka, i eventualno mali pad Zalgirisa pa da budete eventualno 8. Ali Zalgiris igra veliki broj meceva u zalgirio areni do kraja koliko videh. Ne moze se pobeci od dnk. 2
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, SuperTraktorko said: Ni da me takne. Jutros sam u kaficu video Obradovica, a prosli put kada sam ga u istom kaficu video izgubili smo od Partizana. Valjda si naučio nešto, na dan utakmice kloni se kafića u jutarnjim časovima 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od kakvih mrtvaka ali doslovno košarkaških mrtvaka smo izgubili. Gledao sam ih prošlo kolo kako su se provukli protiv kkp , gde su ih ovi doslovno urnisali pod kosem I na neverovatan nacin dobili, sad ponovo na sreću . Jednostavno nismo imali sreće večeras i to je to. 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Uf baš šteta, Nvora je možda uzeo 2 bezveze šuta ali svakako mu se nema šta mnogo zameriti jer je utrpao 20+ pre toga. One 2 odbojke ne mogu ni da komentarišem, baš nije htela lopta u koš. Glava gore, biće sve ok. Edited 1 hour ago by Урош19 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Valensija said: Jos mi ne ulazi u glavu kako Kodi ovo nije posrpemio u kos?! Mislim da je u ovakvim situacijama uvijek bolje tražiti tablu, ali Kodi nije baš bio pod pravim uglom za to. Opet to je jedan djelić sekunde, nije ono lak šut svakako iako se tako čini.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebote vas kao da EL nije nista naucila za sve ove godine.... 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto bi se reklo ne pobedjuje uvek bolji tim. Vezali smo 5 pobeda, da imamo jos jednu takvu setiju do kraja.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam nezadovoljan ni igrom ni vodjenjem, jedino je odbrana u prvom mogla biti bolja. Pici dalje, liga je maraton koji zavisi od mnogih mikro stvari, zato su mi najgluplji postovi koji ispisu raspored i izbace unapred predvidjene rezultate. Makabi je jako kvalitetan tim, Clark ce biti trazena roba. Idemo dalje.
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago jbš ga, ovo je basket zato ga i volimo... puna podrška svima, nema zamerki, iako ima, ali, toliko se riljalo zadnjih 5 mečeca, da momcima kapa dole! Vratiće se ovo kad bude bilo potrebno... 5
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Hokejaška izmena ovog puta nije uspela,Sorkin zajebao Edited 1 hour ago by Gaga
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 minutes ago, Урош19 said: Izašao je zbog odbrane i ta odluka je bila ispravna jer smo se odbranili. Na našu žalost nije bilo prilike da ga vrati za napad. To se ne radi u ovakvim situacijama. Nije Batler toliko loš u odbrani a košarka nije rukomet. Nije imao muda da klupira Kodija celu 4/4 i vratilo se... Nvora se izglupirao sa onim šutevima, trebalo je da ide na ulaz jer bi verovatno bio faul. Kodi na onom polaganju malo usporio korak i popio blokadu... Sitni detalji i karma dođe po svoje... Plašio sam se ove utakmice, jer nam se već dešavalo da posle odlične serije zaseremo u Areni protiv autsajdera, iako su dobra ekipa. Sami sebe smo pobedili... I boli baš, jbg... Edited 1 hour ago by Issey 2
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Mislim da je u ovakvim situacijama uvijek bolje tražiti tablu, ali Kodi nije baš bio pod pravim uglom za to. Opet to je jedan djelić sekunde, nije ono lak šut svakako iako se tako čini. Vidio sam je u kosu.😔
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Posle Partizana, poraz koji me najvise boli, ubedljivo. Obradovic je odigrao na isti nacin. Ponadao sam se da je fleksibilan, da ume da uci na greskama... Forsiranje Kodija 35 minuta... Batler krade loptu, usao u ritam i on ga vadi! Sa plus 4 ekspresno na minus 4! Kodi moze da igra 35', ali Batler 19'! 19 minuta za rasnog i dolazanog NBA igraca! I posle ne nerviraj se, jebem mu misa malenog, pa krivo mi, jer imamo super tim, znam da imamo. Ne da se usranom do potoka, ni nama da ubodemo trenera. 3
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo mi jos sta da ponudimo nije ovo ni blizu kraja ,samo polako 1
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Volter said: Kako nije, pa pre slobodnih bacanja Sorkina je mogao da ga ubaci za svaki slučaj ako ovaj promaši drugo, da bude u igri. Тачно. У праву си, заборавио сам то. Штета баш. Одавно нијесам овако испиздио
Recommended Posts