VISOKOLETAC Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, NMX said: sta sam propustio oko rasporeda? Hapoel
Mile1 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sramota je izgubiti od ove grupe gradjana. Bas ozbiljna samarcina 30 1 1
Čočo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, NMX said: sta sam propustio oko rasporeda? Moja greška. Svakako imamo rasterećen meč protiv Hapoela i dve prilike za pobedu protiv Virtusa i Pariza.
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago U EL je svaka pobeda bitna. Ovo večeras je moralo da se dobije jer je protivnik bio očajan. Em ih je publika bojkotovala 3/4. 1 1
Thor Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: To cestitaj na njihovoj temi, kakvi spartanci Sere mi se od tih nazovi "čestitki" 2
K.Dot Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sad mogu i da pogube sve što se mene tiče, ni da me dirne više. Kaže Saša on je čestitao igračima nakon utakmice, derbi je utakmica kao i sve druge, ništa strašno. I ja onda da se nerviram a njih boli uvo, ove sezone kaplje dobra lova, sledeće sezone kada se zavrne slavina oni odoše negde dalje i tako. 3 1
NikadProtivKaline Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Jedan dobar deo ovoga je i poenta svega. Nije Partizan u raspadu ali jeste bio kao pod anestezijom. Par odluka sudija, par naših budalaština, i vratiše se ljudi. A oni kad krenu da melju, to izgleda jezivo. Plašio sam se tog momentuma. I on se desio baš pred sam kraj tekme. ma nisu oni krenuli da melju, o cemu pricas? bukvalno smo prestali da igramo kod njih dvejn ubacio par suteva, i bonga izmislio ni iz cega 4p nakon nase dobre odbrane mi smo hoblovali u napadu, i za to je samo sale kriv, rotacijama i petorkama niko drugi 9
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, bodo said: On je ovaj meč morao dobiti po dešavanjima na terenu.nema opravdanja za ovaj poraz a tek ostaje da se vide posledice istog. Posledice će biti dalekosežne. Živi bili pa videli. Ovo nisu samo još jedne utakmice u nizu, ovo su utakmice koje ti menjaju momentum, dižu ili ruše samopouzdanje. A samopouzdanje je u košarci najbitnije. 9
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, NMX said: sta sam propustio oko rasporeda? Coco opet los u matisu. 1
The_Big_S Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: Ajde sad ako ste popljuvali sve što ste imali da popljujete, saberite se. Imamo 9:6 i utakmicu protiv Virtusa da završimo godinu sa 10:6. Da mi je neko na početku sezone ovo ponudio prihvatio bih sa obe ruke. Jeste Saša izgubio ovo a izgubio je zato što ipak nije mogao do kraja da kontroliše emocije o kojima je još na poluvremenu pričao. Igrali smo na gostima protiv kvalitetnog rivala. To što ste očekivali laganu pobedu je vaš problem. Igramo bez centarske linije i ovaj meč bez Monekea. I tako su nas i dobili. Unutra i na skoku. Bitno je da ovaj poraz ne utiče na ekipu nego da se već u petak dobije Virtus i završi godina sa pobedom. A biće još derbija ove sezone. Kako misliš brate? A Hapoel u utorak?
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Saša se potrudio da mu ovo nikad ne zaboravimo..A ja mu bar neću. Ovo sto je uradio večeras je da svaki sledeći put bude pod budnim okom. Ali jbg sam je kumovao ovome. Kad izjavis da ne znaš šta je trebalo da uradiš, daješ takav minus sebi da ces uvek biti na tapetu. Jedno od najsramnijih vođenja jedne utakmice. 30 primljenih poena u 4/4 ..+16 imao... Poraz od ekipe koja nema trenera, koja ne zna gde se nalazi poslednji X dana, koja se narušava sa sopstvenim navijačima i šta sve, i tebe okrenu i pobede sa 16% suta za tri poena, kao najvećeg pajsera. Msm u kakvom smo mi tek kanalu kad sve ovo doživimo. Njima svaka čast, igrali su kako su mogli, skupili se, uzeli ono što im se pružilo. Edited 22 hours ago by No name 8 1
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Jesu vruće glave, ali ovo je derbi i svakom za obe strane brda znači puta 5 u odnosu na bilo koji drugi meč. Oni zbog Zvezde zaboravili na Žoća,doduše setili se Vučića na -15, opet zaboravili kada se vratili itd. Mi teramo trenera koji je bio Bog do pre 5 dana. Jbg to je efekat derbija. Čestitati Ocokoljiću je smešno, čovek ništa nije ni promenio osim što je Partizan pogodio bar 5-6 teških šuteva na isteku, i jednostavno okrenuo momentum. Ponadao sam se da ih ipak lomimo,na onu trojku Batlera iz ćoška na minut do kraja,ali jbg.... Na kraju jako neozbiljan dribling Nwore, u poslednjem napadu,verovatno je bio i faul, ali ne ide se tako nonšalatno na ulaz za pobedu... Ne znam odnos u index poenima, ali zaista smo bili dosta bolji, za to je Saša u pravu. Ali ne dobija uvek bolji, to je to što nosi sport. Vikend sjeban, ide Hapoel...ko da se natera da to gleda. Edited 22 hours ago by Todo
