forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke. Poenta je da sam mislio da nam više nedostaje igrač tipa Bolomboja, nego Kenan, pored Grejema i Batlera, koji takođe mogu da opale iz svih pozicija.
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Stefi88 said: Kako braniti Hifija sutra? Dal ga udvajati? Robinson i Rhoden se znaju raspucati isto, treba se i toga paziti. Doduse Robinson i Hifi rijetko kad igraju u isto vrijeme, tako da bice zanimljivo. 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Obradović je doneo dobre vesti za navijače pred put u Francusku: "Dobro je da su Rivero i Dobrić počeli da treniraju. Rivero je počeo sa aktivnostima, kad Bolomboj dođe videćemo u kakvom je stanju i kad će da uđe u timski trening. Da vidimo reakciju na sve što je imao. Bolomboj dolazi sledeće nedelje, Rivero individualno radi, Dobrić je počeo da trči, očekujem ga za par dana", rekao je Obradović. Dotakao se i Tajsona Kartera koji ima plučnu emboliju. "Mislim da će i on da dođe, da ćemo da imamo neku jasniju sliku. Neprecizna je prognoza, znamo kakva je bolest i kako može da se leči ili ne. Od toga zavisi dosta." Dakle, Dobrić spreman za Efes, Bolomboj stiže sledeće nedelje. Pojma nemam šta mu znači ovo za Rivera i Kartera i kad njih možemo očekivati, ali eto, valjda se nešto pozitivno dešava i tu. 13 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako svi zaigraju ove sezone, nekim čudom, biće veselo za trenera. Na poziciji centra u bliskoj budućnosti možemo imati 5 igrača koji konkurišu. Kapiram da će Bolomboy i Plavšić dobiti prednost, ostali će se klati. 1 3
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote “Kada Bolomboj dođe ovde, videćemo u kakvom je stanju i u kojoj fazi oporavka. Tada ćemo znati kada može da se uključi u timski trening. Naravno, važno je da pratimo i njegovu reakciju na sve što bude radio. Bolomboj bi, prema planu, trebalo da dođe sledeće nedelje, odnosno do kraja godine”, rekao je trener Zvezde pred duel sa Parizom, koji je zakazan za utorak od 20.45 u pariskoj “Adidas areni”. Sve ovo za Bolomboja zvuči dosta neizvjesno. Iskreno, očekivao bih da su u klubu u malo bolje informisani o fazi oporavka i stanju u kome se igrač nalazi. Bojim se da će njegov uticaj na ovu sezonu biti vrlo ograničen. Ali dobro, bolje i ovako nego da Saša najavljuje stvari koje ne mogu da se dese.
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 12/20/2025 at 4:11 PM, Igor_ said: Nelson najavio da dolazi u Arenu brzo😁. Pokrenuo je Kvinsi lavinu. Ništa od lavine ako ne dođe Tundži Avodžobi i revijalni boks meč da mu se organizuje u poluvremenu. 5
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Stefi88 said: Kako braniti Hifija sutra? Dal ga udvajati? 2 hours ago, Nellthe said: Robinson i Rhoden se znaju raspucati isto, treba se i toga paziti. Doduse Robinson i Hifi rijetko kad igraju u isto vrijeme, tako da bice zanimljivo. Sve se crta da nas napuni Sebastian Herrera 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, quentin said: Sve ovo za Bolomboja zvuči dosta neizvjesno. Iskreno, očekivao bih da su u klubu u malo bolje informisani o fazi oporavka i stanju u kome se igrač nalazi. Bojim se da će njegov uticaj na ovu sezonu biti vrlo ograničen. Ali dobro, bolje i ovako nego da Saša najavljuje stvari koje ne mogu da se dese. Pa sta si ocekivao,niko od nasih ga nije video 10 meseci ,dok ga ne vidis golim okom sve ostalo mozes samo da nagadjas.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, quentin said: Sve ovo za Bolomboja zvuči dosta neizvjesno. Iskreno, očekivao bih da su u klubu u malo bolje informisani o fazi oporavka i stanju u kome se igrač nalazi. Bojim se da će njegov uticaj na ovu sezonu biti vrlo ograničen. Ali dobro, bolje i ovako nego da Saša najavljuje stvari koje ne mogu da se dese. Sta je neizvesno? Koliko sam cuo Bolomboj dolazi ful spreman i prikljucuje sa timu. Samo od njega zavisi koliko ce mu trebati da uhvati kondiciju i ritam da moze da igra utakmice. Trebao je da dodje ove nedelje, ali posto posle sutrasnje utakmice ide pauza za Bozicne praznike, a kada ce inace igraci imati slobodno, on ce praznike provesti kod kuce, pa doci za Srbiju. 