BB7 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, fradler said: Problem sa Kodijem je što je duša od čoveka. Fin, tih, poslušan, hoće da sasluša, igra s istim žarom i El i Abu, prvi dolazi na trening i poslednji odlazi, stiže na pripreme mesec dana ranije, uzima pod svoje mlađe igrače i deli savete, tapše po dupetu saigrače kad pogreše, mazi ih po glavi kad urade nešto dobro, udomljava kuce, voli i mace... Nije lako takvom čoveku reći - "aj sase pomeri i ne smetaj". Razumem Saleta, ali jbg, to mu je posao i moraće da preseče. To nam pravi razliku između borbe za 6. i 10. mesto. Коди је добар лик много ван терена, и са свима је добар. На терену мисли да је шеф и да он треба да се пита за све. Да је он такав играч какав мисли да је, имао би далеко бољи курикулим него што има. Реч је о једном веома СЕБИЧНОМ играчу НА ТЕРЕНУ, који гледа по сваку цену себе и искључиво себе. Ја знам, када је 8 и мање секунди на сату да он НИКОМЕ неће додати лопту. За ових годину ипо дана, имао је 50+ таквих ситуација, и НИЈЕДНОМ није додао лопту свом другу, саиграчу, саборцу, узми реч која ти се више свиђа. Знам да ће 99,9% првих напада на утакмица дићи степ бек са левих 45. Знам да... Ван терена, он је супер лик... А супер је према свима из користи и самољубља. Исти такав је и Јаго, који своју блесавост користи на своју воденицу, а и он је изразито безобразан ЈА ЈА и још мало ЈА играч. Поред Кодија да играју КД, ЛеБрон и Кари... он ће узети да реши. То говори о њему. То говори да и није добар лик. То говори да је бахат и арогантан, и да живи у свом ЈА свету, без одговорности и осећаја за друге. Ја да сам био на месту Батлера, у свлачионици после бих му свашта изговорио. А не смеш ништа да му кажеш, јер је лик који ће да се увреди и расплаче, ако му се нешто одбруси, кренуће у патетике по друштвеним мрежама. Неко изгине да држи утакмицу у егалу, и узмеш и посереш се по нечијем труду јер је твој его одлучио да каже: е сад ја, јер сам ја шеф који се пита за све И тако ће он урадити сваки следећи пут, све да у ростеру имамо и Јокару. Edited 13 hours ago by BB7 3 2 3 7
Dropkick Murphys Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 32 minutes ago, bosMan_jr said: Samo je jedna stvar sigurna, a to je da forumasi znaju bolje od Sase Obradovica, Zeljka Obradovica, Sferoplulosa, … (popuniti po zelji) kako treba pristupiti odnosu sa kojim igracem, sta treba reci na KZŠ, koliku minutazu treba da ima koji igrac, kada treba zaigrati small ball, kada treba igrati sa 2 visoka itd itd Mi nismo nikad dobili otkaz kao treneri, niti fejlovali sezonu, što za ove pobrojane ne može da se kaže. 2 1 4
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 13 minutes ago, BB7 said: Коди је добар лик много ван терена, и са свима је добар. На терену мисли да је шеф и да он треба да се пита за све. Да је он такав играч какав мисли да је, имао би далеко бољи курикулим него што има. Реч је о једном веома СЕБИЧНОМ играчу НА ТЕРЕНУ, који гледа по сваку цену себе и искључиво себе Šta vi ljudi pišete jebote, sebičan, gleda samo sebe, isključivo sebe...četvrti asistent evrolige gleda samo sebe Zamisli da gleda i druge kako bi bilo... Naravno da će svaki igrač koji za sebe misli da je alfa mužjak da proba da se uvede u utakmicu šutem i naravno da će nastaviti ako ga ide. Inače to samo Kodi radi, da. Jbg, trener je tu da koriguje i klupira ako vidi da nešto šteti timu, ne forumska komisija sa zaječarcem u ruci ispred zadruge. U vreme kada se dvosmerni igrači posebno na spoljnim pozicijama broje na prste jedne šake hajde da sve što imamo bacimo na ovog našeg jer izlazi iz opanaka. Uspeli ste da pređete put od Kodi carina spremao se celo leto evo rezultata vuče nas u 7 pobeda za redom do najsebičniji igrač lige, ne daj bože neka sredina. Jbt bukvalno najgori navijači na svetu i treba nam Vuk ali Radivojevića pa da uživamo. 15
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 16 minutes ago, NMX said: Da se nama desilo kao sad sto se komsijama desava ono bi bila mala maca sta bi se ovde pisalo. 1
