Jump to content

Recommended Posts

Posted

I vrlo bitna stvar ako Skariolo moze da klupira jednog Hezonju/Maledona/Okekea itd i to ne retko u slucaj lošije partije stvarno mislim da i Nvora i CMM i pogotovo Nikola Kalinic mogu da prepuste ulogu drugom i da odsede malo na klupi da to krene da lici na nešto mada je to posao Saše Obradovića da im objasni.

I da nije Skariolo jedini i jedan Vasilije Micic koji vredi 6+ miliona sa vlasnistvom udela kluba neretko odsedi na klupi i u poslednje vreme nije prva opcija i koliko god volim Nvoru ko brata (na situaciju sa Saletom) nema sine da se ljutiš jer ti tek sad pokazujes da si ozbiljan igrač a svi navedeni gore van Okekea koji je došao skoro su vrlo afirmisani igrači godinama unazad.

Pod navedeno ovo CMM bih izdvojio jer +/- statisika ne pokazuje puno i on na terenu sa Batlerom svoje minute ozbiljno odradi i defanzivno a neretko i ofanzivno mada bi u njegovom slucaju ta minutaza malo manje mogla da odskače dok je Nikola Kalinic vec drugu godinu veteran i ne znam kome to nije jasno i da nije to Nikola iz Fenera osim u nekim obrisima i mislim da kad bi ove stvari regulisali bilo bi to mnogo bolje a Dejan Davidovac je zreo vec godinama za tribinu ne racunajuci mu 1 dobru utakmicu godisnje koju je vec odradio (prosle Oly sad Zalgiris)

Posted

nepopularno misljenje. silbujemo celatufa i vratimo grcku vrecu gela.
giros majstor u holivudskom veleobrtu uzima evroligu i dobija bistu ispred arene sa sve spatulom, kuvarskom kapom i rostiljem ispred sebe. 

• Love 1
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

@Efes

Valencia

Zalgiris

2 od 3 pobjede pa cak i 3/3 ako mislimo nesto radit ove sezone.

Nažalost brate MNOGO je realnije 0/3... 

Ne ličimo ni na šta...

• Like 3
Posted
17 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

@Efes

Valencia

@Zalgiris

To ne biste uspeli ni na EL 4K.

#kaozluparu

Posted (edited)

Da sam sale izmenio bi malo rotacije ,po meni krenuo bi ovako ,makar probao

CMM Batler Kalina Cima Moneke DMO

Devonte Stefke Nwora Semi Ebuka

Ovo je ujedno izbalansirana napadacki i defanzivna ekipa.Deda bi mi bio tek 12 igrac bas ako se neko napuni faulovima,ne razumem po kom osnovu Stefke sedi i gleda bas poritv Pariza gde je mogao imati minute.

Edited by Žilee
  • Like 1
Posted

Ljudi, samo lagano. Za ocekivati je da upadnemo u kanal posle one serije pobeda. Sve ekipe imaju taj momenat. E sad, koliko brzo prevazidjes to, to ti direktno diktira gde zavrsavas na kraju reg dela. Nadam se da ce se malo presabrati i sasa i igraci. 

• Like 1
Posted
58 minutes ago, HAMMER said:

giros majstor u holivudskom veleobrtu uzima evroligu i dobija bistu ispred arene sa sve spatulom, kuvarskom kapom i rostiljem ispred sebe. 

Pa ga onda opet oterate 

• Ha-ha 1
Posted
59 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

@Efes

Valencia

@Zalgiris

Kako Valensija igra, plašim se da nam je 1/3 vrhunski rezultat ovde... Najviše šanse imamo u Turskoj

Mi što više vremena za odmor između utakmica imamo, i što smo kompletniji, mi izgledamo sve gore i gore...

Posted
1 hour ago, HAMMER said:

što nepopularno, vidiš da su svi u fazonu da je i giros bio sralje ali manje od ćelafuta

a sigurno može da završi povoljno smeštaj za drćelu u pefkohoriju, 50m od plaže

ja se ne bi dvoumio, ionako ga plaća. valjda je pazio šta potpisuje sa ovoga sad.

Posted
On 12/7/2025 at 10:27 AM, alokin said:

Biće zanimljivo videti kako će se tim ponašati kada krenu porazi. Uostalom kako će i navijači reagovati. Do sada je sve lepo, bajno i svi srećni, pobedjujemo pa se 'sve prašta'. Treba se setiti prva dva kola u EL. Medeni mesec se mora završiti a mislim da je našem došao kraj.

