Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ne mrzim toliko kkp kako je otišao žoc i kako je plastika od časova ljubavi pukla

Sad čekam da žoc preuzme pao 🤣

Posted
1 hour ago, berti said:

Znaci da sednem veceras i navijam za KKP. Mislim, kako to treba da izgleda? Da se nerviram ako Sterling nesto zajebe, da kad je egal navijam da komsije pobede... Neka hvala, ja to ne mogu. 

Masno ga opsujes ali se nasmejes ispod brka 😄 

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Ne znam kako bi Moneke odreagovao, ali trebalo bi da startuju Šemi i Bolomboj. Defanzivno su najbolja kombinacija i trenutno je Šemi defanzivno ne klasu, već 2, ili 3 iznad Monekea. Pri tom je Bolomboj dominantan def skakač, a Čima bi držao def skok dok igra u paru sa Izunduom, u tom segmentu je dobar. Čak i da ne startuje Šemi mora zatvarati mečeve sve dok Moneke igra ležerno u odbrani. 

Ne znam kako bi Moneke odreagovao, ali trebalo bi da startuju Šemi i Bolomboj. Defanzivno su najbolja kombinacija i trenutno je Šemi defanzivno ne klasu, već 2, ili 3 iznad Monekea. Pri tom je Bolomboj dominantan def skakač, a Čima bi držao def skok dok igra u paru sa Izunduom, u tom segmentu je dobar. Čak i da ne startuje Šemi mora zatvarati mečeve sve dok Moneke igra ležerno u odbrani. 

Posted
2 minutes ago, Wook said:

Mislim da svi znamo kako bi odreagovao i ne treba se igrati sa tim. Ne bi nam ta rokada ništa značajno donela (posebno sa zdravim Džoelom pu pu pu) ali bi menadžovanje pojedinačnih karaktera čuj mene sujeta postalo nemoguće i za bolje psihologe od Saše. Čima je alfa mužjak ovog tima iako to sirove brojke ne pokazuju i ne treba mu oduzimati ono čime se hrani. Vratiće se on u full formu, takva je to glava. 

• Like 12
Posted (edited)

HAZHRTLWYAAXHam.jpg

Kad se kritikuju treba i pohvaliti. Ozbiljan trud i poštovanje je ovim potezom ukazano. Ovo se nikad ni za jednog igrača nije radilo. Predsednik kluba, predsednik upravnog odbora, sportski direktor i ostali, svi ispoštovali Batlerove roditelje i Batlera. Sve se radi da ostane. Ja sam siguran da ako se ova sezona uspešno završi, a hoće, da Batler ostaje kod nas. ❤️

Edited by Čočo
  • Like 38
  • Love 1
Posted
8 minutes ago, Wook said:

Bice los spejsing sa monekeom i izunduom na parketu. Mislim da ih zato ne igra zajedno.

2 minutes ago, Čočo said:

HAZHRTLWYAAXHam.jpg

Kad se kritikuju treba i pohvaliti. Ozbiljan trud i poštovanje je ovim potezom ukazano. Ovo se nikad ni za jednog igrača nije radilo. Predsednik kluba, predsednik upravnog odbora, sportski direktor i ostali, svi ispoštovali Batlerove roditelje i Batlera. Sve se radi da ostane. Ja sam siguran da ako se ova sezona uspešno završi da Batler ostaje kod nas. ❤️

zbog cega se ljudi plase da ce otici? Ima ugovor i za sl, godinu, ako dobije ponudu iz NBA onda ide sta god da mu das... 

• Like 2
Posted
1 hour ago, aleksa7 said:

Што се тиче утакмице Дубаија и Реала, можда и не морамо навијати за домаћина. Не треба нам да се они дижу са Мусом, а порази Реала не верујем да ће нам много значити јер су озбиљан тим са преозбиљним тренером и још озбиљнијом логистиком. Њих прелазимо само ако нагурамо 9-3 до краја јер им је и распоред баш једноставан.

