Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, quentin said: Utakmica sezone do sada, easilly. Meni je protiv Monaka. 4
Shunsuke Nakamura Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ali Grejemov šut je estetsko savršenstvo. Jedan od najljepših šuteva koje sam vidio u životu. Pričam još o periodu kad je bio u Šarlotu. Ni u NBA u tom trenutku nije bilo puno opasnijih šutera iz driblinga. Ono kad se podigao na šut na dodavanje Batlera u kontri je momenat večeri. Kakva eksplozija u dvorani nakon toga. Edited 21 hours ago by Shunsuke Nakamura 45 1 2
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, NMX said: Dobro veče Saša, nakupilo se pobeda Dobro vece Sasa kad ce gostovanja? 6 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Причао је неко ође да је Девонте на тренинзима добар. 4 1
Nellthe Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kako Sale hvali Grahama ju ju Ko uci, taj i nauci. 1 1 1 1
mister-no Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kako Sale hvali Grahama ju ju Kaže Rajko prve 3/4 bile opuštenije 😊 1 1
Crni Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja sam ceo zivot zeleo da Zvezda ima ovakve igrace. Vec sada za mene je ovo najbolji tim svih vremena. Nikad lepse nije bilo biti Zvezdas. 25 2
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Dobro vece Sasa kad ce gostovanja? Pa, dobicemo prvo sledece gostovanje 7 3 2
Šiljokapi Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Uhhhhh, stoji vršnjak k'o kad smo imali dvajesdve....tamo negde 1992!!! Pregazili odličan Oly bez DeDe??????!!!!! Ma bravo svima, odlična utakmica, kakav blickrig sunce ti poljubim.... I to Oly-ju koji je odigrao možda i najbolju partiju ove sezone. Timčina, a imamo još lufta! Prima, na vidiku ako ostanemo ovakvi!!! PS. Izvinjenje svima na nepristojnim rečima!!! 1
BattleBender Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Moze li negde da se odgleda Djurovic? Preselio sam se, cekam tv i internet 2 nedelje, mame im ga, gledao na sajtu EL. Inace, neverovatno je koliko Moneke igra kockarsku odbranu a koliko Ojeleye sustu suprotnost toga. Graham odlican. Tim kida. Da imamo prime Bolomboya bili bi sigurno najjaci tim u EL. 1
Sinnerman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Crni said: Ja sam ceo zivot zeleo da Zvezda ima ovakve igrace. Vec sada za mene je ovo najbolji tim svih vremena. Nikad lepse nije bilo biti Zvezdas. Mislim da nema diskusije. 1
TB Told Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 26 minutes ago, Bagzzi said: A ko ga je uopšte i kritikovao? Na live temi. No tamo su takve stvari uobičajene.
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Novinari pitaju o Obradovicu... Zeljku... nakon ovakve pobede Zvezde. Sasa smekerski ispostovao, odgovorio detaljno, odao respect Zocu, i onda drugi novinar opet o tome i derbiju, a prvo ide Barcelona... jebem ti ko je sve danas novinar. 10
Profaarmor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mladji brat usiljao kitu, ne da vise starijem da mu uzima ribu
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Semi Odzelej!!! Kakav tip...😮😮😮 Za ove momente se živi! Bravo bravo ekipčino! ❤️ 17
СтелаРоса Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sasa o snovima... S obzirom na danasnja desavanja mozda bi mogli da prisvojimo onu pesmu crne kose 1
Sinnerman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako će da gore evropski podcasti kad gospodin Čima Moneke isuče patku 💪 12 1
Henry Chinaski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nevjerovatna pitanja na kzš o jebenom Obradoviću, nakon pobjede nad nikad jačim Olimpijakosom. 4 1
Recommended Posts