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jednog dana kada ne bude više bilo kkcz live topika, biće vam žao ali tada će biti kasno. Imali smo nisamo znali šta smo imali. 1 1 1
Guru Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Bejn said: Ovolika količina nipodoštavanja bila je još samo kod Šerifa. Sad ga od blata pravimo. Voleo bih da par utakmica odigramo bez Kodija, pa da vidimo... Šerif nije dolazio do štopera, uzimao im loptu i onda pokušavao da predribla ceo protivnički vezni red, niti se izvlačio na krilo i pokušavao da centrira rabonom, nego se držao onoga što ume i u skladu sa tim davao svoj maksimum na svakoj utakmici. 11 1
wing Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 50 minutes ago, Dropkick Murphys said: Mi nismo nikad dobili otkaz kao treneri, niti fejlovali sezonu, što za ove pobrojane ne može da se kaže. plus ne koštamo ništa... 1 1
wing Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Da se nama desilo kao sad sto se komsijama desava ono bi bila mala maca sta bi se ovde pisalo. Gledam sinoć onu izjavu strine Parkera... Bez trunke srama ili nelagodnosti izjavljuje da je jedan od najboljih u Evropi. Tačnije...naribao ih je tim stejtmentom. Ukanalisani Šabaz je bio velikomučenik Prokopije za ovu vucibatinu. Žao mi je navijača...ovu agoniju ni Žalgirisu ne bi poželeo. Edited 11 hours ago by wing 1
Born Ready Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kodijev broj šutnutih trojki se ne može gledati tek tako bez ikakvog konteksta. Čovek nam je dobar deo sezone bio jedini upotrebljivi niski igrač u rotaciji, ako hoćeš da se on oseća komforno na terenu i da dobije prostor od odbrane da napadne prodorom, mora da šutira i trojke. Decision making u situacijama gde je mrtvi egal u recimo poslednja dva minuta mu je već dokazano katastrofalan i u tom smislu nam je Graham najpotrebniji, da dođe na neki prihvatljiv nivo u drugom delu sezone i uz Butlera bude na terenu kada se rešava. Mislim da će, kako sezona odmiče, "ključevi ekipe" sve više ići u Butlerove ruke, ali ne može ni to preko noći. Meni veći problem predstavlja napadačka svrha CMM-a zajedno sa Butlerom u petorkama jer smo bez dileme opasniji kad je lopta kod drugog, a CMM je beskoristan kao off ball igrač jer će samo da skupljaju sa njega. Svakako, iako sam zapenio oko onako izgubljenog derbija, pokazali smo i bez Monekea dosta dobre košarke i ne vidim potrebu za pisanjem apokaliptičnih postova i teranjem bilo koga. Momci su pokazali da mogu da igraju sa svakom ekipom na svakom terenu, i to ne kao da mogu da se pošibaju ako se sklope kockice, nego niko protiv nas neće biti nikakav izraziti favorit. Butler je ubica i sam diže ovu ekipu na još jedan nivo iznad. Zato se i ne stresiram preterano što smo pali na 9-7 jer nas ni ne vidim u nekoj borbi za plejin, već za top6. Uveren sam da ćemo igrati plejof, osim u slučaju nekog novog veselja s povredama, a tamo negde u drugom delu sezone ova ekipa, sa zdravim Chimom, Bolomboyem na 60% od prošle sezone i Grahamom u mogućnosti da bude bar neki rotacijski igrač, može baš daleko. Edited 12 hours ago by Born Ready 2
Filbi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam dal ste pisali ali podrška Željku Drčeliću i upravi zna se iz čije kuhinje to dolazi Hehe 2
forumko topic Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakav god da je Kodi, ne zaboravimo da je igrač sa najviše odigranih utakmica, bez gledanja statistike. Retko propušta mečeve, prošle sezone kada se lomilo, izvrnuo zglob i ušao da odigra do kraja. Nije savršen, želje su mu veće od mogućnosti, ali i takav je više nego dobar. 5
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Guru said: Šerif nije dolazio do štopera, uzimao im loptu i onda pokušavao da predribla ceo protivnički vezni red, niti se izvlačio na krilo i pokušavao da centrira rabonom, nego se držao onoga što ume i u skladu sa tim davao svoj maksimum na svakoj utakmici. Aha... osim što se ovde pisalo , u buljucima, da on ne ume ništa.
