Diogen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Napisah na 5. ličnu Kaline “sad možda i dobijemo”. Epska pravda je da je potpuno bez rezona i smisla celo 2/2 za klupu zakucani Butler ušao i rešio utakmicu. Saletovi braifartovi već poprimaju zabrinjavajuće mere, ali još gore je što isti nisu samo sporadične situacije već postaju redovna praksa. Majstore, Kalina više ne može da bude koristan na terenu 35 minuta, doziraj ga ali limitirano, tad je najkorisniji. Čovek mu svaku utakmicu gde provede preko 25 minuta na terenu počinje da donosi više štete nego koristi ali on to ne vidi. Deda kao “defanzivni specijalac” na pragu 2026. godine, i on na svojih standardnih 15 minuta. Butler, Graham, Miljen, nema se strpljenja i razumevanja, a Deda blanko kredit. I opet premalo Izundua. Od Barse generalno sve manje igramo timsku košarku i to sve lošije izgleda na terenu. Daleko da je Virtus loš i Duško je odlično selektivao i složio ekipu, ali mi smo ih jedva dobili na ludilo Kodija i na kraju uz veliku dozu sreće na jednu loptu. Mi više nismo onaj TIM koji je dvocifrenom razlikom dobio sve prošlogodišnje F4 ekipe, i kako vreme prolazi sve manje ličimo na taj tim od Fenera pa do Barse. Baš gorak ukus pobede nakon svega vidjenog (i) večeras. 7 1 1
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ideja je bila da dobijemo utakmicu, a ne da umiremo u lepoti. Batler je odigrao kriminalno i zato je klupiran. Pobednicki kos je vise slucajnost nego njegova kreacija. Jednostavno je danas pokusao sa rotacijom koja je donela 7 pobeda za redom da dobije utakmicu i to je uspeo. 5
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ajlelelej Semi Odzelej ( jebi se, @Čočo s onom pesmom 😄 ) ! Kakva timska odbrana u posl napadu, pa udvajanje Edvardsa od strane Nvore i Kodija, te skok Odzeleja pored dvojice njihovih igraca da spreci neki zicer u posl sekundi 14 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Batler je odigrao kriminalno i zato je klupiran Za raziku od Kalinića?
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, TB Told said: Za raziku od Kalinića? Da. 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Da. U čemu se sastoji ta kriminalnost Batlera u odnosu na Kalinića? Da preskočimo napad, ali Kalinić je bio katastrofalan u odbrani u završnici.
Plavi Dres Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Izrudarili smo pobedu. Nekako mi se čini da nam je glavni problem nedostatak koncentracije. Umemo prevoše da žurimo, promašujemo bacanja. Očigledno su nas veznai porazi poremitili i zato je najavažnije da je ovaj meč nekako dobijen. 3
Golijat Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jako bitna pobeda. Chima je glavni sraf i motor ove ekipe. CMM daleko najbolji, jako mi se dopada sto je nerezonske pokusaje za 3 sveo na minimum u odnosu na prethodnu utakmicu. Odlicna tekma za njega. Semi pa posle njega Kalina, jako dobre tekme. Semi standardno vec isporucuje svoje. Kalina posle duzeg perioda odigrao dobru tekmu. Pogadjao u prvom poluvremenu, dobra odbrana u drugom i uzetih par lopti na skoku takodje. Svidja mi se i sto je Sale ostavio Butlera na klupi jer je od druge cetvrtine igrao lose i nonsalantno. Na kraju, poslednji napad, dobra ideja da se ide na prodor i CMM (neki bi rekli sebican) koji daje loptu Butleru i ovaj u igri 1 na 1, ide na prodor i pogadja (uz dozu srece). Pobeda se pise, idemo dalje. 1 1
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Pariz Efes Kaunas Milano Monako Virtus Meč po meč, prvo da se dobiju ludaci iz Pariza. Jednu da dobijemo i da se u guzicu bijemo. 1
rodriguez Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Batler je odigrao kriminalno i zato je klupiran. Što je inače pravilo kod Saše Obradovića da budeš klupiran ako igraš kriminalno..... Ili? Epski šarlatan od trenera, izvinite sviju koje smeta ova prosta istina. Pisao bi ovo i da naniže 20 pobeda do kraja sezone, srećom to neće ići. 2 1 1
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ideja je bila da dobijemo utakmicu, a ne da umiremo u lepoti. Batler je odigrao kriminalno i zato je klupiran. Pobednicki kos je vise slucajnost nego njegova kreacija. Jednostavno je danas pokusao sa rotacijom koja je donela 7 pobeda za redom da dobije utakmicu i to je uspeo. Srecom pa su Davidovac i Kalinic bili maestralni, pa su zato dobili minute, njima mogu da se tolerisu greske, a eto Batleru ne moze? 1
