Čočo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Nije stvar što je igrao rovit. I sam je rekao da nije mogao da razmišlja o igri jer mu je u glavi bila ta povreda i bolovi. Iz straha da ne bude gore je bio dekoncentrisan i protiv Valensije, Olimpijakosa i protiv Barse. Odatle ona nesigurnosti na obruču i promašeni ziceri. I toga se bojim ja. Ali valjda zna šta znači derbi i da tu ako si spreman nema mnogo razmišljanja. Mora koncentracija da bude na maksimumu i da se da sve od sebe. Edited 16 hours ago by Čočo 1
wing Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 3 hours ago, chimamoneke said: Iako sam misljenja da nije ovo toliko važna utakmica bilo bi top da ih oderemo jedno 20 razlike čisto da im probudimo šizofreniju ponovo posle par dana Ovo kao 50 cent da je sastavio...😎 Edited 13 hours ago by wing 1
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Vonko Normalni said: Ако некад треба одризиковати са играчем који излази из повреде, онда је то сутрашња утакмица. Да ми сутра добијемо, па нек после он одмара до краја године ако треба. Дерби је битан и због атмосфере и због навијача и да се уканале зли непријатељи, и ту је много битно имати што више опција. Не мора нико од ових ровитих да игра 30 минута, али значиће да буду у комбинацији. 7
rodriguez Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Nadam se da ovo Šone Ilić i Bagzi troluju Ocokoljića, previše je ovo zdravih igrača za naš napaćeni roster Verujem da je trolčina jer je intenzitet treninga jednog Grahama bio takav kao da se sprema na burek kod Ljupčeta u Dalmatinskoj a ne za tekmu na nož, život i smrt Edited 14 hours ago by rodriguez
wing Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 2 hours ago, VISOKOLETAC said: ja odgledao klip na telefonu i kada je kamera švenkovala na drugi koš utripovao sam da imamo dve Nwore...💪 Edited 11 hours ago by wing
Bejn Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, Vonko Normalni said: Ако некад треба одризиковати са играчем који излази из повреде, онда је то сутрашња утакмица. Да ми сутра добијемо, па нек после он одмара до краја године ако треба. Дерби је битан и због атмосфере и због навијача и да се уканале зли непријатељи, и ту је много битно имати што више опција. Не мора нико од ових ровитих да игра 30 минута, али значиће да буду у комбинацији. Pametno. Da po svaku cenu dobijemo omrznute partizane pa posle nek nam se poveđeni leče do srpske nove godine. Racionalno, nema šta. 1
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima ohrabrujućih stvari. Moneke, Izundu i Grejem ipak u sastavu. Bez dobre igre koju moramo na obe strane terena da pruzimo, to ništa neće da vredi. Nije isključeno da ćemo morati da odigramo možda najbolju utakmicu do sada u Evroligi, da bi pobedili - pa pobeda nije samo još jedna i odnos 10-5, nego će da bude mnogo više od toga. 1
Čvarkov Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Dobijamo! Za zagrevanje da se prisetimo nekih lepih momenata iz prošlosti: Spoiler ❤️ 3 4
NMX Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Dobijamo! Za zagrevanje da se prisetimo nekih lepih momenata iz prošlosti: Hide contents ❤️ Bgm, ove tri trojke, Pef Kari, Kalina i Volters....koliko sam urlao tada kuku Mozda i najomiljenija serija sa grobarima, bolja i od ONE iz 2015. godine. Kalina koji se vraća da pomogne drugarima u sezoni i vintage Radonja partija u game5, ne može ciganskije od toga Spoiler Ok, može u smislu PP aparata, gašenja svetla i krađe pehara al to je sad neka druga priča 1 3
Blade Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Trener, uprava, igrači - svi u napad, to traže navijači !!! Edited 41 minutes ago by Blade
JPM Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ta trojka Gudurića, mislim da ih je to mnogo zabolelo. Celu utakmicu su bili bolji sa timom u kojem su bili razni Vrapci i Vitkovci. Ali i onaj krilni centar...ne mogu se setim, Kevin nešto valjda. Tad smo bukvalno ukrali pobedu, nije nam pripadala. Tad sam poslednji put urlao od sreće.
Čvarkov Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 3 minutes ago, NMX said: Bgm, ove tri trojke, Pef Kari, Kalina i Volters....koliko sam urlao tada kuku Mozda i najomiljenija serija sa grobarima, bolja i od ONE iz 2015. godine. Kalina koji se vraća da pomogne drugarima u sezoni i vintage Radonja partija u game5, ne može ciganskije od toga I kao 🍒 na vrhu Kalinari slavi sa navijačima. 🥰 https://www.instagram.com/reel/CeewmoroODS/?l=1 3
NMX Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 3 minutes ago, Čvarkov said: I kao 🍒 na vrhu Kalinari slavi sa navijačima. 🥰 https://www.instagram.com/reel/CeewmoroODS/?l=1 Večeras će Kalina cigan da se namaže svim bojama koje ima u repertoaru i isporuči jednu vintage partiju 2
Sinnerman Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ja sam skromniji, sve što želim jeste da Kalina ne bude nervozan i ne odvuče nas u kanal. 1
Recommended Posts