Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, quentin said: Utakmica sezone do sada, easilly. Meni je protiv Monaka. 4
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ali Grejemov šut je estetsko savršenstvo. Jedan od najljepših šuteva koje sam vidio u životu. Pričam još o periodu kad je bio u Šarlotu. Ni u NBA u tom trenutku nije bilo puno opasnijih šutera iz driblinga. Ono kad se podigao na šut na dodavanje Batlera u kontri je momenat večeri. Kakva eksplozija u dvorani nakon toga. Edited 8 hours ago by Shunsuke Nakamura 39 1 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Dobro veče Saša, nakupilo se pobeda Dobro vece Sasa kad ce gostovanja? 5 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Причао је неко ође да је Девонте на тренинзима добар. 4 1
Nellthe Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kako Sale hvali Grahama ju ju Ko uci, taj i nauci. 1 1 1 1
mister-no Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kako Sale hvali Grahama ju ju Kaže Rajko prve 3/4 bile opuštenije 😊 1 1
Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja sam ceo zivot zeleo da Zvezda ima ovakve igrace. Vec sada za mene je ovo najbolji tim svih vremena. Nikad lepse nije bilo biti Zvezdas. 21 2
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Dobro vece Sasa kad ce gostovanja? Pa, dobicemo prvo sledece gostovanje 5 3 2
Šiljokapi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uhhhhh, stoji vršnjak k'o kad smo imali dvajesdve....tamo negde 1992!!! Pregazili odličan Oly bez DeDe??????!!!!! Ma bravo svima, odlična utakmica, kakav blickrig sunce ti poljubim.... I to Oly-ju koji je odigrao možda i najbolju partiju ove sezone. Timčina, a imamo još lufta! Prima, na vidiku ako ostanemo ovakvi!!! PS. Izvinjenje svima na nepristojnim rečima!!! 1
BattleBender Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moze li negde da se odgleda Djurovic? Preselio sam se, cekam tv i internet 2 nedelje, mame im ga, gledao na sajtu EL. Inace, neverovatno je koliko Moneke igra kockarsku odbranu a koliko Ojeleye sustu suprotnost toga. Graham odlican. Tim kida. Da imamo prime Bolomboya bili bi sigurno najjaci tim u EL. 1
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Crni said: Ja sam ceo zivot zeleo da Zvezda ima ovakve igrace. Vec sada za mene je ovo najbolji tim svih vremena. Nikad lepse nije bilo biti Zvezdas. Mislim da nema diskusije. 1
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, Bagzzi said: A ko ga je uopšte i kritikovao? Na live temi. No tamo su takve stvari uobičajene.
Kooineeperk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Novinari pitaju o Obradovicu... Zeljku... nakon ovakve pobede Zvezde. Sasa smekerski ispostovao, odgovorio detaljno, odao respect Zocu, i onda drugi novinar opet o tome i derbiju, a prvo ide Barcelona... jebem ti ko je sve danas novinar. 9
Profaarmor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mladji brat usiljao kitu, ne da vise starijem da mu uzima ribu
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Semi Odzelej!!! Kakav tip...😮😮😮 Za ove momente se živi! Bravo bravo ekipčino! ❤️ 15
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sasa o snovima... S obzirom na danasnja desavanja mozda bi mogli da prisvojimo onu pesmu crne kose 1
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako će da gore evropski podcasti kad gospodin Čima Moneke isuče patku 💪 12 1
Henry Chinaski Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nevjerovatna pitanja na kzš o jebenom Obradoviću, nakon pobjede nad nikad jačim Olimpijakosom. 3 1
Recommended Posts