Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, K.Dot said:

Da li vas je malo sramota kada napišete da je utakmica nameštena ili tako bude samo lakše? Razbio ga Ocokoljić kao zvečku u paramparčad. Ova 4/4 će se sigurno negde izučavati na nekim predavanjima. 

Ocokoljić je za pobedu Partizana zaslužan isto koliko i ja.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
Just now, Stefi88 said:

Koja zabava ovde posle poraza ahahhaah

Najaci ste 😉😁😂😂

Kako brzo padate posle jednog poraza, boli jeste ali utakmice se redjaju kao na traci, u Utorak vec sledeca sansa za pobedu.

Nakon ovakve predstave nemam neke volje da gledam sledecu.

• Like 5
Posted

Nemoj ni da preterujemo. Razumem i vruće glave pa je i atmosfera usijana, ali kao što ne treba poleteti visoko posle par pobeda, ne treba ni smatrati katastrofom dva vezana poraza. Imamo odličan tim, ovo što ću napisati u nastavku nije radi opravdanja Obradovića, već sam napisao da je velikim delom kriv za večerašnji poraz (njegova izjava da prvi put nije znao šta treba da uradi da bi pobedili, mnogo govori), ali nije ni njemu lako skockati sve ovo zbog ovoliko povreda. Povreda jednog igrača, pogotovo bitnog, može napraviti veliki problem, a ne njih nekoliko. Mnogo je naravno lakše pronaći uloge i petorke koje će najbolje funkcionisati kad su svi na okupu, ovako je to zajebano.

• Like 3
Posted

Svaka cast Partizanovim Spartancima.

Jedan vrlo odmeren gospodin im je doneo vrlo slasnu pobedu.

U stilu Zivojina Misica, nasuprot Pocoreka.

• Like 3
Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Polako. 
Nije smak sveta i da budemo (A nećemo  po svemu prikazanom) 

Imamo dobar tim, bićemo samo bolji. 

Imamo dobar tim i to je to, nemamo glavu na klupi i terenu za nešto više.. Utakmice na jednu loptu gubimo Spartak, Valensija, Cedevita, Partizan... Što je duže tu sve gore izgledamo a sad ide serija gostovanja. 

Saši je ovo samo još jedna utakmica, tako reče.

E pa nama nije, a verovali smo da je Saša jedan od nas, da oseća isto što i mi.. 

Veliko razočaranje za mene.

• Like 2
Posted
Just now, Crni said:

Nije on Poćorek nego Namćorek. 

• Like 1
Posted (edited)

Ajde sad ako ste popljuvali sve što ste imali da popljujete, saberite se. Imamo 9:6 i utakmicu protiv Virtusa da završimo godinu sa 10:6. Da mi je neko na početku sezone ovo ponudio prihvatio bih sa obe ruke. Jeste Saša izgubio ovo a izgubio je zato što ipak nije mogao do kraja da kontroliše emocije o kojima je još na poluvremenu pričao. Igrali smo na gostima protiv kvalitetnog rivala. To što ste očekivali laganu pobedu je vaš problem. Igramo bez centarske linije i ovaj meč bez Monekea. I tako su nas i dobili. Unutra i na skoku. Bitno je da ovaj poraz ne utiče na ekipu nego da se već u petak dobije Virtus i završi godina sa pobedom. A biće još derbija ove sezone. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Nije korektna ozjava uopšte. Iznervirao se mnogo i to je to. Jbg, jebeni Željko celu karijeru kuka na sve živo, ali ga svi pravdaju jer jelegenda, to je njegov stil i slicna opravdanja. A mi daj odmah da teramo ćelavog. Igramo konstantno bez pola tima maltene, ne zna se ko ce biti na treningu, a kamo li na utakmici.

Daj Sfera nazad, a u pičku materinu.

• Like 5
Posted
Just now, Volter said:

Nemoj ni da preterujemo. Razumem i vruće glave pa je i atmosfera usijana, ali kao što ne treba poleteti visoko posle par pobeda, ne treba ni smatrati katastrofom dva vezana poraza. Imamo odličan tim, ovo što ću napisati u nastavku nije radi opravdanja Obradovića, već sam napisao da je velikim delom kriv za večerašnji poraz (njegova izjava da prvi put nije znao šta treba da uradi da bi pobedili, mnogo govori), ali nije ni njemu lako skockati sve ovo zbog ovoliko povreda. Povreda jednog igrača, pogotovo bitnog, može napraviti veliki problem, a ne njih nekoliko. Mnogo je naravno lakše pronaći uloge i petorke koje će najbolje funkcionisati kad su svi na okupu, ovako je to zajebano.