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Sector said: Ako svi zaigraju ove sezone, nekim čudom, biće veselo za trenera. Na poziciji centra u bliskoj budućnosti možemo imati 5 igrača koji konkurišu. Kapiram da će Bolomboy i Plavšić dobiti prednost, ostali će se klati. Ma nećemo nikada imati sve na okupu. Nema teoretske šanse da se to desi. Koliko igrača imamo i kakve povrede neki imaju i u kakvom se ritmu igra, nema šanse da svi budu fit, zdravi i pravi. I kad se vrate Bolomboj, Rivero, Karter, Kenan, pitanje je u kakvoj će uopšte formi biti. Za Bolomboja znam da svi govore da čovek dođe uvek ful spreman posle povrede. I ako nekim ludim čudom budemo imali sve, ali baš sve igrače dostupne, ja i dalje očekujem da će Saša da gura svoju politiku sa Davidovcem, Kalinićem pa i Dobrićem. Ovaj nam je i kapiten, pa će on i morati da igra. A vidim da Saša hvali Davidovca na sva usta, tako da verujem da će pre otpasti Izundu nego Davidovac. Edited 2 hours ago by Summerfunk
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Žilee said: Pa sta si ocekivao,niko od nasih ga nije video 10 meseci ,dok ga ne vidis golim okom sve ostalo mozes samo da nagadjas. U pitanju je igrač pod ugovorm sa nama i mi smo legitimno zainteresovani za njegovo stanje. Očekivao bih da naš medical staff dobija redovne mejlove iz Amerike od ljekara koji se brinu za Bolomboja, od terapeuta koji rada na oporavku, kondicionog trenera, a i samog igrača. Očekivao bih da se dijele medicinski nalazi, snimci i sl, da naši znaju sa priličnom sigurnošću šta mogu da očekuju. 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Sta je neizvesno? Koliko sam cuo Bolomboj dolazi ful spreman i prikljucuje sa timu. Samo od njega zavisi koliko ce mu trebati da uhvati kondiciju i ritam da moze da igra utakmice. Trebao je da dodje ove nedelje, ali posto posle sutrasnje utakmice ide pauza za Bozicne praznike, a kada ce inace igraci imati slobodno, on ce praznike provesti kod kuce, pa doci za Srbiju. Jesi li ti vidio šta je Saša izjavio? "Kada Bolomboj dođe ovde, videćemo u kakvom je stanju i u kojoj fazi oporavka. Tada ćemo znati kada može da se uključi u timski trening."
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, quentin said: Jesi li ti vidio šta je Saša izjavio? "Kada Bolomboj dođe ovde, videćemo u kakvom je stanju i u kojoj fazi oporavka. Tada ćemo znati kada može da se uključi u timski trening." A sta treba da kaze Sasa dok ne dodje igrac? Skidale su se glave ovde i za manje stvari, a ne za izjavu, cim dodje prikljucice se timskim treninzima, pa se to ne dogodi. Ja sam napisao sta su meni rekli, a to je da Bolomboj dolazi ful spreman i da ce moci odmah da se ukljuci u timski trening. Koliko ce mu trebati da bude game spreman ce zavisiti i od Sase.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako bi bilo dobro da igra Joel protiv zalgirisa... Ne smem ni da pomislim na to. A kasna novogodisnja zelja mi je da ih koknemo tamo i ometlamo 2-0 ove sezone. 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, quentin said: Jesi li ti vidio šta je Saša izjavio? Mani se šta je Saša izjavio. Od kad se vratio, čovek samo laže i mulja nešto. Ne treba očekivati Bolomboja u timu odmah kad se vrati. Znaju i znamo svi da je čovek profesionalac i da će doći spreman. Ali sigurno neće odmah zaigrati. Samo nek je on na 100%, to je najbitnije. A to šta Saša kaže, to zanemari samo. Vodi se svojom nekom logikom, više će ti smisla imati neko kad Vujčin sklopi neku laž i prosledi je Saši, šta da kaže novinarima kojima su prosledili pitanja 😄😊 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je Saša ponekad toliko konfuzan da zbuni čovjeka do te mjere sa ne znaš šta je rekao... 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bolomboj kad se vrati, ta momčina se vraća sa 100% on za manje ne zna i za manje nije čuo. ❤️ Edited 1 hour ago by Čočo 1 2
texas Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Najbolje je sto Sasa kaze da ne zna u kakvom je stanju, al’ zato forumasi znaju da je na 100%. Standardica. 3
srlepajce Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ova izjava je normalnija 100 puta od onih "rekao nam je da je spreman"
bodo Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Samo da se šta pre vrati bar jedan od pomenute dvojice da ne raubamo više Semija na poziciji pet osim ako to ne bude isključivo namera trenera kao deo taktike a ne rešenje koje je naprosto iznuđeno zbog nedostatka opcija i boljih rešenja na poziciji centra.
Recommended Posts