Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zajebite sudije, mi smo ozbiljno stekali ofanzivno, pogotovo na kraju trece i pocetkom cetvrte cetvrtine. Tu smo imali priliku da ih prelomimo, ali malo nedostatak srece, malo nedostatak pameti, malo nedostatak znanja i spreme - i jebi ga. Tacno sam znao da ce posle tog hrkljusa prvi kos biti sa bacanja.... Nego, usli smo u trku s njima u prvom poluvremenu, dozvoli smo previse poena iz kontri, a zatim suvise nasih gluposti u drugom poluvremenu kada je odbrana fercerala kako treba. Kljucni momenti, uz kraj trece cetvrtine, su faul Batlera na trojci i niz lopti koje su iscurile iz kosa, i eto. Dalje, mislim da smo bili daleko Izundua od pobede. Fizicko prisustvo, skocnost, zilavost - mislim da se tako Valensije ovog sveta najlakse dobijaju - da bi uz dva ofanzivna skoka i prikucavanja uspeli da ih reshimo. Stoga, ako cemo da bajemo i dodolamo - nek bude za Ebukea, ne Grejma Bice zajebano uspostaviti hijerarhiju, glupo bi bilo negirati to. Pred Saletom je ozbiljan izazov. Verovatno moramo preci iz moda jahanja nosilaca u deljenu minutazu i mlevenje ritmom. Obzirom da Kodi nema alternativu na poziciji to mu nece smetati, ali doziranje Batlera i nashih 62 krila ce biti izazov, narocito kad ovim glavnima i glavatima (Chima i Kalina na prvom mestu) ne ide... Takodje, bice bitno videti da li je pocetak sezone Nvore bio splet okolnosti, te kako ce se snaci s manje lopte u rukama. U teoriji - to bi trebalo da bude idealno za njega. U praksi - nisam siguran, cudna je i on glava, kada nije protagonista ima tendenciju nestajanja sa parketa... Moramo uzeti 2 pobede u naredne 4 utakmice da bismo zadrzali dobru poziciju i dobru atmosferu. Podsecam - kad se dobija sve je kul. Kad se gubi igraci pokazuju svoj pravi karakter, a ipak imamo suvise nepoznatih... 12 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Cavani said: Na sta mislis, prva prognoza je laka distorzija skocnog zgloba Možda je pomešao sa Riverom.
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako u naredne dve utakmice dobijemo jednu, ja zadovoljan 1
Manu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od lepih vesti, uini @kironepraktičar počeo da lajkuje komentare ovde. Nisu igrači jedini koji su počeli da se vraćaju. 2 2 2 1
leki bg Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Bad said: Ovo je nameran faul, dva bacanja i lopta sa strane Šteta što sve primetimo kada je već kasno Ja ovo uopste nisam primetio. Bez trunke subjektivnosti, skolski primer tehnicke ili nesportskog. Ali nisu sudije uticale previse, bilo gresaka na obe strane,.jbg ovo jeste nas zadnji posed bio pa ima vecu tezinu. Edited 5 hours ago by leki bg
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Braco, lepo suncano jutro u Valensiji. Tapasi i vino, tugu da ublazimo od sinoc. Izgubili jesmo, ali porazeni nismo, odigrali smo ozbiljnu EL tekmu, i sitnice su nas delile od ozbiljnog brejka i malo vise koncentracije najiskusnijih (Kalina i Moneke su realno prodali utakmicu). Utisak je da smo utakmicu izgubili krajem trece cetvrtine, kad je momentum bio na nasoj strani, ozbiljno smo ih udavili odbrambeno, nisu znali sta ih je snaslo, i onda smo stali napadacki. No, bitno da imamo timcinu, doci ce sve na svoje. Hala je fascinantna spolja, unutra sam ocekivao vise. SAP garden u Minhenu mi je nrp. bolji. Atmosfera simpaticna, ali smesna za nase kriterijume.Malo su nas trkeljisali na pauzama sa ogranicavanjem kretanja i nemogucnoscu da se pazari alkohol (naime, imali su lose iskustvo sa navijacima komsija, pa su isli na sigurno). Nasa tribina, ko lutka😀Fino navijanje, i fini ljudi, bas smo osvetlali obraz. Valensija je divan grad, sledeci put dobijamo, a nek se spreme braca za tamburanje u sredu😎 Edited 4 hours ago by Gudura 13 3
