Jump to content

Recommended Posts

Posted

Napatismo se iscekivajuci da ozdrave nasi momci, uskoro nam se vraca Izundu i kao slag na torti Bolomboj, srecan sam da ih vidim kompletne na delu, a jos vise da vidim Bolomboja okruzenog sebi slicnima, sam je drzao i nosio Zvezdu toliko dugo, zasluzio je ovakve saigrace.

• Like 21
Posted (edited)

Nemam ni jebenih par sekundi za izlapelog morža Djurovića...samo zbog njega je daljinski sve vreme kod mene u kafiću.

...trebao bi ga bar neko od rodbine ukloniti odatle. 

Edited by Wingwalker
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ma Vlade uvek pre onih sa stapicem na izvlacenje i slo-mo ekranom iza sebe koji palamude u prazno, bar se covek dobro ismeje. 

• Like 5
Posted
1 hour ago, Bagzzi said:

"Kad se vrati Izundu, Nwora ce manje igrati, jer znate oni igraju istu poziciju"

-Vlade Djurovic 😂😂

Uopšte to nije rekao. Gledao sam. Pominjao je Kartera i Nvoru na istoj poziciji.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

A ja bih bez njih uopste.

Vlade deluje kao neko ispred dragstorea koji komentarise desavanja.

On to I jeste. Video sam njega I Moku blizu kanca pre mesec-dva, na prvu loptu nisam ih ni provalio ko su, po njihovom prici mislio sam da su dva random matorca blejaca iz komsiluka... 

Posted

Bemti ovu sezonu, sad svi timovi našli da ulože kintu, na tabeli od pozicije 1 do pozicije 9 razlika samo 1 pobeda! Dve vezane loše utakmice i buć van plejina. Sranje totalno

Posted
38 minutes ago, NMX said:

Samo da primetim da je Graham (tokom perioda ucenja hehe) ozbiljno savladao EL odbranu. Prati igraca, cacka loptu, brz je i brzo se postavlja. Uopste ne deluje kao amer koji je prvi put video ebroligasku odbranu. Butler se na to jos navikava.

Meni su te priče o nekim karakondžulama iz EL i cirkuzantima iz NBA, ono... pomalo smešne.

Što neki kolega danas reče neće Graham znati šta ga je snašlo kad ga dohvati Walkup, a čovek ima koliko, 300-400 utakmica u NBA?

Dovoljno je videti kako je bedno izgledao isti ovaj trpač Vezenkov u NBA, pa Howard is Baskonije, pa NHD, pa Mike James, pa Exum koji u EL unosi ove nejake bekčiće u koš. 

• Like 5
Posted

Jedan tim predvodjen trenerom ciganom...

Postali smo ozbiljna domaca ekipa, kratko cebe za mnoge favorite u Areni.

Neki se tek "uce" na ovu atmosferu, al svako daje doprinos i Zvezda gazi.

Ajde Zvezdoooo!!!

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Bejn said:

Uopšte to nije rekao. Gledao sam. Pominjao je Kartera i Nvoru na istoj poziciji.

Tako je, rekao je za Kartera i Nvoru.

Samo nikako neko da mu kaze da Kartera nema do kraja sezone

Edited by dzakala
  • Like 1
Posted

Vratio malo kraj q3 i celu q4. Na 76:75, ljudi moji, nisam ja to video dobro u direktnom prenosu... Kakav blok Semija za Kalinu i trojka :Hail:

Lelee

Ovaj mucenik probao da probije blok, bolje da je kroz zid krenuo

• Like 21
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kasnim na zurku ali... nisam verovao u ovo veceras i moram sam da pojedem svoju porciju znate cega

Oko Devontea ovo bas nisam ocekivao,ona trojka 1 na 1 u facu Holu je savrsenstvo... Batler se idalje zagreva ali bice to sve super.

Semi ugusio Milutinova

• Like 1
Posted

Kakav je monstrum Nvora, bukvalno hodajuci mismec. Kad rasiri one ruke u odbrani deluje mi da pokriva pola terena dok na drugoj strani terena napada iz svih mogucih pozicija, sut, prodor, poludistanca, katovi, prvi u tranziciji nenormalno da je celu proslu sezonu coskario u Efesu.

Najvise me raduje Grejemov govor tela, ja sam kao i vecina mislio da nece veceras dobiti preko 5 minuta i da ce se sporo kretati a on pdigrao i defanzivno sjajno uz onakave sekvence u napadu. Mnogo mu je tesko braniti sut jer se dize za delic sekunde iz driblinga i onoze da nam bude go to igrac kad zasteka napad. Samo zdravlje da ga posluzi i nema brige za njega.

Moneke jeste srljao u nekim situacijama ali u ovakvom mecu gde se njima mnogo lopti odbijalo u ruke pvih njegovih 10 skokova vrede duplo vise, uz to dao i ona dva bit a bacanja.

Odzelej ne znam vise sta da kazem za njega isti neki vajb kao i kod Bolomboja imam prosto ljudi za koje bi u rat otisao iste sekunde. Semi je trenutno miljama ispred bilo kog drugog kandidata za defanzivca godine.

Sad ide mini pauza da se jos zategnu Batler i Grejem, Sale da implementira jos neke svoje ideje, nosioci da se odmore i Izundu da se oporavi pa da nastavimo gde smo stali!

• Like 23
  • Love 1
Posted
24 minutes ago, Mr.Consular said:

Mator sam ja, ok, ali Vlade je naš ciga, vidi se da je goreo ceo meč

Ozbiljan, Pižon level ciganizma. Uz sve mane i skretanja u nekošeno, lično jako volim i 'štujem svakog 70+ zvezdaša Đurinog profila. Naročito iz KKCZ sekcije. Pa ti ljudi su prošli apsolutno sve sa klubom, nagutali se toliko čemera, boli, a sve odrastajući na Fiba velikanima iz našeg dvorišta.  Takvi bi sutra potpisali da umru istog dana samo da dožive taj novi evro iskorak. 

• Like 7
  • Love 10
Posted
3 minutes ago, Molina23 said:

Ozbiljan, Pižon level ciganizma. Uz sve mane i skretanja u nekošeno, lično jako volim i 'štujem svakog 70+ zvezdaša Đurinog profila. Naročito iz KKCZ sekcije. Pa ti ljudi su prošli apsolutno sve sa klubom, nagutali se toliko čemera, boli, a sve odrastajući na Fiba velikanima iz našeg dvorišta.  Takvi bi sutra potpisali da umru istog dana samo da dožive taj novi evro iskorak. 

Da Vlade dozivi da Kodi zabije trojku za osvajanje EL, izgrli pola studija, izadje i vise nikad ne udje u isti. Svi srecni, svi zadovoljni 😄

• Ha-ha 11