Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Inače ova serija je krenula nakon eliminacije Pradedovca iz rotacije.

Da li je to jedini razlog, nije ali je možda i najveći. Čovjek je šesti igrač protivnika kad je u petorci. Nadam se da neće više sekunde dobiti u EL u zvezdinom dresu.

• Like 16
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
6 hours ago, djole_ynwa said:

Не знам да ли то више говори о Филипу или копу. 

Zašto bi to sto je Filip ispao prema klubu govorilo o kopu ? Navijače ne možeš da prevaris postupcima i svemu ostalom. Neko ko laze kako će ostati, neko kome smo titrali muda celo leto da ostane nas odjavi i ode u Dubai bez ikakve zahvalnosti klubu koji mu dva puta oživljava karijeru. 

Nedovic nije dobio zvižduke nego aplauz kada je gostovao Monako. 

Jednostavno se vidi postupcima ko je kakav čovek i to je to. Košarkaški kvaliteti njegovi nisu upitni, stvarno je dobar igrac. 

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Cavani said:

Svaka cast prvenstveno Sferopulosu za to, svi iz kluba su njega apostrofirali kao najzasluznijeg za sklapanje tima. Vrhunski je posao odradio.

Pa bila je ona priča da je Sfero sklapao tim za Sašu kad ga ovaj bude nasledio.

Sfero je po mom mišljenju defanzivno orijentisan trener pod kojim smo uglavnom igrali duge napade. A većina igrača koje imamo u timu i koji su letos došli su upravo suprotno od toga, ne toliko dobri defanzivci koji žive od igre u tranziciji. Mislim nije da se nešto žalim igramo dobro i pobeđujemo samo nisam siguran kako bi igrači koji su letos došli izgledali pod grkom da je ovaj ostao.

Posted

Svi pricaju o Kabengeleu. Stvarno strasan igrac. Zver. 24-8-5. Ako izuzmemo ovu trojku sa pola terena 21-8-5. Kako bi mi rekli, ala nas je razbio. Sa druge strane Izundu 18-8-1. On za 17 minuta, a Kabengele za 24 minuta. Ja bih rekao da i mi imamo zver ispod kosa.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

spacer.png

Nije islo jebiga, ali izuzetno posten i dobar igrac i covjek.

Devonte je prava momcina i steta je sto se ovako zavrsilo ali smo se rastali kao gospoda, a njemu sve najbolje u nastavku karijere ❤️

Edited by Sokmeniki
  • Like 31
  • Love 10
Posted

Ona 1/4 je bila možda i F4 nivo, miniiiimuuum PO. 😂 CMM apsolutno savršeno vodio ekipu. Baš me zanima koliko napada je Dubai uspeo da odbrani u toj četvrtini.

Samo da svi budu zdravi do kraja, pa kako bude.

Nego jel zna neko kako ide proces kupovine karata za F4, kad to ide?

Posted

Kada se pogleda nas igracki kadar moze na prvu loptu da se vidi da smo stvarno pogodili u odabiru toga kakvi su karakterno igraci koje dolaze. Od Monekea koji je vise ekstrovertan tip koji voli puno do prica, pa do Odzeleja koji deluje kao covek mirne naravi, svi deluju da zele da se stave u sluzbu tima i bas mi je utisak da su kliknuli kao ekipa. Cak i Grejem koji igracki nije ispunio ocekivanja, deluje kao korektna osoba. U tome svakako treba pohvaliti sve ljude koji su ucestvovali u odabiru tima, jer samo u Evroligi ove sezone mozemo da vidimo primere gde je upravo medjusobno neslaganje igraca bio direktan uzrok lose igre.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
6 hours ago, Candyman said:

Svakako je mogao da uzme sve pare i da uziva... Respect za momka... 