StiviKivi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 42 minutes ago, The_Big_S said: Ako u naredne dve utakmice dobijemo jednu, ja zadovoljan Uvek ide prvo prva pa druga. I smatram da treba da dobijemo obe. I unapred da kažem... Poruke tipa "da nam neko ponudio skor ovaj pre početka" i sve tog tipa ne uzimam previše u obzir u nastavku debate. Skor je odličan ali njime i rastu apetiti i to je prirodno. Nekoliko godina mi "imamo tim" ta velika dela pa ga nemamo , ispostavi se. E sad ga imamo stvarno. Posle Barselone mi imamo samo dve utakmice kući u narednih dva meseca u Evroligi. Virtus u Decembru i Valensiju u Januaru. Sve su gostovanja. Kompletan fokus treba da nam bude na ova dva meča. Normalno, neće biti lako ali prvo prvi pa onda drugi, kao što sam rekao na početku. Neće biti smak sveta ako ne dobijemo to ali smo u situaciji takvoj da će svaki meč biti važan za konačni plasman na kraju i nijanse će odlučivati na kraju kao i prošle sezone. Jedan ili dva meča su nam falila za nekoliko pozicia iznad. Utakmice kući moraju da postanu svetinja ponovo. Da se timovi osećaju isto kao da idu u Oaku. Da su šanse protivnika jako male , ko god da dođe. Ovaj tim ima kapacitet i kvalitet za neku poziciju od 4-6 mesta. Mi , kao navijači i Saša kao trener smo tu potrebni da se to pogura maksimalno. 3
NikolaTest Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ogromna promena i zaokret igre u 2/2. Sve to na teskom gostovanju posle 1/2 gde su nas uvukli u njihov ritam i veliki broj gresaka. Veliko postovanje za to. Da su Moneke i Nwora bili u ritmu mi bismo ovo dobili. I da, nije Velensija slucajno izgledala jako lose u 2/2. Nasa odbrana sa preuzimanjima im nije davala ni malo prostora. Pri tome mora malo napad da šteka, steta sto nismo imali jednog raspolozenog i dovoljno odmornog napadaca.
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Banujte ove što su u sunčanoj Valensiji, dok se ja tešim da ovo depresivno mrtvo sivilo i nije toliko loše. 3 11
Medranotzz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je, idemo dobiti Beča i onda udariti na Olimpijakos pred krcatom Arenom. ZVEZDAA 🔴⚪️ 1
leki bg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 51 minutes ago, Gudura said: Hala je fascinantna spolja, unutra sam ocekivao vise. Bar si otisao u pravo vreme kad su pustili novu u pogon. La Fonteta je bila bas Pionir. Nadam se da je dete dovoljno izraslo da ne moras u Oceanium kako li vec...
Zvezdaš sa Temua Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igraca te klase kao Batler nismo nikad imali...neobicno je gledati ga u nasem dresu... ali zasto gubi tolike lopte? Zasto je rizican kad krene u jedan na jedan? Zaplete se, ispada mu lopta, pada... Je l to ta neprilagodjenost na evropu? Je l nespremnost? Drugacije se igra u NBA , manje kontakta? Pritisak? Igra nesto sto inace nije? Nema ulogu kakvu zeli? Nesto deseto? Ovo pitam ozbiljno kao odlican nepoznavalac kosarkaske postavke i taktike, samo ljubitelj...
