Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, fradler said: Na stranu Grejem i njegova izjava, mi lidera moramo pronaći. Svaka čast Kodiju, ali on to nije. Ako ćemo se u njega uzdati da će da povuče, nećemo stići nigde. Isto važi i za Nvoru. Nadao sam se da će Batler postati taj, ali on nikako da se pomeri sa mrtve tačke. A ni Saša mu ne pomaže. Meni se cini da Sasa ne ume da mu nadje neku ulogu u timu,od pocetka nekako ne ume da ga uklopi,kad mu ide klupira ga i tako.. 3
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Paskval jeste odškolovao Saleta ali tek nakon što je baby face Brizuela nastavio tamo gde je stao frajer Klajburn. Većina njihovih poena bila su iz čiste izolacije i trojkama z pripizdine. Jednog jebenog igrača nismo imali ,,on fire". Opet bolje ovako da izgubimo nego da odigramo na max a da nas opet uz previd sudija dobiju u klaču. Tornike matori je hauzmajstor. I u zadnjoj odbrani sprečava lake poene jer mu nije teško. Iskreno ne može se mnogo naučiti iz ovakvog poraza. Od kompletne statistike bili smo bolji samo za tri skoka. Ćao zdravo. Edited 10 minutes ago by Wingwalker 14
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam, da li je neko prebrojao koliko je lopti nama ispalo??? Delovali smo i po energiji, i po procentima šuta, i po tim izgubljenim loptama kao da smo izašli iz troduplog kola 3
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ćavi školovao Sašu, nema šta osim da se pruži ruka... A mi malo svi da se spustimo, na čelu sa trenerom i riljanje od prve sekunde.. A ne neko filozofiranje sa igrom i petorkama pa kad ode na -10 onda krene da se igra. Ali tada zna da bude kasno jer kad razigraš Klajburna onda to izgleda tako. I ne može na o ruk da se preokrene na juriš, ekipu koja ima odličnog trenera. Manje filozofije, manje rotacije, pa će možda i da se dobije nešto od Batlera i Grejema.. Oni nešto da "uče", taktiziraju i organizuju to je promašaj u startu.. Mi hoćemo s njima na fakultet (F4) ti ih vraćaš u prvi razred. Onda nam ne trebaju, eno Miljenović je završio osnovnu. 6
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: Pobjedili smo Monako, Pao, Olija, Real, Fener, Zalgiris, maltene sve najbolje ekipe. Na gostovanjima imamo 2-3 skor. Šta tačno znaš? Ako te ne mrzi obrazloži. :)) Treba veci uzorak gostovanja. Imate 2 brejka i 2 poraza kucu, znaci neutralni ste. Znam da letite visoko ali da je karakter i mentalitet veliki problem. Apsolutno se ne secam da ste dobili zadnjih par goduna mec u EL koji je bio must. Po pravilu ste proklizavali. Ne govorim o ovom mecu nego kad bude doslo do povuci potegni...tu se ishod zna. A videli smo i poslednjih 6, 7 meceva prosle godine. Edited 1 hour ago by Losmi17 1
stefan81888 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao da smo se iznenadili što su oni izašli koncentrisani, čvrsti i spremni, odlično je Barsa krenula u odbrani a mi nismo znali šta da radimo. Klajburn na klasu u prvom, u drugom ga je primirio Nwora i iskakanje Motejunasa al' su ga odmenili Brizuela i Toko. Od svih puteva za 3, pitanje 5 da li je iz dobrih pozicija. Jebi ga
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije da nijesmo riljali. Jesmo i to baš dobro, ali odluke na terenu su bile jako loše i šut nije dobar. Centra kao šte rekli nemamo koji se brzo odmotava. Kalinić jako diskutabilan sa dodavanjima preko cijelog terena. Steknemo mukom nešto i onda ide jedan volšeban pas da nas vrati nazad. Moneke jako čudan sa ovim polaganjima. Prečesto se ovo dešava da bude slučajnost. Večeras dva puta i treći put bi bilo da nije lopta slučajno upala. 3
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedino vredno pomena je kad su prvi put ušli Grejem i Batler, tad smo i napravili par akcija u napadu, sve ostalo mučenje.