Post od pre koju nedelju. Prosto neverovatno šta ljudi pišu ovde, teraju trenera nakon 2 meseca, nadam se da stvarno niste ozbiljni. Da vidimo kako bi to izgledalo u praksi, znači imaš trenera na početku sezone koga oteraš nakon 3 poraza, pa dovedeš novog trenera koji veže 7 pobeda ali znate nisu to njegove pobede nego to su Tomine i od bivšeg trenera i sad kad su krenuli porazi opet teramo trenera? Kad se veže 7 pobeda, onda pišemo o rezervaciji za F4 a kad gubimo teramo trenere.

Elem u poslednje vreme ova tema je postala baš gomila gluposti, retko koji post je zaista košarkaški. Pročitao sam par strana sinoć nakon poraza i sve mi je jasno. Sad ćemo mi objasniti da Ćela nema pojma a to što čovek ima decenijsko iskustvo kao trener i vodio Albu, Lokomotivu i Monako to nema veza, 'nate mi ipak bolje znamo.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Grejem, Nvora, Odželej i Izundu su dali ukupno 5 poena, uz 7 izgubljenih lopti. I onda su najveći krivci Davidovac i Kalinić. 

Davidovac apsolutno nema šta da traži u EL, i to je kristalno jasno, ne samo ove sezone. Evo već par godina gledam i nije mi jasno šta nam donosi taj igrač. U kom segmentu se ističe?

Kalinić je bio klasan igrač ali su ga godine stigle i sad ga često iz nemoći baca na živčanluk. Tako da sve više podsjeća na Tea iz prošle sezone koji je više štetio nego donosio dobrog ekipi. Smanjiti mu minute. 

Grejem je full promašaj, nema tu sreće.

Nwora je ofanzivno potentan, ali isključivo gleda koš. Slabo pipa odbranu pritom decision making i košarkaški IQ vrlo upitni.

Odzelej je srce i duša ove ekipe. Da, sinoć je imao lošiju utakmicu, ali mora i to doći nekad.  

• Like 1
Posted
On 11/15/2025 at 8:49 AM, alokin said:

Mene taj Grejm sve više i više podseća na Smarta, od njega ne očekujem ama baš ništa. 

I zaboravio sam da dodam post isto od pre koju nedelju. Uspeo je da nas kupi onim trojkama protiv Olimpijakosa čini mi se, ali sve ostalo katastrofa. Nije problem što ga ne ide, nego što njegovi šutevi nisu rezonski, aj što nisu rezonski nego to nije ni blizu da udje.

Posted

Graham igra stvarno lose, ali nuje on sigurno zaboravio igrati košarku i nije gori igrac od Jaga.

Pokazao je protiv Olija na debiju da moze, 9/4/4 za 13 minuta i odlicnu odbranu.

E sad sta se tu desava da ga sale klupira nakon 3 minute ( ne jednom) i onda jos sinoc pokusava sa otjeranin Jagom, to samo moze imati kontra efekat 

Sa takvim NBA igracima, treba znati i psiholoski, vjerujem da ih vecina ima krhak ego.

Mi njega moramo ozivjeti kako znamo i umijemo.

Ne mozemo igrati sa dva prava beka (1/2) nema sanse.

• Like 1
Posted

Niti je ova ekipa za 7 vezanih pobeda u EL, mahom nad velikanima (ako je ijedna ekipa u EL za to), niti je ova ekipa za seriju od 7 poraza (ili koliko se vec najavljuje). Istina uvek bude negde između i ja tako volim da posmatram stvari a ovde se nažalost iz krajnosti u krajnost ide brzinom Useina Bolta.

Kao što se Saši namestila savršena oluja u pozitivnom smislu kada je došao, gde je uprkos povredama i skraćenom rosteru, na krilima entuzijazma igrača i nekih odbrambenih setova koji su ostali od Sfera odvalio mesec i po dana... Tako mu se sada dešava savršena oluja gde sve što može da krene po lošem je krenulo, gde se desila povreda Monekea koji je apsolutno najvažniji igrač ove ekipe, gde odjednom mora u hodu, bez treninga, da uklapa dva ili tri nova igrača i remeti hijearrhiju pa na to nove povrede i tako u krug. On se u tome očigledno jako loše snalazi i rezultat je vođenje utakmice po najgrđim šablonima koji će nekad proći a uglavnom ne. 

