Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od sjaja do ocaja i nazad. Ozbiljna pobjeda koja nas definitivno vraca na pravi put. Bravo Sasa, bravo momci! 1
Bodie Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače ovo je prvi poraz Monaka posle 11 vezanih pobeda. 12
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Toliko ponovo pljuvan na live temi ali ovakav Kodi je onaj sa pocetka sezone i zlata je vredan za ovu nasu ekipu 11 asistencija, 6 skokova, ulazi, i lopta u ruke Nvori i Batleru u produzetku Iznenadio me i Nvora sa hladnom glavom posle onakve partije u drugom poluvremenu 11
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago There and Back Again. Drago mi je zbog Izundua i svih ostalih igrača. Zaslužili su ovu pobedu. 3
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odzelej 33 min, napokon respektabilna minutaza za ovog Spartanca. 12
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaka čast igračima i svaka čast ISO na pobedi, druga po redu na strani.Kapa dole! Što reče Plavšić, ovo može da promeni sezonu, pa, iz njegovih usta iz njegovih usta u božije uši što se kaže. I mi i oni smo zategli momački u nekim momentima, ali mora se reći da je bilo i divljaštine, atletike i mekoće u toj meri da je Ebuka postao Jebuka i delovao kao legit NBA opcija,leteo je večeras, gotivna njuška od početka sezone. Plej-in je sve bliži...a i plej of se ponovo smeška... 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Guru said: Graham opet ni sekund nije dobio, sramota! Zovem i podizem za: Sto nije stavio Joela u protokol!Kako je mogao protiv Zadra a ne ovde?! 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako bi sad bilo fantastično da ne zaseremo ovo i završimo turneju u gostima sa pobedom i 3:0 na gostima. 😍 Forma se ozbiljno diže u pravom trenutku kad se vraćamo u Arenu. 💪🔥❤️ 5
zvezdsusrcu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, JPM said: Izundu porobio. Semi sjajan. Kodi radio sve samo dobro. Da je radio Butler sve vreme i uz BB-a ovo bi bio plitak potok. Licna poruka Blosomu. Nabijem te. Kodi radio samo dobro? Svaki napad drnda loptu i uvaljuje koske par sekundi pre isteka, gubi lopte direktno/indirektno. Da igra 20 minuta i da ne umislja da je Kobi. Veceras sramotan odnos prema Izundu i Batleru, forsiranje male petorke, a posle da se vadi kestenje iz vatre bez potrebe. Ok nekad, ali veceras kada imas ovakvog Izundu, pa csk i Moiejunasa, je vodjenje utakmice po sablonu bez ukljucivanja mozga. Neka zahvali momcima “trenercina” sto medju njima nema sujete, pa su izvukli ovo. Edited 1 hour ago by zvezdsusrcu 8
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nwora je "bezobrazni", nesavjesni, ludački trpač koji nema pamćenja... I zato je ovako opasan ... Barler se raspadao i onda 5 najvažnijih poena na meču... Semi sila sa klupe i 4 trojke... Šta reći za Izundua?! Ima ovaj tim ozbiljan kvalitet, a kriza je izgleda prošlost... Malo ko u EL bi dobio ovakva dva gostovanja i na ovakav način...
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Posle onih +18 i potopa iskreno nisam verovao u pobedu. Cestitke momcima ❤️ Izundu bravo! 4
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Sector said: Šta mi imamo na klupi! E vala u celu da ga poljubis! 😀 3
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kucu bih stavio 180 sek pred kraj da ovo ne mozemo da okrenemo. Ma sta kucu, i kevu i sve tri sestre! Svaka cast kako su ovo izgurali i kako je odigran produzetak, a ja cu za kaznu da naduvam jaja celavom implementatoru! ❤️ 1
zvezdale Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Treba pohvaliti i Kodija. Odigrao je vrhunsku partiju, sve svoje vrline je iskoristio. Nije mnogo silio i sto je najbitnije nije uzimao clutch suteve. Edited 1 hour ago by zvezdale 7
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, texas said: Kucu bih stavio 180 sek pred kraj da ovo ne mozemo da okrenemo. Ma sta kucu, i kevu i sve tri sestre! Svaka cast kako su ovo izgurali i kako je odigran produzetak, a ja cu za kaznu da naduvam jaja celavom implementatoru! ❤️ Why are u gay?
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Udje Batler, u dva napada brzom trojkom i sa dva poena vrati nas u igru. Izundu briljantan, glup na početku, ali se popravio kasnije, MVP kola verovatno. Nvora silovao i silovao, nije mu išlo i onda preuzima stvar u svoje ruke i završava pobedu. Vasilise, jači ste kurac, bre! 1
BriJones Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad spominjemo učinke, opet da ponovim.. sudije ovako da nastave i nebo je granica! 🤝 5
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, zvezdale said: Treba pohvaliti i Kodija. Odigrao je vrhunsku partiju, sve svoje vrline je iskoristio. Nije mnogo silio i sto je najbitnije nije uzimao clutch suteve. Jedina zamerka sa mohe strane je onaj aut gde je prodao loptu, mada moja stara košarkaška navika kaže "plej ne izvodi aut". Igralo se žestoko pa su i greške normalne ali su svi igrači ludački želeli trijumf i zaslužili su ga. 2
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam izneverovao kada sam video da na početku produžetka nema Izundua u petorci. Neverovatna odluka posle onakve partije do tada, čak nije bio u problemu sa faulovima, ali šta čovek da zameri posle ovakve pobede i dominacije u produžetku. Svaka čast Sale. Neverovatna energija je uložena. Nwora je izginuo u odbrani. Videlo se da je na izmaku snaga i da radi na isparenjima onda kada je sedeo na parketu. Kad je bilo najvažnij preuzeo odgovornost sa Batlerom koji je špricer ladan. Ukradoše mu onu silaznu usta ih jbem. Mo je odigrao vrhunsko prvo poluvreme i to je to, nije mogao više. Zato Semi ima snage za još 3 utakmice. Čovek ni oznojan u produžetku a pohapsio sve sa Kalinom. Čima je malo bio poremećen, dopustio da ga Blosomgejm izbaci iz ritms, ali zbarem skok opet nije trpeo. Solidne epizodne uloge Dobrića i Jaga. Ma bravo Zvezdo! 6
Recommended Posts