astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj tim nije zaboravio da igra kosarku preko noci. Ocekujem reakciju protiv Hapoela, da li ce to biti dovoljno za pobedu, ne znam. U ovom trenutku ce mi biti sasvim dovoljno da ne spustimo gace tamo. I da, ovaj tim ce igrati bolju i bolju kosarku kako vreme bude prolazilo. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, texas said: s imenom covketa Ne, sa evidencionim brojem kartona sa kojim je lečen u USA. 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Chima i Ogi i definitivno ostaju u Beogradu, ne idu za Jerusalim 1 10 1 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NMX said: Chima i Ogi i definitivno ostaju u Beogradu, ne idu za Jerusalim Raste kvota na moje gledanje utakmice. 1 4
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne mogu da se ljutim na Kodija, mi smo šurili dobru košarku uglavnom zbog njega, onaj period dominacije kada smo nanizali pobede on je izgledao kao legit NBA plej koji je došao malo do evrope. Odbrana, prodor, šut ga je kenjao nevidjeno, sada već polako dolazi na svoj stari nivo i eto odjednom naša igra počinje da štuca. Šteta što je Grejem neupotrebljiv, da on igra nešto imali bismo luksuz da Kodi malo odmori. 1 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 21 minutes ago, NMX said: Chima i Ogi i definitivno ostaju u Beogradu, ne idu za Jerusalim Šteta za Čimu ali bolje i ovo čekanje nego da se rizikuje pogoršanje povrede. Tek je 15 EL utakmica odigrano, nema potrebe da ikoga forsiramo. Edited 3 hours ago by Урош19 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, K.Dot said: Ne mogu da se ljutim na Kodija, mi smo šurili dobru košarku uglavnom zbog njega, onaj period dominacije kada smo nanizali pobede on je izgledao kao legit NBA plej koji je došao malo do evrope. Odbrana, prodor, šut ga je kenjao nevidjeno, sada već polako dolazi na svoj stari nivo i eto odjednom naša igra počinje da štuca. Šteta što je Grejem neupotrebljiv, da on igra nešto imali bismo luksuz da Kodi malo odmori. Ne znam da li je neko primetio, ali Kodi ima povredu ruke od pauze.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svež Cima ce nam.biti od krucijalne vaznosti za Virtus,ovi kad kad se vrate iz izraela onako umorni dobro ce im doci Cimina energija u vidu nekog osvezenja. Uzdati se sutra u Semija i Kalinu ,verujem u njih!
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, NMX said: Chima i Ogi i definitivno ostaju u Beogradu, ne idu za Jerusalim 5
perikle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 47 minutes ago, Žilee said: Svež Cima ce nam.biti od krucijalne vaznosti za Virtus,ovi kad kad se vrate iz izraela onako umorni dobro ce im doci Cimina energija u vidu nekog osvezenja. Uzdati se sutra u Semija i Kalinu ,verujem u njih! Nece igrati verovatno ni protiv virtusa...
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne vjerujem da će igrati ni protiv Virtusa. Neka odmori i zaliječi ranu do Pariza. Ako dobijemo Pariz, niko se više neće sjećati poraza od Barse, KKP, Hapoela i Virtusa. A i ima još puno da se igra. 1 1 7 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Ne vjerujem da će igrati ni protiv Virtusa. Neka odmori i zaliječi ranu do Pariza. Ako dobijemo Pariz, niko se više neće sjećati poraza od Barse, KKP, Hapoela i Virtusa. A i ima još puno da se igra. A ko kaže da će vratiti za Pariz? 😄
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sad će nagađanje šta je sa Monekeom, zašto ne igra i čemu opet sakrivanje informacija o njegovoj povredi i povratku na teren. Bolje to, nego da pišemo o porazu u derbiju i pomračenje Saše Obradovića. Očekivanja od utakmice sa Hapoelom su takva da je sve manje od 10 razlike za njih uspeh. Stvarno dobro igraju, a Vasa standardno poludi kad igra protiv nas. Čak verujem da će i da klačuje. Edited 2 hours ago by forumko topic 1
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U poslednje vreme imamo tendenciju da udjemo mekano u mec, krenemo sa jurcanjem na obe strane, a obicno mi izvucemo deblji kraj iz toga pa se vadimo... Bojim se da to ako dozvolimo protiv Hapoela, mec moze biti zavrsen pre nego sto je poceo. Mora se uci jako pre svega defanzivno, da se mlatimo i da pravimo faulove od starta. 3
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kako to da Moneke ne putuje?Zar nije sutirao na kos na treningu uoci derbija? Uprava,ili kako se vec zove grupa ljudi koja vodi klub, po ko zna koji put dokazuje da se dno moze produbiti.Posle se cudimo kad karma dodje po svoje,pa gubimo ne samo skoro sve neizvesne zavrsnice,nego i prakticno dobijene meceve.O tome zasto su Moneke i Dobric povredjeni,kakva je priroda povreda,i kada ce povratak je,posle slucaja Bolomboj,besmisleno i pricati.Zdravlje igraca je potpuno i iskljucivo u Bozijim rukama. Edited 2 hours ago by liv7 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, forumko topic said: Bolje to, nego da pišemo o porazu u derbiju i pomračenje Saše Obradovića. Mislim da je sve već ispisano na tu temu. I to baš posle derbija, desetine stranica. 😄 Sašin poraz kao kuća. I takođe je izjava na KZŠ sramotna. Idemo dalje.
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, liv7 said: Zar nije sutirao na kos na treningu uoci derbija? AI-generated hologram Chima, jednom rukom vari drugom šuri trojke. Vujičin se obrazovao, ne ide više pred vas sa golim snimcima iz Xiaomija.
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Ne znam da li je neko primetio, ali Kodi ima povredu ruke od pauze. O ovome se pisalo na twitteru
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 27 minutes ago, Sector said: Ne vjerujem da će igrati ni protiv Virtusa. Neka odmori i zaliječi ranu do Pariza. Ako dobijemo Pariz, niko se više neće sjećati poraza od Barse, KKP, Hapoela i Virtusa. A i ima još puno da se igra. Tako je, evo ja već zaboravio sinoćni poraz od Spartaka Edited 1 hour ago by Estrella Roja 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Ne znam da li je neko primetio, ali Kodi ima povredu ruke od pauze. Vidim ne smeta mu da šutne pet trojki po meču. Edited 52 minutes ago by Čočo 2
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma za Čimu kad bude bio u startnoj postavi igraće do tad laži i manipulacije tipično sve tako da bez nervoze sutra Devonte da se upali vala izmasio je dovoljno protiv groblja i Spartaka 2
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, Sector said: Ne vjerujem da će igrati ni protiv Virtusa. Neka odmori i zaliječi ranu do Pariza. Ako dobijemo Pariz, niko se više neće sjećati poraza od Barse, KKP, Hapoela i Virtusa. A i ima još puno da se igra. Ako ne dobijemo ni Pariz u gostima ove godine,nema veze,dobicemo ih iduce.Sve je super,ne treba mraciti. 1 1
Recommended Posts