BriJones Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, BB7 said: Коди је добар лик много ван терена, и са свима је добар. На терену мисли да је шеф и да он треба да се пита за све. Да је он такав играч какав мисли да је, имао би далеко бољи курикулим него што има. Реч је о једном веома СЕБИЧНОМ играчу НА ТЕРЕНУ, који гледа по сваку цену себе и искључиво себе. Ја знам, када је 8 и мање секунди на сату да он НИКОМЕ неће додати лопту. За ових годину ипо дана, имао је 50+ таквих ситуација, и НИЈЕДНОМ није додао лопту свом другу, саиграчу, саборцу, узми реч која ти се више свиђа. Знам да ће 99,9% првих напада на утакмица дићи степ бек са левих 45. Знам да... Ван терена, он је супер лик... А супер је према свима из користи и самољубља. Исти такав је и Јаго, који своју блесавост користи на своју воденицу, а и он је изразито безобразан ЈА ЈА и још мало ЈА играч. Поред Кодија да играју КД, ЛеБрон и Кари... он ће узети да реши. То говори о њему. То говори да и није добар лик. То говори да је бахат и арогантан, и да живи у свом ЈА свету, без одговорности и осећаја за друге. Ја да сам био на месту Батлера, у свлачионици после бих му свашта изговорио. А не смеш ништа да му кажеш, јер је лик који ће да се увреди и расплаче, ако му се нешто одбруси, кренуће у патетике по друштвеним мрежама. Неко изгине да држи утакмицу у егалу, и узмеш и посереш се по нечијем труду јер је твој его одлучио да каже: е сад ја, јер сам ја шеф који се пита за све И тако ће он урадити сваки следећи пут, све да у ростеру имамо и Јокару. Sebičnom? Pa on je i pre nas bio najbolji asistent ekipa gde je igrao. Čini druge igrače boljim u svakom smislu, zato ga i vole svi saigrači i nije ratovao zbog uloge koju ima/imao kao neki.. Dvosmerna mrcina koja brani i protivničke četvorke bez mnogo cimanja, (pre)trči za trojicu, energija mu je konstantno na maksimumu pa eto (bar meni jasno) odakle nesigurna ruka pri šutu u ključnim momentima. Puls mu je stalno u crvenoj zoni, pogledaj Batlera na kraju sa dve vezane greške, pluća mu se raspala, mozak ne dobija gorivo. Da nam je on ovakav kakav je, neka i greši.. neko mora. 2
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, NMX said: .četvrti asistent evrolige gleda samo sebe Po naprednoj statistici vecinom gleda sebe i jos kada dodamo da vecina asistencija dolazi u tranziciji dobijamo razlog zasto je njegova uloga losa po tim
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, BB7 said: Ја да сам био на месту Батлера, у свлачионици после бих му свашта изговорио Zato što Batler nije dobio priliku da ne realizuje i peti napad u završnici? 1
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, BB7 said: Ван терена, он је супер лик... А супер је према свима из користи и самољубља. Исти такав је и Јаго, који своју блесавост користи на своју воденицу, а и он је изразито безобразан ЈА ЈА и још мало ЈА играч. Pocepaj tu Megatrend diplomu iz psihologije, 'leba ti, jer veze nemaš. Za razliku od pomenute dvojice koji zapravo znaju da pikaju košarku. I ne brukaj taj nick i profilnu koje si uzeo. 1 1 2 2
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Pocepaj tu Megatrend diplomu iz psihologije, 'leba ti, jer veze nemaš. Za razliku od pomenute dvojice koji zapravo znaju da pikaju košarku. I ne brukaj taj nick i profilnu koje si uzeo. Zašto da pocjepa? Zato što se ne slazeš? Evo ja se slažem 100% s ovim što je napisao, i da li svi treba da pocjepamo diplome? Ne moraš se slagati s nečijim mišljenjem ali ne moraš ni ovako arogantno odgovarati. 4
liv7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Born Ready said: Meni veći problem predstavlja napadačka svrha CMM-a zajedno sa Butlerom u petorkama jer smo bez dileme opasniji kad je lopta kod drugog, a CMM je beskoristan kao off ball igrač jer će samo da skupljaju sa njega. Svi ostali problemi se mogu resiti drugacijom raspodelom uloga,pristupom,prilagodjavanjem..ovo ce biti ozbiljan izazov.Jednostavno,dolazak dva igraca iz NBA,je ogolio neke Kodijeve limite..