Saša mora da rasčisti sa sobom kako želi da mu ekipa igra. Ako je to (ne daj bože) onaj Monako gde se gine i pobeđuje zbog Majka Džejmsa, onda mora da da ključeve u ruke igraču koji je najsličniji Džejmsu a to svakako nije CMM. Ako planira da igra ono što je igrao čim je došao, onda mora da nađe načina da vrati tu energiju u odbrani jer smo od najbolje odbrane EL došli do kante za napucavanje. Da mu setovi u napadu dobiju malo više na automatizaciji a ne na moljenju boga da se pronađe mismeč pod košem koji opet, jer nemamo centre, ne može da se iskorsiti. I tako dalje, mogu do sutra ovako.

Ova ekipa ima suv kvalitet i nije fer polivati ih govnima kao što se to radi ovde. Kao ni po treneru, naravno. Pad forme je evidentan, sve ekipe su ga imale ili će ga imati, ne guli se onih mesec i pod dana cela sezona, to je nemoguće. 

Od pobeda i poraza kojih će biti svakako mnogo više brine igra koje nema i gde deluje da Jago može da stane sa tablom pored terena i efekat bi bio isti. Saša to mora da nađe načina da reši.

Niti je sezona gotova niti se bilo šta odlučilo još uvek. Glava je svakako iznad vode. 

O teranju trenera i svim ovim vrcavim foricama od 5 dinara na račun Saše neki drugi put. Nek vas je sramota. Trener se svakako neće menjati, pa oladite sa tim. Zvezda je dovoljno seljački klub i bez te ogavne tradicije teranja trenera posle prvog poraza.

• Like 10
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, forumko topic said:

Grejem, Nvora, Odželej i Izundu su dali ukupno 5 poena, uz 7 izgubljenih lopti. I onda su najveći krivci Davidovac i Kalinić. 

Davidovac ne smije da igra Evroligu jer je igrač manje i to traje već godinama. Treneri se mijenjaju često a Davidovac ni blizu da ispadne iz rotacije.

Kalinić ove sezone ima minutažu kakvu je imao kad je bio u prajmu, čak i malo veću a nije više ni blizu tog nivoa. 

Naravno da nisu jedini krivci za ovaj raspad sistema ali mnogo smrdi ovo sa njihovom ulogom i naginje ka tome da uvijek mora biti jedan Srbin u petorci.

• Like 5
Posted
5 minutes ago, Dzo23 said:

Davidovac apsolutno nema šta da traži u EL, i to je kristalno jasno, ne samo ove sezone. Evo već par godina gledam i nije mi jasno šta nam donosi taj igrač. U kom segmentu se ističe?

Kalinić je bio klasan igrač ali su ga godine stigle i sad ga često iz nemoći baca na živčanluk. Tako da sve više podsjeća na Tea iz prošle sezone koji je više štetio nego donosio dobrog ekipi. Smanjiti mu minute. 

Grejem je full promašaj, nema tu sreće.

Nwora je ofanzivno potentan, ali isključivo gleda koš. Slabo pipa odbranu pritom decision making i košarkaški IQ vrlo upitni.

Odzelej je srce i duša ove ekipe. Da, sinoć je imao lošiju utakmicu, ali mora i to doći nekad.  

Ne branim Grejema.. ne liči ni na šta.. ali ako si ga doveo i platio masno, a znao si da 2 godine nije igrao u NBA kako misliš da ga vratiš na neki nivo ako ga izbaciš posle 2 min i ne uvedeš u igru više?

Uveo je mrtvog Jaga, dao mu 7 minuta i ovaj bio gori od ovog prvog ?!?! Zašto njega nije izbacio posle 2 minuta i ubacio Miljenovića?? 

Bio bi bolji od obojice.. 

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Dzo23 said:

2 minutes ago, Sector said:

Davidovac ne smije da igra Evroligu jer je igrač manje i to traje već godinama. Treneri se mijenjaju često a Davidovac ni blizu da ispadne iz rotacije.

Kalinić ove sezone ima minutažu kakvu je imao kad je bio u prajmu, čak i malo veću a nije više ni blizu tog nivoa. 

