Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Cavani said: Kako sam prebledeo ovde kada se Bolomboj sudario sa Batlerom, pao celom tezinom na to stopalo a koleno mu ostalo pozadi. Bukvalno igra kao lav, bez ikakvog straha ulazi u ove skokove, ja se plasim za njega vise nego on sam za sebe. Kad god vidim Bolomboja na parketu, skoci mi puls duplo 4
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad Chaos postavi gif umesto teksta znas da je prezadovoljan. :D 1 4
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Molina23 said: Kakav burazerski roster nam je ostavio ovaj gospodin. Može na difens, na ofens, na skok, na +20, na preokret, na sve. Zaslužuje prvi red u plejofu. Ako ga se drugovi građevinci nekad sete, sete se, ako ne nikom ništa. Moja dužnost je da ovo naglasim. +1000 2 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Bagzzi said: Prethodnih nekoliko sezona 6. je završavao sa skorom 20-14 ako se ne varam. Dobro, ove sezone ima 2 utakmice vise. Ove godine nema šanse ni sa 22. Mi smo u toj grupi timova 4-8, a 22 pobede bi značilo da imamo 6-6 do kraja. Za očekivati je da većina ekipa koje se bore za vrh budu preko 50%. 7-5 bi nam već radili posao za top 6, a 8-4 je možda dovoljno i za top 4.
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva LAVOVSKA borba nasih igraca i kakva pobjeda je bo teee. Imali smo 20! skokova u napadu, a barem pola njih na cistu zelju i borbu. I bekovi i centri ma svi su isli na skok i raznosili. Ali meni je fascinantan Ojeleye. Ne ide ga sut, izlaze mu lopte iz kosa, ali on ne pada vec se jos vise bori i vraca mu se sve. Kakav vojnik. Nwora i Batler rutineri, suvisno je pricati o njima vise a Nwora veceras aktivan i u odbrani dosta sto je za svaku pohvalu. Cijeli tim se borio, ali nekako jel sudjeno da Kalina to povuce kako samo on zna - vrhunskom odbranom i bacanjem na parket koji preokrece momentum na nasu stranu i od tada je sve na nasoj strani (jos i ona trojka kao slag na tortu da ovjeri pobjedu). I konacno jos jedna doktorska disertacija Sase Obradovica. Potez koji je prelomio i donio pobjedu jeste klupiranje Monekea i povjerenje Jagi i ostalima da povuku dok se glavni ne vrate. Dugo onakvo razbijanje nije bilo kao u posljednjoj cetvrtini, a Sale je imao odgovr na sve njihove pokusaje i svaka izmjena mu je bila pravovremena i smislena. Nema sta, uhvatili smo ozbiljan zalet kao i u oktobru, samo sada jos pametniji i iskusniji i nauceni na greskama iz prethodnog perioda tako da sad - NEMA STAJANJA. 3
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Wook said: Čudno je da Batler ne može da prebaci 20 min, ali dok se pobeđuje nema zamerke. Kada bi Batler otisao na 30 min umesto 20, imao bi 50% vise suteva, jer takav strelac uzima suteve kada je na terenu. Ti sutevi bi bili uskraceni Ojeleju, Monekeu, Kodiju i najvaznije Nwori, koji je i sam rekao da sutira u proseku 10-11 puta po utakmici i da bi bio jos efikasniji da uzima vise suteva, ne bi sigurno voleo da mu se jos i smanje sutevi. Uz to bi odbrana trpela jer nije elitni defanzivac. Dobro to balansira Obradovic za sada. Udje, zatrpa, dobar dan i dovidjenja. Sto bi klinci rekli napumpam i cao 🙂 4
Bagzzi Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 15 minutes ago, Wook said: Ima ulogu da bude udarna igla u drugom poluvremenu. Tad dobija minute i loptu. Valjda zna Obradović zašto ga tako koristi?? Da li je problem sa kondicijom, ili samo hoće svežeg ubicu u završnici, za sada radi posao. Nekako on i CMM podele po jedno poluvreme, a Nwora sipa konstantno oba. Kazem apropo toga da mu je Zvezda "garantovala" minute, pa zato potpisao za nas a ne za Oli. Što sada vidimo da nema veze sa istinom. Inače mislim da mu je ova uloga i minutaza taman.
