BB7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Последње 3 утакмице Хапоела Изгубили од Реала Једва превеслали Асвел кући Изваћарили Виртус у четвртој четвртини Играју од почетка сезоне у некој краткој ротацији од 8-9 играча. Нису ни они баш свемогући, иако вероватно играју реално најбољу кошарку ове сезоне. Пали су мало. 10
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Je ne bih imao ništa protiv da nas pred svaku utakmicu lažu kako neki igrači ne igraju, kad ono oni zaigraju. Edited 9 hours ago by Sector 1 1
perikle Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hapoel definitivno nije nepobediv. Pogotovo jer su u blagom padu forme proteklih nedelju dana, definitivno mozemo da se nadamo necemu jer ako nam fokus bude na 100% i svako bude radio ono sto zna i niko ne bude izlazio iz svojih cipela mozemo da pobedimo svakoga. Da se ja pitam ja bih preko nwore napadao wainrighta da pokusamo da ga izbacimo iz meca faulovima jer je on njihov kalinic(onaj pravi kalinic). Sve radi na terenu u defanzivi. 35min protiv virtusa bez poena. To dovoljno govori. 1
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, BB7 said: Последње 3 утакмице Хапоела Изгубили од Реала Једва превеслали Асвел кући Изваћарили Виртус у четвртој четвртини Играју од почетка сезоне у некој краткој ротацији од 8-9 играча. Нису ни они баш свемогући, иако вероватно играју реално најбољу кошарку ове сезоне. Пали су мало. E o ovome se bas malo prica,Asvel umalo kad ih nije nakantao,ali dzaba kad ljudi dozvolili 17-0 pred sam finiš...aj ovaj virtus je tezak kada se tamo godtuje,prava domaćica,ali od hapoela opet ocekujes da oni i to rutiniraju.A Real nijje u nekom ritmu pa ih dobi,ali kazem Real ako uhvati ritam bogami jedan od favorita da osvoji ovo. 5 minutes ago, perikle said: Hapoel definitivno nije nepobediv. Pogotovo jer su u blagom padu forme proteklih nedelju dana, definitivno mozemo da se nadamo necemu jer ako nam fokus bude na 100% i svako bude radio ono sto zna i niko ne bude izlazio iz svojih cipela mozemo da pobedimo svakoga. Da se ja pitam ja bih preko nwore napadao wainrighta da pokusamo da ga izbacimo iz meca faulovima jer je on njihov kalinic(onaj pravi kalinic). Sve radi na terenu u defanzivi. 35min protiv virtusa bez poena. To dovoljno govori. Ako nekog treba Targetirati to je svakako Vasa pa i Blejkni,kljucno za ovu utakmicu bi bilo da nekamo Elajdzu natrpapo faulovima,defonitivno najbitniji igrac za njih,e sad to je malo verovatno da ce i sudije da mu bas sude neke brze faulove,bice zanimljivo.Blejknija ako ne krene na konju smo.
perikle Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: E o ovome se bas malo prica,Asvel umalo kad ih nije nakantao,ali dzaba kad ljudi dozvolili 17-0 pred sam finiš...aj ovaj virtus je tezak kada se tamo godtuje,prava domaćica,ali od hapoela opet ocekujes da oni i to rutiniraju.A Real nijje u nekom ritmu pa ih dobi,ali kazem Real ako uhvati ritam bogami jedan od favorita da osvoji ovo. Ako nekog treba Targetirati to je svakako Vasa pa i Blejkni,kljucno za ovu utakmicu bi bilo da nekamo Elajdzu natrpapo faulovima,defonitivno najbitniji igrac za njih,e sad to je malo verovatno da ce i sudije da mu bas sude neke brze faulove,bice zanimljivo.Blejknija ako ne krene na konju smo. Jasno je to za vasu da, ali zelis da izbacis wainrighta iz utakmice jer cuva i nworu i kalinica i semija najlaganije... Dedu da ne spominjem uopste...