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Butler i da je bio gori od Kalinića (a nije) valjda ima taj neki kredit koji je zaradio protiv Hapoela? Kalinić nas uglavnom časti prisustvom, gori je i od Davidovca što je jako teško postići. 4
Estrella Roja Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Baš smo kriminalno izvodili bacanja u jednom trenutku, 1/9 i to različiti igrači: CMM 0/3, Odželej 1/2 i Moneke 0/4 To je moglo skupo da nas košta, mi ne možemo bacanje da pogodimo a oni šutirija 50% za 3 5
BattleBender Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Butler je napravio te greske, ali su nasi napadi bili najkosarkaskiji kad je on bio u igri. Mi trenutno ne mozemo da imamo napad sa povratnim pasom ako Butler ne nadribla unutra. Nikad ne bih klupirao igraca zbog onakvih gresaka. Svakako suluda odluka, najvise zbog toga sto mu je nekoliko minuta pleja igrao Graham (Nwora na 2) i napad nam je tada od prve sekunde bazdio na ništavilo. I SO ne menja to neko vreme... I jos jedna stvar, izuzetno mi na kurac ide ova odbrana sa udvajanjem sa suprotnog bloka. Taj next, sta god... Jebao vas vise taj fazon, provaljen je. Igraju to ekipe u EL ove sezone, svi su se navikli na to, znaju sta da rade protiv toga. Ok je da to radis kad Edwards ima loptu i jos nekoliko sekundi je ostalo, ali ne mora jebeno svaki napad. Obradovic vec par utakmica previse reaktivno vodi mec. Cak i tu kasni. Nikakva proaktivnost, i to mi se ne svidja. 8 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Golijat said: Kalina posle duzeg perioda odigrao dobru tekmu. Pogadjao u prvom poluvremenu, dobra odbrana u drugom i uzetih par lopti na skoku takodje. 2/8 iz igre ukupno, jedna dvojka u prvom poluvremenu i jedna trojka u drugom, tako da ne znam kako može množina za pogađanje u prvom poluvremenu. A odbrana, ne zna se šta je bolje, ona trojka dok se on svađa sa sudijom, trojka Morgana za vođstvo Virtusa 81:79 kad je odustao od trčanja za njim kroz blok, poklon bacanje Edvardsu u završnici ili poklon bacanja Vildozi za vođstvo Virtusa 30 sekundi pre kraja. Ima ovoga još, ali dovoljno je i ovo. 14
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Sector said: Butler i da je bio gori od Kalinića (a nije) valjda ima taj neki kredit koji je zaradio protiv Hapoela? Kalinić nas uglavnom časti prisustvom, gori je i od Davidovca što je jako teško postići. Izgleda da se zaboravlja da je protiv Hapoela prodao 3 napada na kraju. Do klupiranja danas ima izgubljene 3 lopte plus katasrofa u odbrani. Kalinic je igrao dobru odbranu i ne znam o cemu to pricas. Proslih par utakmica je bio los, ove i nije bas. Davidovac je odigrao odlicnu odbranu u poslednjem napadu Virtusa.
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nama Bolomboj treba koliko juce, a ko zna u kakvom ce stanju biti i kad se vraca u januaru ( pre bih rekao krajem nego pocetkom meseca ) 4
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Diogen said: Napisah na 5. ličnu Kaline “sad možda i dobijemo”. Epska pravda je da je potpuno bez rezona i smisla celo 2/2 za klupu zakucani Butler ušao i rešio utakmicu. Saletovi braifartovi već poprimaju zabrinjavajuće mere, ali još gore je što isti nisu samo sporadične situacije već postaju redovna praksa. Majstore, Kalina više ne može da bude koristan na terenu 35 minuta, doziraj ga ali limitirano, tad je najkorisniji. Čovek mu svaku utakmicu gde provede preko 25 minuta na terenu počinje da donosi više štete nego koristi ali on to ne vidi. Deda kao “defanzivni specijalac” na pragu 2026. godine, i on na svojih standardnih 15 minuta. Butler, Graham, Miljen, nema se strpljenja i razumevanja, a Deda blanko kredit. I opet premalo Izundua. Od Barse generalno sve manje igramo timsku košarku i to sve lošije izgleda na terenu. Daleko da je Virtus loš i Duško je odlično selektivao i složio ekipu, ali mi smo ih jedva dobili na ludilo Kodija i na kraju uz veliku dozu sreće na jednu loptu. Mi više nismo onaj TIM koji je dvocifrenom razlikom dobio sve prošlogodišnje F4 ekipe, i kako vreme prolazi sve manje ličimo na taj tim od Fenera pa do Barse. Baš