Phobia Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Batler konstantno igra do 20 minuta, da nema mozda to neke veze sa onim srcanim problemom koji ima? To mi je jedino objasnjenje
Wook Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 1 minute ago, Cavani said: Kada bi Batler otisao na 30 min umesto 20, imao bi 50% vise suteva, jer takav strelac uzima suteve kada je na terenu. Ti sutevi bi bili uskraceni Ojeleju, Monekeu, Kodiju i najvaznije Nwori, koji je i sam rekao da sutira u proseku 10-11 puta po utakmici i da bi bio jos efikasniji da uzima vise suteva, ne bi sigurno voleo da mu se jos i smanje sutevi. Uz to bi odbrana trpela jer nije elitni defanzivac. Dobro to balansira Obradovic za sada. Udje, zatrpa, dobar dan i dovidjenja. Sto bi klinci rekli napumpam i cao 🙂 Za sada je OK. Kad počne plej of biće ti minuti oko 25. . 2
Wook Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Ima li vesti o Karteru? Ako uspemo i njega da 'opravimo kao Bolomboja bićemo baš moćna napadačka ekipa. On je već pokazao da može biti skorer na nivou Butlera i Nwore kad je zdrav. Edited 48 minutes ago by Wook 5
Creed Bratton Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 22 minutes ago, srlepajce said: Sjajna stvar je sto protiv jakih ekipa imamo sansu da izborimo ako ne 2:0 da odbranimo razliku Mi protiv oly imamo +11, pao +18 i real +15 fener +5 i to na strani Dosta dobra situacija i ono sto je najbitnije je da nekako na kraju imamo pobedu vise od Valensije jer imamo 0-2 i -20. Imamo laksi raspored od njih i verujem da mozemo da budemo ispred. Sto se tice utakmice upadljiva je bila nenormalna zelja i motivacija svih igraca iz cega je doslo brdo jeftino izgubljenih lopti ali je i donela ovoliku razliku u skoku. Siguran sam da ni jedna nasa ekipa od Kvinsi sezone do sad ne bi okrenula ovakvi utakmicu da se 3 dana igra ni protiv dosta slabijih protivnika. Ne treba zaboraviti ni sta su ovi momci uradili u Milanu i Monaku gde su isto u poslednjoj cetvrtini samleli protivnika i okrenuli ogromni zaostatak. Ono sto raduje je mi uspevamo da dobijamo utakmice gde zategnemo odbranu nekih 6-7 minuta i prelomimo to je luksuz bukvalno. Mastao sam godinama da imamo igraca koji ce kad se lomi da uzme loptu u ruke i resi utakmicu i konacno sam docekao ove sezone i to ne kednog nego dvojicu. Pored toga sto deluje da nema sujete izmedju Nvore i Batlera Sasa im je nasao savrsenu dozu tako da igraju odvojeno uglavnom prvo poluvremen a onda drugo zajedno. Bas je tesko braniti nas kad su zajedno na parketu, Nvorin napadacki arsenal je nenormalan sto je Plavsic rekao malo trojka malo prodor uz faul malo zakicavanje, dok Batleru ne smes da ostavis milimetar prostora jer cim namesti noge pogadja u neverovatnim procentima. Bas lep momenat kad Kalina postize trojku za 3000 poena u el cime overava pobedu, nakon toga mu daju omaz sa onim snimvika dok u pozadini ide iz hale racunajte na nas suzu sam pustio bukvalno.
Molina23 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Saša će ponovo biti na ispitu trenerske zrelosti da izgasiranu ekipu ostavi na zemlji i da ne uđemo u novi krug kurčenja - mi smo bre F4 ekipa, bukirajte hotele i Deniz Aksoj na račun preduzeća. S tim u vezi dobro je što je Čima malo 'olađen i sklonjen u stranu kao najveća jezičara u timu. Nema mesta nikakvim kalkulacijama, predikcijama, scenarijima, meč po meč što skromnije to bolje. Naklon i čestitke ovoj krvavokolenaškoj pobedi i maks pozitivnoj atmosferu u hali, prečesto je ovo bio rutinski poraz još u 3/4, Valensija zbori. Može i raspucana ekipa da se strpljivo i korekcijama u odbrani zauzda i prebije, red je da i mi budemo na pravoj strani batine. Idemo dalje, jako i u meso i protiv Makabija.
Cavani Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 4 minutes ago, Wook said: Za sada je OK. Kad počne plej of biće ti minuti oko 25. . Ume Batler da zaslajfuje na vecoj minutazi. Bio sam misljenja da moze da pokrije i minute iza Kodija na kecu, da bi istisnuli tako Jaga iz rotacije kao najslabiju kariku. Medjutim, koliko god da je snalazljiv oko reketa, toliko je iznenadjujuce nesiguran na prenosu. Ne prijaju mu agresivni bekovi koji mu rano napadaju dribling, mucio se i protiv Mege na prenosu, gubio i lopte i snagu. Uz to nije kondiciono u top stanju, a i generalno ume da zaglavinja i da se zaigra na vecoj minutazi. Jago se pokazao kao odlican parnjak sa njim, ume da ubrza igru, preleti polovinu i da njemu da izmislja poene. Bice sigurno Batler i na vecoj minutazi, ali i tu treba biti oprezan. Indirektno je naglasio Nwora da bi voleo i on jos vise suteva, ne treba previse mesati, pogotovo dok nas ide.