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Dzaba, ne uliva mi ovaj Hapoel nikakav strah, pa taman da povežu još 15 pobjeda. Da, imaju dobre igrače, renomiranog trenera, u dobroj su seriji, ali mi nisu ekipa za najviše domete (tu prije svega mislim na f4). Nikako mi se ne sviđa njihova košarka. S druge strane, što se nas tiče, veliko je pitanje kolikog traga na ekipu je ostavio derbi, prije svega na psihološkom aspektu, i da li su uspjeli da to "arhiviraju". Povrede nas kolju standardno, i izostanak Čime je veliki hendikep za nas objektivno. Nadao sam se da će igrati danas. Ako budemo u stanju da prezentujemo kvalitet košarke kao protiv Reala, Monaka, Fenera, Panate, itd...nemam dilemu da imamo veliku šansu da dobijemo. Sve u svemu srećno ekipi! Edited 9 hours ago by Dzo23
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: ne uliva mi ovaj Hapoel nikakav strah Pa neće nas kolju.... samo će da nam oderu ekipu 20 razlike.
Blade Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vera pre svega i da pokazemo karakter. Pobeda protiv ovakvog tima bila bi odlican izlaz iz krize, koja se, nadam se, zavrsila.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 41 minutes ago, BojanaCZV said: Veceras gubimo lagano. Boko otkad si postala pesimista? :D 1
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Hapoel je najtezi moguci protivnik u ovom trenutku, plus se vracaju kuci (dobro ne bas kuci 😀). Ja sam inace resio da od sada gledam utakmice ko i navijaci iz Vilerbana. Navijam i lepo mi je, dobijali ili izgubili. Niko nikom ne jebe mater 🤣 Konacno da preuzmem nesto i od tog zapadnog nacina zivota. Jednostavno ne mogu vise, dosta mi je stresa u zivotu da bi se stresirao i zbog jedne utakmice, pogotovu veceras. Treba odgledati, pa sta bude. Nije problem ni da izgubimo. Ja veceras: 1 3
Nellthe Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Hapoel je najtezi moguci protivnik u ovom trenutku, plus se vracaju kuci (dobro ne bas kuci 😀). Ja sam inace resio da od sada gledam utakmice ko i navijaci iz Vilerbana. Navijam i lepo mi je, dobijali ili izgubili. Niko nikom ne jebe mater 🤣 Konacno da preuzmem nesto i od tog zapadnog nacina zivota. Jednostavno ne mogu vise, dosta mi je stresa u zivotu da bi se stresirao i zbog jedne utakmice, pogotovu veceras. Treba odgledati, pa sta bude. Nije problem ni da izgubimo. Ja veceras: Isti sam takav...Ali kad povedemo dvocifreno, pa kad se krene topiti prednost, a pritisak rasti 😄
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Juče smo sjebali fudbal, tako da danas dobijamo. Na smenu nas j... basket vs fudbal, bar je do sad tako bilo. 14 hours ago, Žilee said: Utisak za sutra je takav da me uopste ne brinu Vasa i Elajdza kao glavni igraci,najveci strah me nekako hvata od Blejknija,za njega nema odbrana,sutira sta stigne,moze samo Bog da nas pogleda da on te suteve promasuje i onda mozemo da se nadamo necemu.Videcemo kako ce to Sale da ishendluje,pogotovo sto on ulazi sa klupe a nama Devonte i Batler ,bar da je Šegi tu pa bi on bio taj koji bi ga pritiskao ovako,bice veselo. A dobro on je na proseku od 10-15p, sa dobrim procentima. Nema baš toliko minuta i lopti za njega. Ako će baš danas da sabije 25+...jbg. Naš će Vasa po običaju da puni, voli. Edited 7 hours ago by Todo
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Danas šta god da se uradi sve je ok. U petak je mnogo bitna utakmica. To baš ne smijemo da izgubimo. 1
quentin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Danas šta god da se uradi sve je ok. U petak je mnogo bitna utakmica. To baš ne smijemo da izgubimo. Slažem se. Ali dobro bi bilo da vidimo neke pozitivne pomake kod igrača. Dosta bi nam značilo da se Kalina malo iskopa iz ove rupe loših igara i lošeg stava u koju je upao.
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, quentin said: Slažem se. Ali dobro bi bilo da vidimo neke pozitivne pomake kod igrača. Dosta bi nam značilo da se Kalina malo iskopa iz ove rupe loših igara i lošeg stava u koju je upao. Bilo je dosta sličnih primera da nekadašnja legenda iz nemoći unosi nervozu u tim i radi gluposti. Svaka čast na svemu, ali on mora da kreće sa klupe i da mu se smanji minutađa, kao i da bude klupiran posle 2 vezane gluposti, ili nekog ispada. Nedopustivo je da Kalinić ima 26mpg, a Semi 22mpg, ali to se polako menja. Kalini 15-18 mpg puna kapa.