gorak ukus pobede nakon svega vidjenog (i) večeras. Kalina retko kada igra ispod 25 min.. pazi sad ovo - Armani 27 min Bajern 27 min Fener 25 min Zalgiris 27 min Real 28 min Baskonia 25 min Lijon 22 min Makabi 22 min Pao 28 min Dubai 24 min Monako 35 min Valensija 30 min Oly 26 min Barsa 23 min Part 29 min Hapoeo 22 min Virtus 32 min Povrede centara i krilnih igrača su faktički terali Kalinu da igra preko svojih mogućnosti. Dobrić, Deda, Nvora, Rivero, Izundu su faktički pomerali Odzeleja na + minuta van svoje pozicije, ali to je značilo i da Kalina mora da krpi sve i svašta.. Kad se svi vrate negde je idealno da Kalina igra max 17-22 minuta, bukvalno kao nacrtana takva uloga u ovim godinama. 1
Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 28 minutes ago, Nini3112 said: Jeste coachable,sve vreme bodri momke,na kraju slavi pobedu kao malo dete ali Sasa ga klupira od kako je dosao,ne znam zasto samo Imali smi problem sa hemijom? I to kazes pred novinarima? 29 minutes ago, fradler said: Jel stvarno nalupetao ove krajnje bizarne nebuloze? A možda da odslušate intervju umesto što delite clickbait isečak. Rekao je da je bilo problema sa hemijom zbog čestih povreda i jer ekipa nikako da bude na okupu što je i logično jer da bi bilo hemije u ekipi moraju svi zajedno da treniraju. Niko se nije svađao, tukao i slično. Edit: Inače mnogo važna pobeda pre svega zbog psihe igrača. Prekinuli smo niz poraza, dobili neizvesnu završnicu i treba ovo iskoristiti kao odskočnu dasku za naredna kola. Da je Edwards ubacio onu trojku mislim da bi upali u baš ozbiljan kanal zbog još jedne neizvesne izgubljene utakmice i to od ekipe protiv koje smo bar na papiru bili favorit. Edited 13 hours ago by Урош19 1 2
Guru Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, TB Told said: A odbrana, ne zna se šta je bolje, ona trojka dok se on svađa sa sudijom, trojka Morgana za vođstvo Virtusa 81:79 kad je odustao od trčanja za njim kroz blok, poklon bacanje Edvardsu u završnici ili poklon bacanja Vildozi za vođstvo Virtusa 30 sekundi pre kraja. Ima ovoga još, ali dovoljno je i ovo. Dobro je bilo i ono kockanje kada je pokušao da ukrade Edvardsu loptu na pola terena, ovaj momentalno napravio prednost i iz drive and kicka proigrao Vildozu za njegovu trojku. 11
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pariz mora pasti. Mislim ne mora, ali odlična je prilika. Ne zavarava me ovih 6 poraza u nizu. Zajebani su ko kratko ćebe. Sinoć su odigrali na jednu loptu u Madridu, dovoljno. Pobjeda bi nam dala ozbiljan zamajac za dalje, i stavila nas u jako dobru poziciju pred seriju teških gostujućih utakmica. Igramo vec u utorak, zbog katoličkog Božića. Nakon toga imamo 10 dana evroligaske pauze do Efesa. 3
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Batler je dobro počeo, potom odigrao par katastrofalnih minuta no to ne može biti argument da se klupira narednih 20 minuta. Nemamo napadača poput Batlera i mora da se istrpi. Grejm slab i neupotrebljv. 2
Shunsuke Nakamura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Od Davidovca su očekivana kao od lika koga zovneš 5 minuta prije početka termina. I onda logično svi podržavaju tog lika šta god uradi, ako imaju barem malo empatije i socijalne inteligencije. Čoek došao, ispoštovao, stao na gol bez riječi a nemamo golmana. Tako Davidovac bude najgori igrač na terenu u prvom poluvremenu, a na kraju x-taktor. Šta je on uradio u drugon poluvremenu? Pročitao jednu akciju. To je to? 1
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Izgleda da se zaboravlja da je protiv Hapoela prodao 3 napada na kraju. Do klupiranja danas ima izgubljene 3 lopte plus katasrofa u odbrani. Kalinic je igrao dobru odbranu i ne znam o cemu to pricas. Proslih par utakmica je bio los, ove i nije bas. Davidovac je odigrao odlicnu odbranu u poslednjem napadu Virtusa. Zato sto je lipsao i disao na skrge u zavrsnici , dok mu je vecina saigraca igrala kao kurac celu utakmicu. Mene je Batler nervirao nekim nonsalantnim potezima na pocetku, ali sada postaje jasno da nam je on jedino oruzje na koje se protivnici nisu ili skroz ili donekle aklimatizovali. Grejem ko zna kad ce uci u formu, a oni su trebali u ovom periodu biti zajedno udarne igle tima 3
Recommended Posts