leki bg Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Edited 58 minutes ago by leki bg 1 2 1 2
JPM Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 19 minutes ago, Losmi17 said: but we are the greens. 2
Gaga Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 3 minutes ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. stoka,no nista neocekivano,jos koji poraz i odma imas atmosferu kao protiv zalgirisa,sizofrenija steta sto nisi udario dzukelu
rodriguez Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 6 minutes ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Potvrđujem, više stotina ljudi na prolazima, naročito klinaca nepodnošljivog ponašanja i jezivih matoraca. Moguće da smo bili u istoj gužvi na ulazu. 6
Dzo23 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 9 minutes ago, Losmi17 said: Treba veci uzorak gostovanja. Imate 2 brejka i 2 poraza kucu, znaci neutralni ste. Znam da letite visoko ali da je karakter i mentalitet veliki problem. Apsolutno se ne secam da ste dobili zadnjih par goduna mec u EL koji je bio must. Po pravilu ste proklizavali. Ne govorim o ovom mecu nego kad bude doslo do povuci potegni...tu se ishod zna. A videli smo i poslednjih 6, 7 meceva prosle godine. Posle 7 vezanih pobjeda na domaćem parketu dočekao si poraz da kažeš kako je prošao medeni mjesec, i kako nas znaš k'o zlu paru jer smo poslednjih 6,7 utakmica prosle sezone većinu izgubili? 🙂 Pretpostavljam da hoćeš reći da se ne nadamo ničemu jer ni prethodne sezone nismo ušli u top 8, i da je to poenta? Jeste da ne vidim kakve veze ima ova ekipa s onom iz prethodne sezone ili s nekom drugom iz ranijih sezona ali dobro. Svakako uvijek možeš da kažeš "esam reko" i kako nas znaš k'o "zlu paru' ako ne uđemo u top 8, ali jako sam znatiželjan šta ćeš pisati ako kad uđemo u top 8 i napadnemo f4. 🙂 1
JPM Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Da li je prošao medeni mesec, ne znam. Deluje da za navijače jeste, jer se posle jednog poraza zaboravi sve lepo i krene se sa standardnim pljuvanjem. Ja sam odavno već pričao da skor nije realan, mi imamo kući znatno više utakmica nego na gostovanju. 9-5 je skor, a mi imamo valjda i 9-5 odnos domaćih i gostujućih utakmica, proveriću ali manje bitno. Dakle, sve to ide gore i dole, naš realan plasman je u najboljem scenariju neko šesto mesto, da kažem, mada je i to ogroman uspeh, a u najgorem neko 12., 13. mesto. Zavisi od puno faktora. 1
MrTripleDouble Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 15 minutes ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Welcome to ćacistan
VISOKOLETAC Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 14 minutes ago, leki bg said: Najgora utakmica u svakom smislu za mojih 40 godina odlazaka na utakmice. Ulaz koji je bio dovoljne sirine, nicim izazvan, je suzen uz viku zandarmerije bez ikakvog razloga, te smo se svi gurali kao stoka bez ikakvog razloga. Neki zandarm me je nakon ulaska na stepenice udario, izvadio sam advokatsku legimtimaciju, ljudi su prisli, tuca je vec tu trebalo da izbije, neki kolega ga je odvukao, ne znam zasto sam uopste nastavio u halu. Najmanje 2 hiljade ljudi vise od dozvoljenog, nikad vise pijanih ljudi sa plasticnim flasama rakije. Igra se samo nadovezala na najgore organizovanu utakmicu kojoj sam prisustvovao. Da dodam da je mnogo dece uslo na guranje bez karte. Sramota za organizaciju. 4
Kosjan Willavić Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Izuzetno mnogo neinteligentnih poteza kada god smo bili u situaciji da hvatamo prikljucak, recimo ono Cimino zaletanje pri kraju druge, pa Nvorin debilni faul za 3 poena koji mu je prodao Panter. I ocas posla umesto na 2 razlike odosmo na pauzu sa 7. U trecoj smo krenuli da ih meljemo odbranom, ali se videlo da smo veceras bili evnusi sto se suta spolja tice, dosta nekih zicera je izmilelo, Paskval je Odzeleja i Monekea isekao visim postavama veceras. Grejem i Batler izrazito nesnadjeni, jos je Batler i imao neki dobar potez,a prvi jok. Nvora isto nije bio na nivou, Kodi vukao dok je mogao. Kalina brat sam kao duh u cosku, krece na neki ulaz i naravno gubi loptu. Ali ajde, kazem bas i ocu malopre preko telefona kada je usao u Vlade Djurovic mode da nema potrebe za mracenjem. Jos se igra, mozda je kiks dosao u pravo vreme, protiv Partizana mora maksimalno fokusirano i fizikalno. Tek ide gadan raspored, valja ga preziveti