BojanaCZV Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Boko otkad si postala pesimista? 😄 Nije da sam pesimista, ali ne verujem previse u teska gostovanja kada ne igra Moneke 😁 3
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Žilee said: 2 hours ago, BojanaCZV said: Veceras gubimo lagano. Ti brate onda nemoj ni da gledas ,sta da ti kazem Druze Zile, to je nasa sestra Bojana, nije brat 😄 1 2
Erik Kartmen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pakao od utakmice... Protiv jake ekipe, spoljna linija koja može da te zatrpa, Brajant koji može da izmisli koš i Oturu koji igra vrhunsku sezonu uz Motlija kao zamjenu, protiv nas koji imamo dva čovjek viša od 2m od kojih je jedan Deda. Iskreno, ne očekujem čudo, ali nisam očekivao ni protiv Fenera, pa neka bude i večeras tako. Možda je trenutak da malo odmorimo Kodija, da Sale konačno rizikuje i da ostavi ključeve Grejemu i Batleru, uz Miljena koji bi morao da vrši pritisak i maltretira Vasu po cijelom terenu uz fizičku košarku i batine ako treba. Možda treba da se nadamo da će oni da se lože večeras, prvi put u Izraelu, pune tribine u Jerusalimu, pa neka bude i njima kao i nama kada se ložimo - jedan hladan tuš i pucanje pod teretom očekivanja 🙂 Kako god da bude, Virtus je obaveza, a Pariz bi bio bonus, uz zdrave igrače, prije svega Čimu i naznaku da je Bolomboj blizu povratka od Nove.
Diogen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pokusavam da nadjem razloge za optimizam za vecerasnju utakmicu ali ne uspevam, bas jedna od onih situacija kad je nekako sve okrenuto protiv tebe. Najveci problem je sto su njihovi nosioci igre u top formi i ne znas od koga treba vise da se cuvas - njihovog ubitacnog centarskog para, ili trenutno najbolje bekovske linije EL. Bez Monekea na skoku, sa vremesnim Motiejunasom koji je u padu forme i sa Izunduom koji je ipak po kvalitetu klasa ispod, ocekujem surovu dominaciju i urnisanje iz reketa od strane Motlija i Oturua. Sa perimetra nema smisla ni pricati, svako od bekova moze da ti nanese stetu a protiv nas na neki volseban nacin cesto i neko sporedan dozivi ludilo pa utrpa neke rekorde sezone ili karijere. Sem toga Vasa nije Neda pa nas retko kad ispostuje vec bas suprotno... Jedino da oni dozive neko pomracenje svesti veceras, a nas da krene neki ludacki sut (jer na skoku uglavnom necemo imati sta da trazimo) pa da se uz krvava kolena u odbrani nadamo nekom cudu... Inace sa dodatno skracenim a ionako vec obogaljenim rosterom, u padu forme i losem momentumu nakon derbija, a na sve to dodati i domaci teren i za ocekivati u situacijama 50/50 sudijsko navlacenje za domacina pod utiskom momenta i publike, i bas nemam razloga da ocekujem puno veceras. Stoga cu biti zadovoljan da se kao prvo niko vise ne povredi, da kao tim damo sve od sebe i da svako pruzi maksimum na terenu, i da Graham dobro iskoristi svoje minute i polako krenuti da ulazi u suterski ritam jer nam ponestaje vremena... Sa druge strane, ponekad su upravo ovakvi momenti katalizatori neocekivanih ishoda i rezultata, kad se ekipa "okupi", odigra taj jedan cudesan mec potpuno iznad ocekivanja i okrene momentum. I nije da nam se takvi momenti vec nisu desavali ove godine. Da li moguce da se cuda desavaju vise od jednom u sezoni, ostaje da vidimo veceras... 1
sinisat5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 minutes ago, Diogen said: Pokusavam da nadjem razloge za optimizam za vecerasnju utakmicu ali ne uspevam, bas jedna od onih situacija kad je nekako sve okrenuto protiv tebe. Najveci problem je sto su njihovi nosioci igre u top formi i ne znas od koga treba vise da se cuvas - njihovog ubitacnog centarskog para, ili trenutno najbolje bekovske linije EL. Bez Monekea na skoku, sa vremesnim Motiejunasom koji je u padu forme i sa Izunduom koji je ipak po kvalitetu klasa ispod, ocekujem surovu dominaciju i urnisanje iz reketa od strane Motlija i Oturua. Sa perimetra nema smisla ni pricati, svako od bekova moze da ti