On je ovaj meč morao dobiti po dešavanjima na terenu.nema opravdanja za ovaj poraz a tek ostaje da se vide posledice istog.

• Like 9
Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Za nekih sedam godina će recimo Alimpijevic imati neki težak poraz kao trener Zvezde i neko će i dalje pisati šta bi bilo da smo pustili Tomovica posle Fenera. 

Da jbt, kao da Sale nije nimalo zasluzan za ove pobede posle. A Toma da je vodio dve ,tri tekme jos i izgubio neke od njih, bilo bi teraj ovog cupavog u pizdu materinu, jesmo li normalni s njim. Jesmo nekad stvarno najgori navijaci

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Koja zabava ovde posle poraza ahahhaah

Najaci ste 😉😁😂😂

Kako brzo padate posle jednog poraza, boli jeste ali utakmice se redjaju kao na traci, u Utorak vec sledeca sansa za pobedu.

Sledeća je šansa da se bar potrudio da  ne doživimo debakl.
Kad krenu ovi Haopelovi nećemo znati šta nas je snašlo.Opasna ekipa i odlično vođenja pride.

Posted
1 minute ago, Crni said:

To cestitaj na njihovoj temi, kakvi spartanci

• Like 4
  • Love 1
Posted

Ako bi i samo ako, izašli iz začaranog kruga povreda, mogli bi smo zagrati jako dobru košarku od nekog 20.januara npr...Ova dvojica se traže i uklapaju a imam utisak da njihovo prisustvo ne prija CMM pa ni Nwori. Videćemo...

Posted

Iznenađujuće dobre 3/4, ali nekako je od starta preovladavao utisak da nemamo nikakvu unutrašnju igru i da se previše "silovala" izolacija. 

Nismo odgovorili fizički na njihov nalet. Kalina sramotan opet. Preuzeo je palicu od Tea, i može se reći da više šteti ekipi nego što je produktivan. 

Izdvojio bih još jednog igrača a to je Kodi. Katastrofa potpuna, ali to je on, toplo-hladno, samo što takav igrač te neće "dovesti do izvora". 

Užasno vođenje utakmice Saše od kraja 3/4. Pogubio se dobrano.  Iz utakmice u utakmicu se "kladi" na CMM ali izgleda njemu još uvijek nije jasno da on nije TAJ! Ne može on biti alfa i omega tima. 

Sve u svemu poraz boli svakako, ali ovo nije realan pokazatelj snage ove ekipe. 

Nema veze, i da se gubi u nizu, sve je to normalno. Ne može se vazda pobjeđivati, prije svega jer imamo "more" problema, ali očekujem da igramo pravu košarku kad se stabilizujemo koliko toliko s rosterom, i prevashodno kad se Bolomboy vrati. Pokazali smo da imamo kvalitet i snagu.

Idemo dalje u nove pohode! Glava gore!

• Like 2
Posted
Just now, Mile1 said:

To cestitaj na njihovoj temi, kakvi spartanci

Pravi Spartanci, cestitao sam i tamo naravno.

• Tuzno 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 minute ago, Miloš 52 said:

Ako bi i samo ako, izašli iz začaranog kruga povreda, mogli bi smo zagrati jako dobru košarku od nekog 20.januara npr...Ova dvojica se traže i uklapaju a imam utisak da njihovo prisustvo ne prija CMM pa ni Nwori. Videćemo...

ne prija nikome sto je CMM utripovao stef karija

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Ajde sad ako ste popljuvali sve što ste imali da popljujete, saberite se. Imamo 9:6 i utakmicu protiv Virtusa da završimo godinu sa 10:6. Da mi je neko na početku sezone ovo ponudio prihvatio bih sa obe ruke. Jeste Saša izgubio ovo a izgubio je zato što ipak nije mogao do kraja da kontroliše emocije o kojima je još na poluvremenu pričao. Igrali smo na gostima protiv kvalitetnog rivala. To što ste očekivali laganu pobedu je vaš problem. Igramo bez centarske linije i ovaj meč bez Monekea. I tako su nas i dobili. Unutra i na skoku. Bitno je da ovaj poraz ne utiče na ekipu nego da se već u petak dobije Virtus i završi godina sa povedom. A biće još derbija ove sezone. 

sta sam propustio oko rasporeda?

• Like 1
Posted

Ne boli toliko poraz koliko boli to što su Obradović i Mekintajer potpuno nedorasli ambicijama kluba, a previše toga je u njihovim rukama.

Boli to što je posle ovoga jasno da nema ništa od nas ni ove sezone. 

• Like 2