Naravno da nisu jedini krivci za ovaj raspad sistema ali mnogo smrdi ovo sa njihovom ulogom i naginje ka tome da uvijek mora biti jedan Srbin u petorci.

Obojica ste kvotovali moj post, koji nije usmeren ka tome da Davidovac zaslužuje da igra Evroligu, već ka tome da se previše pljuju on i Kalinić za sinoćnu predstavu, a da su zapravo ova četvorica sinoć bili velike nule. Nvora je potreban svakom timu, izuzetan strelac i nikad ne znaš kada će da se zapali. Ali lik vidi samo koš i previše siluje. Vrhunac je ona kontra. Kad tad nisam razbio TV (fotelja navijač). Davidovac je beskorisna masa i to svi vide, ali je reprezentativac, u nedostatku četvorki i godinama igra EL u Zvezdi, jer ga niko neće, kao i Dobrića. Tzv. Čovićeva domaća osnova. Kalinić je neko ko ima velikih problema u privatnom životu i to više nije isti igrač, što zbog toga, a što i zbog godina. Odželej je neko ko je Zvezdi dao nešto što nije imala godinama, a to je atletika, small ball, šut spolja u solidnim procentima, borba za svaku loptu. Sinoć nije bilo veče našeg borbenog Semija. Izundu se i dalje traži protiv EL igrača, previše srlja, lako pravi faulove...Fali Bolomboj.  Čak i Rivero. 

Posted
27 minutes ago, forumko topic said:

Dodas 5 poena Davidovca i kazes ukupno su dali 12. U oba poluvremena smo primili 51 poen a dali 46. Bez unutrasnje igre, bez Grejema i Nwore na kos vise... Nadam se da ce Batler za ovu godinu dobiti predlog ugovora za sledecu sezonu koja nece moci da odbije.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Obojica ste kvotovali moj post, koji nije usmeren ka tome da Davidovac zaslužuje da igra Evroligu, već ka tome da se previše pljuju on i Kalinić za sinoćnu predstavu, a da su zapravo ova četvorica sinoć bili velike nule. Nvora je potreban svakom timu, izuzetan strelac i nikad ne znaš kada će da se zapali. Ali lik vidi samo koš i previše siluje. Vrhunac je ona kontra. Kad tad nisam razbio TV (fotelja navijač). Davidovac je beskorisna masa i to svi vide, ali je reprezentativac, u nedostatku četvorki i godinama igra EL u Zvezdi, jer ga niko neće, kao i Dobrića. Tzv. Čovićeva domaća osnova. Kalinić je neko ko ima velikih problema u privatnom životu i to više nije isti igrač, što zbog toga, a što i zbog godina. Odželej je neko ko je Zvezdi dao nešto što nije imala godinama, a to je atletika, small ball, šut spolja u solidnim procentima, borba za svaku loptu. Sinoć nije bilo veče našeg borbenog Semija. Izundu se i dalje traži protiv EL igrača, previše srlja, lako pravi faulove...Fali Bolomboj.  Čak i Rivero. 

Nije mi ni bila namjera da komentarišem isključivo sinoćnu predstavu. Nwora i Ojeley su bili dobri protiv Virtusa, možda budu dobri protiv Efesa ili Valensije. Davidovac je mizeran i neupotrebljiv na svakoj utakmici dok Kalinić igra makar 10ak minuta više u odnosu na trenutne mogućnosti i doprinos.

Graham je potpuni promašaj za sada, ali bez njega smo igrali skoro pola sezone pa nam nije ništa falilo, a nisam ni imao neka očekivanja od njega, djeluje mi kao klasični olinjali veteran bez motivacije.

• Like 4
Posted

Da li neko ima bilo kakvo logicno objasnjenje za to sto Sasi ne igra petorka cmm-batler-nwora-moneke-ojeleye? Bolje od ovoga trenutno nema dok se ne vrate bolomboy i carter.

• Like 1
Posted (edited)

E tek sad pocinje show, nije da vecina nisi upozoravali na “kvalitet” I ljudske osobine lika koja se sheta I dize ruke u vazduh pored klupe..  lik koji se pokazao i u prvom mandatu kako nemac pojma, ali eto uveo Monaco od 100 miliona na F4 I sad ce I nas. A da, nikako da se ne zaboravi ljubljena grba u Pioniru. I onda PR kampanja ko fol je on naucio nesto, slusa sad, postuje.. ma bajka, uzeti snovi I zli bivsi predsedni.. a da sta bi da je trazio da odu Vasiljevic I Dozet??