Ako se nekako dokopamo plejofa samo se molim da nam ne zapadnu oni ili Oly sve ostale bih oberucke prihvatio.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

HAZHRTLWYAAXHam.jpg

Kad se kritikuju treba i pohvaliti. Ozbiljan trud i poštovanje je ovim potezom ukazano. Ovo se nikad ni za jednog igrača nije radilo. Predsednik kluba, predsednik upravnog odbora, sportski direktor i ostali, svi ispoštovali Batlerove roditelje i Batlera. Sve se radi da ostane. Ja sam siguran da ako se ova sezona uspešno završi, a hoće, da Batler ostaje kod nas. ❤️

Vidi se da je Vasic dugo bio u Americi, rekao bih da ima odlican odnos sa svim Amerima u timu. 

• Like 5
Posted

Dubai ima 9-3 kući. Problem njihov je 3-11 na strani. Tako da su i oni domaćica kao i Real.

Mogli bi lako Madriđani da padnu danas.

Posted

Ova slika sa porodicom Batler me podseca na dokumentarac o nastanku robne marke Jorda. Kada je Majkl sa majkom i ocem pregovarao sa Adidasom, Konverson i na mala vrata sa Nike. Kada su bili na tri okrugla stola a dve firme odbile Jordanove zahteve za robnom markom Jordan. E ova slika je u prenesenom znacenju ona Majkl sa porodicom u sedistu Nike kada je palo sudbonosno da! Verujem da ce doci do nastavka saradnje na obostrano zadovoljstvo. Bravo za upravu, Drcelu i ostale. Samo tako nastavite!

Posted (edited)
1 hour ago, Čočo said:

HAZHRTLWYAAXHam.jpg

Deluje da bi ovaj voz Drcela mogao sve sam da pojede.

Edited by Cavani
  • Like 1
  • Ha-ha 15
Posted (edited)

Одлично што Вокер не игра, то је тип играча којег ако крене, може да утрпа 30 поена. Медији су прво објавили да ће играти, па изменили вест

Edited by Вујке
Posted

Što se tiče tih kalkulacija šta nam odgovara od ostalih rezultata ja se time bavim samo 2, 3 kola pred kraj kad je to stvarno bitno. Do tada navijam isključivo prema ličnim simpatijama u duelima klubova koji nisu KKCZ.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
30 minutes ago, Cavani said:

Deluje da bi ovaj voz Drcela mogao sve sam da pojede.

Ja ne mislim, znam, posto sam ga na istom mestu gledao kako sa ortakom prozdire pola kafane🫣

• Ha-ha 6
Posted
51 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što se tiče tih kalkulacija šta nam odgovara od ostalih rezultata ja se time bavim samo 2, 3 kola pred kraj kad je to stvarno bitno. Do tada navijam isključivo prema ličnim simpatijama u duelima klubova koji nisu KKCZ.

I za koga navijaš na meču Partizan-PAO, i ne, ne mogu oba da izgube :default_coffee:

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Pa kako nije bitno? Svaka pobeda tima iz donjeg doma nad onim iz gornjeg direktno tebi utiče na plasman. To da li ćemo mi sad momentalno biti 10. ili 4. nije bitno. Bitno je da svi timovi koji su ti blizu pretrpe što više neočekivanih poraza kako bi se i naša sranja ispeglala koja smo napravili. 

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, perikle said:

Bice los spejsing sa monekeom i izunduom na parketu. Mislim da ih zato ne igra zajedno.

zbog cega se ljudi plase da ce otici? Ima ugovor i za sl, godinu,

ako dobije ponudu iz NBA onda ide sta god da mu das... 

pusti te priče šta god...vidi se da nisi probao te ćevape na kajmaku.

Edited by wing
Posted

Zasto bi menjali startnu petorku, kada to funkcionise sa sve tim Monekeom i to protiv 2 klase jacih ekipa nego sto je to Makabi?

Razloga bez ali da se nesto pise

Posted
2 minutes ago, Medranotzz said:

Zasto bi menjali startnu petorku, kada to funkcionise sa sve tim Monekeom i to protiv 2 klase jacih ekipa nego sto je to Makabi?

Razloga bez ali da se nesto pise

Funkcioniše tako što smo prošli meč sa Monekeom imali - 12, a sa Šemijem +25.