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Treba samo dati Batleru svu slobodu koju ima CMM.Hvala majstore za dosadašnje nastupe u sezoni ali prenesi loptu,skloni se i daj Batleru da rešava. Posle se vrati u defanzivu i riljaj. Svaka ekipa koja ima CMM za generala kad se igra 5 na 5 je osudjena na propast.Naročito ona koja mi dozvoli da se ispucava kao da je Kari. 17
Mile1 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Thor said: Sere mi se od tih nazovi "čestitki" Uvek smo voleli da budemo politicki korektni, ides tamo pa im cestitas do mile volje. A ne frajer dodje ovde da provocira i sada istakne sebe kako je on pravi primer navijaca 2
berti Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Fudbaleri koje smo sipali fekalijama vaskrsnuše. Sada udri po košarkašima i Saši Obradoviću. 1
liv7 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Ajde sad ako ste popljuvali sve što ste imali sa popljujete, saberite se. Imamo 9:6 i utakmicu protiv Virtusa da završimo godinu sa 10:6. Da mi je neko na početku sezone ovo ponudio prihvatio bih sa obe ruke. Jeste Saša izgubio ovo a izgubio je zato što ipak nije mogao do kraja da kontroliše emocije o kojima je još na poluvremenu pričao. Igrali smo na gostima protiv kvalitetnog rivala. To što ste očekivali laganu pobedu je vaš problem. Igramo bez centarske linije i ovaj meč bez Monekea. I tako su nas i dobili. Unutra i na skoku. Bitno je da ovaj poraz ne utiče na ekipu nego da se već u petak dobije Virtus i završi godina sa povedom. A biće još derbija ove sezone. Ako mislis da ce pobeda protiv manje vise rekreativnog Virtusa sanirati posledice NACINA na koji smo ovo izgubili-super.Poraz sam po sebi nije katastrofa,kao sto napisah,ali nacin jeste.Videcemo kolika su ostecenja na kicmi ove ekipe,naravno,tek posle Virtusa.Zna ovo i Sale,ceo zivot je u sportu,zato i jeste ovako nervozan.Mi kao navijaci malo sta mozemo,ekipa treba da nadje lek u sebi.. 1
suptil Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Mile1 said: Uvek smo voleli da budemo politicki korektni, ides tamo pa im cestitas do mile volje. A ne frajer dodje ovde da provocira i sada istakne sebe kako je on pravi primer navijaca Da je moderator ultras mozda bi ga i banovao posle upisa 😄
Thor Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Neverovatno šta smo ispustili, ne mogu da dođem k sebi...voleo bih da nekom verujem u životu, kao što Saša veruje Kodiju i Kalini. Kalina je odigrao možda i najgoru utakmicu u dresu Zvezde. Neprepoznatljiv čovek. Greška trenera je sto je toliko verovao ovom dvojcu koji je bio katastrofalan ovu utakmicu. Edited 22 hours ago by Thor 2
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago I ja mislim da je ovo ozbiljno raskrinkalo Obradovića kao trenera a i nas kao klub. Partizan je bio gotov, pa taj Vašington je bacio ciglu iz otvorenog šuta a Bonga nije ni obruč pogodio iz otvorene situacije. Utakmica je bila gotova. Čovjek je ubio prvo Nvoru a onda Batlera, dva najbolja igrača. Ne pamtim da sam ovo nekad vidio. 15 1
Stefi88 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 14 minutes ago, Dobar Los Milos said: Nakon ovakve predstave nemam neke volje da gledam sledecu. Legitimno, nek gleda ko hoce i ko nece, to je samo sport niti se sada bilo sta resava...
avakss Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sram vas bilo od trenera do cistacice i bilo koja druga pobjeda nece moci da promijeni ovo misljenje ! 2
Bruda Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Samo se nadam što bržem oporavku Monekea i da svi budu zdravi. Onda nema izgovora da Kalinić igra preko 10 minuta, ako i toliko. 2
Henry Chinaski Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Meni nije kriv Saša bog poraza, no zbog konferencije posle. Toliko osiono govori o utakmici koja je toliko laka za analizirati. Sfero je preuzu toliko puta odgovornost na sebe, iako je školovao najboljeg trenera ikad. Reci ja sam kriv, vodili smo milion razlike, pa izgubili jbga. Ja kriv, radićemo na tome. A NE, krive su SUDIJE, ja najbolji, vi cave... 3 1
Recommended Posts