Izbor trenera je odraz situacije u klubu, dilentantizam i vec poznati PR, ankete i zadovoljavanje shiroke mase zarad mira u kuci I drustvu.

I dajte oladite od Kodija malo, covek radi bas puno toga u klubu.  Kao prvo pola, igraca je doslo na njegov nagovor (njihove izjave), cak nam je I Quincy-a doneo (verovatno mu platio I put), promovise nas svugde I predstavlja u puno boljem svetlu nego sto smo realno.

Juce imao propusta u odbrani, ali tek bez njega se odbrana raspada ko kula od karata. U prvoj, izlazi na 2 minuta pre kraja, na minus 4, za tih 2 minuta ide se na minus 10. U 3coj, izlazi na par minuta na minus 10 I vraca se na minust 17-18 (ako se dobro secam). Ne igra on dzabe po 30+ minuta kod svih 3 trenera ove sezone, jeli savrsen nije, ali da se stalno spocitava ko najveci problem nije stavrno u redu. Njegov najveci problem je sto ne daje poene na kraju (osim Oly-ja) pa se lako zaboravlja I poenterski doprinos, a da ne pricam da je jedini bek koji moze da preuzme centra I da ga stopira ili faulira na vreme.

Ali eto izlapeli Djurovic je reper I opet odraz drustva u kome zivimo.

Edited by discerza
  • Like 3
Posted
22 minutes ago, NMX said:

Niti je ova ekipa za 7 vezanih pobeda u EL, mahom nad velikanima (ako je ijedna ekipa u EL za to), niti je ova ekipa za seriju od 7 poraza (ili koliko se vec najavljuje). Istina uvek bude negde između i ja tako volim da posmatram stvari a ovde se nažalost iz krajnosti u krajnost ide brzinom Useina Bolta.

Kao što se Saši namestila savršena oluja u pozitivnom smislu kada je došao, gde je uprkos povredama i skraćenom rosteru, na krilima entuzijazma igrača i nekih odbrambenih setova koji su ostali od Sfera odvalio mesec i po dana... Tako mu se sada dešava savršena oluja gde sve što može da krene po lošem je krenulo, gde se desila povreda Monekea koji je apsolutno najvažniji igrač ove ekipe, gde odjednom mora u hodu, bez treninga, da uklapa dva ili tri nova igrača i remeti hijearrhiju pa na to nove povrede i tako u krug. On se u tome očigledno jako loše snalazi i rezultat je vođenje utakmice po najgrđim šablonima koji će nekad proći a uglavnom ne. 

Saša mora da rasčisti sa sobom kako želi da mu ekipa igra. Ako je to (ne daj bože) onaj Monako gde se gine i pobeđuje zbog Majka Džejmsa, onda mora da da ključeve u ruke igraču koji je najsličniji Džejmsu a to svakako nije CMM. Ako planira da igra ono što je igrao čim je došao, onda mora da nađe načina da vrati tu energiju u odbrani jer smo od najbolje odbrane EL došli do kante za napucavanje. Da mu setovi u napadu dobiju malo više na automatizaciji a ne na moljenju boga da se pronađe mismeč pod košem koji opet, jer nemamo centre, ne može da se iskorsiti. I tako dalje, mogu do sutra ovako.

Ova ekipa ima suv kvalitet i nije fer polivati ih govnima kao što se to radi ovde. Kao ni po treneru, naravno. Pad forme je evidentan, sve ekipe su ga imale ili će ga imati, ne guli se onih mesec i pod dana cela sezona, to je nemoguće. 

Od pobeda i poraza kojih će biti svakako mnogo više brine igra koje nema i gde deluje da Jago može da stane sa tablom pored terena i efekat bi bio isti. Saša to mora da nađe načina da reši.

Niti je sezona gotova niti se bilo šta odlučilo još uvek. Glava je svakako iznad vode. 

O teranju trenera i svim ovim vrcavim foricama od 5 dinara na račun Saše neki drugi put. Nek vas je sramota. Trener se svakako neće menjati, pa oladite sa tim. Zvezda je dovoljno seljački klub i bez te ogavne tradicije teranja trenera posle prvog poraza.

Pošto ciganija za posmatranje neće, ja ću. Hvala! 👏

• Love 2