Losmi17 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 6 minutes ago, Dzo23 said: Posle 7 vezanih pobjeda na domaćem parketu dočekao si poraz da kažeš kako je prošao medeni mjesec, i kako nas znaš k'o zlu paru jer smo poslednjih 6,7 utakmica prosle sezone većinu izgubili? 🙂 Pretpostavljam da hoćeš reći da se ne nadamo ničemu jer ni prethodne sezone nismo ušli u top 8, i da je to poenta? Jeste da ne vidim kakve veze ima ova ekipa s onom iz prethodne sezone ili s nekom drugom iz ranijih sezona ali dobro. Svakako uvijek možeš da kažeš "esam reko" i kako nas znaš k'o "zlu paru' ako ne uđemo u top 8, ali jako sam znatiželjan šta ćeš pisati ako kad uđemo u top 8 i napadnemo f4. 🙂 Istorija je neumoljiva. Bumo videli. Mislim da nemate previse mesta za optimizam. I da, jos jednom se pokazalo da skraceni rosteri ferceraju bolje. Cim ste se kompletirali, krece problem uklapanja. Batler i Greham ne deluju sjajno, a Batler nije kratak period tu. 1
Diogen Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Naidju takve utakmice kad te jednostavno neće i ako se trudiš, uvek si na par dobrih odluka i malo sreće stalno korak iza protivnika i tad se javi onaj osećaj da nećeš dobiti i da se do sutra igra. Ne znam koliko nam je šuteva završilo na prvom obruču, ni koliko je onih lopti na vrhovima prstiju ipak odskakutalo na kraju kod protivnika, koliko smo šporeta sa 8-9 metara primili, i koliko glupih odluka doneli, ali na kraju krajeva sa šutom iz igre od 38 % i sa 13 % za 3 za ekipu kojoj su 3 centra van stroja a dve četvorke imaju najgori performans sezone iste te večeri - više od ovoga nije moglo. Napisah na lajvu, ako je ova utakmica bila cena da potrošimo kvotu svih loših odluka i gluposti ove sezone so be it. A i šamar otrežnjenja uvek dobro dodje kao reality check, a mi smo ipak bili malo poleteli. Nadati se najboljem i sanjati je ok, ali ne smemo ni na sekund pomisliti da smo bilo šta postigli ili da će se na dalje utakmice same dobijati. Nema opuštanja i izlaska na teren sa stavom “lako ćemo”, niti smemo izaziti na teren sa stavom kao što smo večeras. Jeste blizu Atina, ali je F4 još uvek daleko. Krv, suze i znoj, pa dokle doguramo. Idemo dalje… 2
leki bg Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 16 minutes ago, rodriguez said: Potvrđujem, više stotina ljudi na prolazima, naročito klinaca nepodnošljivog ponašanja i jezivih matoraca. Moguće da smo bili u istoj gužvi na ulazu. Ja sam na 200 sever vec par godina unazad, ali izgleda da je svuda bilo isto. Normalno se ulazilo do danas. Zandarmerija- orangutani u ljudskom liku, su doneli ovu odluku, isao sam i do komandira posle tekme, on vise izgleda kao gorila doduse, manje orangutan. 1
Гвозден Чекић Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Како је то тачно Ћави школовао Сашу и чиме? Да нисам гледао утакмицу и да сам само видео уписе овде мислио бих да су нас одвалили једно 30 разлике. А ми смо мање-више цео меч били у егалу. Барселона је победила јер је имала више среће и то је то. Звучи мало као неко правдање или шта већ али стварно јесте тако. 7 промашених бацања, неколико зицера који су изашли из обруча, затим Калинићев први шут за три који је такође исцурео из обруча… док са друге стране они погађају са 9 метара на истеку напада (Бризуела и Пантер чак уз фаул), Клајбурн на истеку напада диже лопту са пода и погађа таблу, још неколико ничијих лопти које су им се одбиле у руке и тако даље… Био сам убеђен да ћемо добити ову утакмицу али шта да се ради. Идемо даље! 1
forumko topic Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 56 minutes ago, Knipex said: Utrkivali su se jer je Barselona igrala vrhunsku odbranu. Nama je primarna akcija u napadu prošla možda 3 puta za celu utakmicu. Jednostavno naterali su nas nas individualne akcije koje su opet otežane izvanrednim preuzimanjima. Delimično se slažem, jesu igrali vrhunsku odbranu, ali dosta šuteva je bilo neiznudjeno i ishitreno. Teško bi se oni više puta odlepili, da nije Klajburna ukenjalo onoliko hero ball-ova. A kasnije i Brizuelu. Ali to je odlika vrhunskih ekipa. Da pogadjaju kad treba i iz teških šuteva. Mi primimo par koševa, odlepe se i onda npr. Moneke krene da srlja solo prodorom i izgubi loptu. Bez neke osmišljene akcije. Jbg, nismo navikli da gubimo.
Nini3112 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 15 minutes ago, Summerfunk said: Samo nam jos to treba sada. 1
Summerfunk Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Samo nam jos to treba sada. Čekamo demant Vujčina.
Recommended Posts