Jump to content

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, Chaos Is Me said:

Graham nije čisti šuter, za razliku od Canaana. Graham je šuter iz driblinga, a Canaan opaljuje iz svih pozicija. Graham vidi teren i solidan je pnr igrač, Canaan nije kreator za druge niti mu je dribling jača strana. Dosta različiti igrači, sve u svemu, zajedničko im je samo što su niski i što vole da opale preko ruke.

Poenta je da sam mislio da nam više nedostaje igrač tipa Bolomboja, nego Kenan, pored Grejema i Batlera, koji takođe mogu da opale iz svih pozicija. 

Posted
28 minutes ago, Stefi88 said:

Kako braniti Hifija sutra?

Dal ga udvajati?

Robinson i Rhoden se znaju raspucati isto, treba se i toga paziti. Doduse Robinson i Hifi rijetko kad igraju u isto vrijeme, tako da bice zanimljivo.

• Like 1
Posted

Obradović je doneo dobre vesti za navijače pred put u Francusku:

"Dobro je da su Rivero i Dobrić počeli da treniraju. Rivero je počeo sa aktivnostima, kad Bolomboj dođe videćemo u kakvom je stanju i kad će da uđe u timski trening. Da vidimo reakciju na sve što je imao. Bolomboj dolazi sledeće nedelje, Rivero individualno radi, Dobrić je počeo da trči, očekujem ga za par dana", rekao je Obradović.

Dotakao se i Tajsona Kartera koji ima plučnu emboliju.

"Mislim da će i on da dođe, da ćemo da imamo neku jasniju sliku. Neprecizna je prognoza, znamo kakva je bolest i kako može da se leči ili ne. Od toga zavisi dosta."

Dakle, Dobrić spreman za Efes, Bolomboj stiže sledeće nedelje.

Pojma nemam šta mu znači ovo za Rivera i Kartera i kad njih možemo očekivati, ali eto, valjda se nešto pozitivno dešava i tu.

• Like 7
  • Love 1