Guru Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 3 minutes ago, Wook said: Ima li vesti o Karteru? Ako uspemo i njega da 'opravimo kao Bolomboja bićemo baš moćna napadačka ekipa. On je već pokazao da može biti skorer na nivou Butlera i Nwore kad je zdrav. 2 minutes ago, Wook said: I Rivero nije za bacanje ako se oporavi. Neka su živi i zdravi obojica, al' uopšte nam nisu potrebni za EL sada kada imamo jasnu rotaciju i savršeno podeljene uloge. 9
Wook Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Dosta dobra situacija i ono sto je najbitnije je da nekako na kraju imamo pobedu vise od Valensije jer imamo 0-2 i -20. Imamo laksi raspored od njih i verujem da mozemo da budemo ispred. Sto se tice utakmice upadljiva je bila nenormalna zelja i motivacija svih igraca iz cega je doslo brdo jeftino izgubljenih lopti ali je i donela ovoliku razliku u skoku. Siguran sam da ni jedna nasa ekipa od Kvinsi sezone do sad ne bi okrenula ovakvi utakmicu da se 3 dana igra ni protiv dosta slabijih protivnika. Ne treba zaboraviti ni sta su ovi momci uradili u Milanu i Monaku gde su isto u poslednjoj cetvrtini samleli protivnika i okrenuli ogromni zaostatak. Ono sto raduje je mi uspevamo da dobijamo utakmice gde zategnemo odbranu nekih 6-7 minuta i prelomimo to je luksuz bukvalno. Mastao sam godinama da imamo igraca koji ce kad se lomi da uzme loptu u ruke i resi utakmicu i konacno sam docekao ove sezone i to ne kednog nego dvojicu. Pored toga sto deluje da nema sujete izmedju Nvore i Batlera Sasa im je nasao savrsenu dozu tako da igraju odvojeno uglavnom prvo poluvremen a onda drugo zajedno. Bas je tesko braniti nas kad su zajedno na parketu, Nvorin napadacki arsenal je nenormalan sto je Plavsic rekao malo trojka malo prodor uz faul malo zakicavanje, dok Batleru ne smes da ostavis milimetar prostora jer cim namesti noge pogadja u neverovatnim procentima. Bas lep momenat kad Kalina postize trojku za 3000 poena u el cime overava pobedu, nakon toga mu daju omaz sa onim snimvika dok u pozadini ide iz hale racunajte na nas suzu sam pustio bukvalno. Valensija već narednu gostuje Hapoelu. Mi sami odlučujemo o sebi, imamo 7 mečeva sa ekipama od 14-20 mesta (uglavnom kući), dakle igramo protiv 7 najlošijih ekipa i protiv 5 jakih: Pao, Real, Barsa, Oly, Fener (samo Fener kući). To je sjajan raspored, ali mora ekipa ostati hladne glave i igrati svaki naredni meč kao da je jedini. 1
Cavani Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 36 minutes ago, Bagzzi said: Prethodnih nekoliko sezona 6. je završavao sa skorom 20-14 ako se ne varam. Dobro, ove sezone ima 2 utakmice vise. Jel te @Čočo ucio matematiku? 🙂 Ima 20 ekipa ove godine, 38 kola. 1
Taki Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 3 minutes ago, Guru said: Neka su živi i zdravi obojica, al' uopšte nam nisu potrebni za EL sada kada imamo jasnu rotaciju i savršeno podeljene uloge. A narocito Rivero
rodriguez Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 11 minutes ago, Wook said: Ima li vesti o Karteru? Ako uspemo i njega da 'opravimo kao Bolomboja bićemo baš moćna napadačka ekipa. On je već pokazao da može biti skorer na nivou Butlera i Nwore kad je zdrav. jel da? deluje da sam to propustio iako sam gledao celu sezonu.
Petkovic Miroslav97 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Imamo i bolji medjusobni skor od Hapoela sto je u ovakvoj ligi izuzetno vazno. Edited 34 minutes ago by Petkovic Miroslav97
Wook Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 minute ago, Guru said: Neka su živi i zdravi obojica, al' uopšte nam nisu potrebni za EL sada kada imamo jasnu rotaciju i savršeno podeljene uloge. Tačno, malo je vremena, još 12 mečeva do kraja, ali samo jedna povreda menja sve. Tako da nam je svaki igrač u pogonu bitan. Malo smo zaboravili one silne povrede, a realno je da će biti još neka do kraja.
propolis Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Da se držimo mi opanaka i da ne glumimo Real Madrid i sve je moguće 1 1
Wook Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 6 minutes ago, rodriguez said: jel da? deluje da sam to propustio iako sam gledao celu sezonu. Lik ima 15 poena u proseku u EL. To je mislim više od Butlera, doduše na manjem uzorku, ali poenta je da je ozbiljan igrač. Tačno je da su uloge podeljene i da je malo vremena, ali u slučaju neke povrede Butlera, ili CMM on je jedina prava zamena. 1
Recommended Posts