Da li će ovde da izvuče još 100 ili 200 hiljada, verovatno i nije toliko bitno za čoveka koji je zaradio preko 40 miliona dolara. Očigledno da mu je u ovoj fazi karijere najbitnije da igra, tako da je verovatno i on tražio da ide. Svakako je lepo da sa njegove strane izgleda nema neke ljutnje. 

• Like 3
Posted
3 hours ago, VISOKOLETAC said:

Svi pricaju o Kabengeleu. Stvarno strasan igrac. Zver. 24-8-5. Ako izuzmemo ovu trojku sa pola terena 21-8-5. Kako bi mi rekli, ala nas je razbio. Sa druge strane Izundu 18-8-1. On za 17 minuta, a Kabengele za 24 minuta. Ja bih rekao da i mi imamo zver ispod kosa.

Tako je. I njihov je zver i naš je zver. 

To su dva zvera. :glasom Tikomira S:

images?q=tbn:ANd9GcTHWbwAQ3KebXZKytDkrHv

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 1
Posted

U međuvremenu, novi poraz Hapoela od H. Jerusalima i eliminacija iz kupa. Micić isključen, Janaj divljao, prekinuo utakmicu i izbačen je iz hale... 

U ozbiljnoj su krizi, finu šansu imamo, posebno ako Brajant ne igra.

• Like 21
  • Thanks 1
Posted
8 hours ago, fradler said:

U međuvremenu, novi poraz Hapoela od H. Jerusalima i eliminacija iz kupa. Micić isključen, Janaj divljao, prekinuo utakmicu i izbačen je iz hale... 

U ozbiljnoj su krizi, finu šansu imamo, posebno ako Brajant ne igra.

Mi zaboravljamo da smo mi bas idealni za te ekipe da se iz kur** vade. Nadam se da ce ovog puta da nas preskoce sa tim.

• Like 1
Posted (edited)

Sro se toce Grejema, receno je dosta toga. Ne samo povreda, koja je dosta uticala na sve, nego se jednostavno nije uklopio u sistem. To se desava. Kazu da smo se sporazumno rastali. Nadam se da nije ,,sporazumno" kao sa Sferopulosom, ciji cemo ugovor morati do kraja da isplatimo. Neka se na kraju ispostavi da je samo on bio promasaj u selekciji, necu da zalim. Batler je bukvalno dosao kao njegova zamena i radi ono za sta je Devonte bio predvidjen. Sto se tice Bolomboja, njegovo prisustvo se odmah jasno vidi po igri tima. Mi nismo samo skup dobrih igraca, nego smo tim.

Edited by Blade
  • Like 2
Posted
23 minutes ago, Žilee said:

Mi zaboravljamo da smo mi bas idealni za te ekipe da se iz kur** vade. Nadam se da ce ovog puta da nas preskoce sa tim.

Ne, ne zaboravljamo, ali ćemo ove  "satrati" ...jer smo u mogućnosti.  

Vreme je da idu na dole pošto im je medeni mesec prošao, a mi da pobedom udjemo u vrh tabele.

Idealan raspored, prilika za petu pobedu u nizu i sad samo grabi.

• Like 6
Posted
9 minutes ago, JPM said:

Što se tiče te utakmice, onom vlasniku treba zabraniti ulaz u halu.

Ili ga držati podalje od klupe pošto se već duže vreme meša i u TO i u suđenje a nisam siguran da ćemo kod suđenja biti egal

• Like 1
Posted
18 hours ago, Sector said:

Inače ova serija je krenula nakon eliminacije Pradedovca iz rotacije.

Da li je to jedini razlog, nije ali je možda i najveći. Čovjek je šesti igrač protivnika kad je u petorci. Nadam se da neće više sekunde dobiti u EL u zvezdinom dresu.

Izgubili a Pradedovac imao minute, nista cudno

• Like 1
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Šamarčina u pravom trenutku za ćelavog klovna.

Idemo dalje.

Docekao si majstore?Ajde nema veze 4 pobede u EL al  poraz u ABA je kataklizma velika.

• Like 18
  • Thanks 1