nanese stetu a protiv nas na neki volseban nacin cesto i neko sporedan dozivi ludilo pa utrpa neke rekorde sezone ili karijere. Sem toga Vasa nije Neda pa nas retko kad ispostuje vec bas suprotno... Jedino da oni dozive neko pomracenje svesti veceras, a nas da krene neki ludacki sut (jer na skoku uglavnom necemo imati sta da trazimo) pa da se uz krvava kolena u odbrani nadamo nekom cudu... Inace sa dodatno skracenim a ionako vec obogaljenim rosterom, u padu forme i losem momentumu nakon derbija, a na sve to dodati i domaci teren i za ocekivati u situacijama 50/50 sudijsko navlacenje za domacina pod utiskom momenta i publike, i bas nemam razloga da ocekujem puno veceras. Stoga cu biti zadovoljan da se kao prvo niko vise ne povredi, da kao tim damo sve od sebe i da svako pruzi maksimum na terenu, i da Graham dobro iskoristi svoje minute i polako krenuti da ulazi u suterski ritam jer nam ponestaje vremena... Sa druge strane, ponekad su upravo ovakvi momenti katalizatori neocekivanih ishoda i rezultata, kad se ekipa "okupi", odigra taj jedan cudesan mec potpuno iznad ocekivanja i okrene momentum. I nije da nam se takvi momenti vec nisu desavali ove godine. Da li moguce da se cuda desavaju vise od jednom u sezoni, ostaje da vidimo veceras... Petorka:Kodi,Batler,Nvora,Odzelej,Montejunas je toliko lošija od njihove najače petorke?A imamo i sa klupe Grejma od kog večeras očekujem najbolju utakmicu do sada,Jaga,Miljenovića,Kalinića,Davidovca,Izundua,sasvim dovoljno igrača sa rotaciju..Sa mnogo lošijim rosterima smo znali dobijati i jače ekipe od ovog Hapuela.. 2
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 52 minutes ago, BojanaCZV said: Nije da sam pesimista, ali ne verujem previse u teska gostovanja kada ne igra Moneke 😁 Mi generalno igramo lose od kako se Moneke povredio,igrao ili ne svakako je u losoj formi jer je povredjen
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 46 minutes ago, Diogen said: Izunduom koji je ipak po kvalitetu klasa ispod Изунду је прошле године утоварио дабл-дабл против Отуруа (и Поиријеа) у Турској, тако да не видим много разлога да га у старту отписујемо пред вечерашњи меч. Центри генерално не морају бити класа да би имали конкретан учинак, Виртусов Дијуф је најбољи пример ове сезоне. Кључ за њихов позитиван допринос је да бекови играју са њима, а не сами за себе, што наш тим озбиљно карактерише у последњим рундама. Прошле недеље Хејс, Бирч и Бирутис одиграше као да су Хаким, Карим и Шек, не зато што јесу, него јер су пре свега кликнули са својим саиграчима на 40 (20) минута, а затим и зато што су показали тих додатних 10% жеље. Код Изундуа ово друго није упитно, али ово прво морамо под обавезно и што пре постићи, који год наш центар био у питању. Обрадовићевски тонемо на таблици просечног броја асистенција, он све више даје слободу спољним играчима да дивљају 1 на 1, а колико год да имамо потенцијала у том систему, ја се бринем да то није победничка кошарка и да ће нас нека гранитна одбрана Скариола, Јасикевичијуса или Спанулиса потпуно неутралисати кад буде битно. Уосталом, тим солирањем смо и прошле недеље просули огромну предност против клинички мртвог противника и изгубили добијен меч. Више додавања, више проналажења рупа у одбрани, мање химовања од стране циглара Кодија, мање естетике и swagg-а од Батлера и Грејема, па да изрударимо резултат. 9
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja sam imao dobar predosecaj nadajuci se da ce Moneke biti u timu, sad ga vise nemam. Tesko ce to ici bez Cime, on je pravi motor ove ekipe, nikako Mekintajer. Jaki su kao crna zemlja, a i mi smo dovoljno jaki da nas ne potcene kao Asvel i Virtus. Morali bi vintage Kalina i vintage Grejem da se pojave, uz neko sutersko ludilo cele ekipe da bismo ovo dobili. Dakle, bas teska prica. Nadam se da makar mozemo odigrati pristojan mec i ostati konkurentni sto duze. Virtus je vec must-win utakmica. To ako izgubimo, ode sve u tri lepe sargarepe. 4
Recommended Posts