radoje Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nadam se najiskrenije da niko od naših igrača ne čita ovaj forum. Još bi bolje bilo da i ne znaju za postojanje istog. 1 1
Blade Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago CMM je sada bolji igrac, nego prosle sezone. Ali, ruku na srce, on nije previdjen da bude lider ove ekipe. I mnoge stvar koje radi, radi ih u nedostatku tog igraca koji je predvidjen da bude lider, a to je Grejem. Namece se i Batler da to bude pre Kodija. Batler je dosao kao zamena za Kartera, koji je odlicno poceo, ali nazalost se ispostavilo da covek ima taj problem koji ima. Resavao je Kodi neke situacije, do sada vise, nego za celu proslu sezonu. Sada nemam realnu kritiku da uputim na njegov racun. A imao sam prosle sezone. Ono sto gresi, mogu da podvedem da je to u granicama. On nije ni Majk Dzejms, ni Kendrik Nan. 2
Blade Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 36 minutes ago, Dzo23 said: Zašto da pocjepa? Zato što se ne slazeš? Evo ja se slažem 100% s ovim što je napisao, i da li svi treba da pocjepamo diplome? Ne moraš se slagati s nečijim mišljenjem ali ne moraš ni ovako arogantno odgovarati. Nisi ni ti bolji, a ima vas ovde mnogo takvih. Mnogo ste naostreni, ljuti, kao da vas neko placa da cekate situaciju da se svadjate,...Ne zelim ni sa kim da se svadjam. Ako moze lepo, moze. Ako ne moze, nista. Ja kazem,,dosmanlije", zajebavam se, iz sprdnje sam taj izraz usvojio, stvarno iz ciste sprdnje, taman posla da sam pristalica onih koji su ga izmislili. Ne mogu da podrzim ono sto vodi u propast. Ni iz cega drugog - odmah satanizovanje, clan sam nekog pokreta, radikal sam - na kraju cu titulu dilera droge da dobijem. Nemam problem da kazem da sam veliki Zvezdin navijac, nisam ni clan, ni simpatizer nijedne stranke ili politickog pokreta, volim da caskam, ne volim da vredjam, volim da cujem misljenje neistomisljenika, ali ne ovako sa agresijom i imputiranjem nekih stvari koje nisam ni rekao. Nego, ljudi smo valjda. Ako nesto ne razumem/ne znam, voljan sam da svatim/ucim, odbijte mi na to. Meni sutra kazi: ,,Ja sam Kinez", iako mi ne licis na Kineza, ja cu da kazem: ,,Dobro Kinez, sve ok," posto si mi se tako predstavio. I da, jos jedna sa spiska losih stvari po kojoj se secam dosmanlijske vlasti kao navijac je sistematsko unistavanje KK Crvena Zvezda. Dugo su te godine mraka trajale. Dok je imperija sa sponzorima sampiona cvetala.
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Zašto da pocjepa? Zato što se ne slazeš? Evo ja se slažem 100% s ovim što je napisao, i da li svi treba da pocjepamo diplome? Ukratko, da. Hm, osobu koja se meni lično ne dopada ljudi uglavnom vole. Mora da je to zato što se on pretvara pa ih je obmanuo, ali mene neće prevariti, provalio sam ja njega odavno... 1
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, radoje said: Nadam se najiskrenije da niko od naših igrača ne čita ovaj forum. Još bi bolje bilo da i ne znaju za postojanje istog. Imali smo i pre neuspesnih i uspesnih sezona, ali mislim da forum nikada nije bio mucniji za citanje. Mozda je recency bias, ali mislim to vec neko vreme 1
metallica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 hours ago, BB7 said: Коди је добар лик много ван терена, и са свима је добар. На терену мисли да је шеф и да он треба да се пита за све. Да је он такав играч какав мисли да је, имао би далеко бољи курикулим него што има. Реч је о једном веома СЕБИЧНОМ играчу НА ТЕРЕНУ, који гледа по сваку цену себе и искључиво себе. Ја знам, када је 8 и мање секунди на сату да он НИКОМЕ неће додати лопту. За ових годину ипо дана, имао је 50+ таквих ситуација, и НИЈЕДНОМ није додао лопту свом другу, саиграчу, саборцу, узми реч која ти се више свиђа. Знам да ће 99,9% првих напада на утакмица дићи степ бек са левих 45. Знам да... Ван терена, он је супер лик... А супер је према свима из користи и самољубља. Исти такав је и Јаго, који своју блесавост користи на своју воденицу, а и он је изразито безобразан ЈА ЈА и још мало ЈА играч. Поред Кодија да играју КД, ЛеБрон и Кари... он ће узети да реши. То говори о њему. То говори да и није добар лик. То говори да је бахат и арогантан, и да живи у свом ЈА свету, без одговорности и осећаја за друге. Ја да сам био на месту Батлера, у свлачионици после бих му свашта изговорио. А не смеш ништа да му кажеш, јер је лик који ће да се увреди и расплаче, ако му се нешто одбруси, кренуће у патетике по друштвеним мрежама. Неко изгине да држи утакмицу у егалу, и узмеш и посереш се по нечијем труду јер је твој его одлучио да каже: е сад ја, јер сам ја шеф који се пита за све И тако ће он урадити сваки следећи пут, све да у ростеру имамо и Јокару. Odakle se bre vi pojavite i imate nesto da napisete o bilo kom igracu naseg tima? Kako bre ti znas kakav je Kodi lik,licno ga poznajes? Sedeo si sa njim u kafani do zore i on ti ispricao sta misli o Saletu Obradovicu,Batleru i drugim igracima... dajte ljudi, spustite se na zemlju. Kakva su ovo trabunjanja, iz koje bajke si ti isplivao? Molim te kazi mi sta koristis, i ja bih malo da se dopingujem !!!
Recommended Posts