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Meni je nikad lakše pao poraz. Imali smo svoje šanse ali em smo bili nervozni, em smo gubili lopte kao na traci, em je primetno bilo da su Chima i Nwora ispali iz ritma. Ali borbe je bilo, nije bilo lelemudanja. Mora nešto i da se izgubi. Zajebana je i žilava ova ekipa i jedva čekam svaku narednu utakmicu. 9 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni se najviše svidela Sašina reakcija na poluvremenu, gde je od utakmice gde sve ide nizbrdo i u ritmu Valensije - ergo lagani 10+ poraz, iskopao rovove u kome gazduju naši komandosi fizikalci i uveo utakmicu u totalno drugi tok koji nam je odgovarao. Kao što je već rečeno, za završni udarac je falio samo jedan atletski centar koga nemamo. Par zicera Buke, ofanzivni skok, dobra livada za Kodija/Batlera itd. Ili Čima koji može i 5/4, samo što sinoć nije mogao ništa. Teramo dalje, treba iskoristimo ovih par normalnih kola da se malo pojačaju treninzi i rehabilitacije do 16.12 i duplog kola, i da od NG krenemo u operaciju ide zima, kako naš dobri Dejo zapoveda. I da se ne zaboravi, veliko bravo za cigane u Valensiji 🫶 Pošteno odrali grla i gurali momke. Na kraju samo pozitiva, aplauzi i podrška za dalje. Tako treba. Biće i pobeda na strani, ova ekipa može sve i ne plaši nikoga. Edited 1 hour ago by Molina23 11
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, JPM said: Nisam napisao na ovoj temi od jutros. Ojeleye je bog. odzelej...da, odlican u switch odbrani, skok, strana pomoci, hustle u poslednje vreme ga i sut sluzi ono sto mi se ne svidja je kako resava mismatch guraju mu dosta nasi loptu dole kad je protiv nizeg/slabijeg igraca...ali on jednostavno nema nikakav post potez. neki okret oko ramena, zakorak, bilo sta to njegovo na postu se uglavnom svodi na neki sut iz okreta unazad i jeste mu to solidno prolazilo neko vreme...ali to jednostavno nije kvalitetan sut 5
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, leki bg said: Bar si otisao u pravo vreme kad su pustili novu u pogon. La Fonteta je bila bas Pionir. Nadam se da je dete dovoljno izraslo da ne moras u Oceanium kako li vec... Ovaj put iskusno bez dece😎
hakeem Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ne volim na ja Jaga ali reci da je on za bilo sta kriv sinoc je glupost... ja sam zadovoljan sa dosta stvari koje sam video, deluje mi da su nas najvise kostali ziceri...znam da nasim navijacima svaki poraz pada kao izgubljeno finale a ne daj boze da se izgube 2-3 u nizu bice pakao...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Manu said: Od lepih vesti, uini @kironepraktičar počeo da lajkuje komentare ovde. Nisu igrači jedini koji su počeli da se vraćaju. Lajkuje i lurkuje on odavno, nije to vest, vest je da su uočeni njegovi postovi na opskurnom podforumu košarkaški fantazi gde se prepucava sa drugim učesnicima. Što se tiče košarke, meni je baš bilo uživanje sinoć. Jedino što je falilo je povoljan ishod. Borba je bila tu, ideja je bila tu, korišćenje glave je bilo tu. Bile su tu i greške, protiv ozbiljnog protivnika koji im je kumovao kao što je i Zvezdina odbrana kumovala njihovim greškama. Prva prvenstvena utakmica, što se kaže. Idemo sad da pobedimo ove domaćinske mečeve i napravimo zalihu za seriju teških gostovanja! 7
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Smrtokapa said: Idemo sad da pobedimo ove domaćinske mečeve u Beogradu i napravimo zalihu za seriju teških gostovanja! 2
Гвозден Чекић Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, hakeem said: ne volim na ja Jaga ali reci da je on za bilo sta kriv sinoc je glupost... ja sam zadovoljan sa dosta stvari koje sam video, deluje mi da su nas najvise kostali ziceri...znam da nasim navijacima svaki poraz pada kao izgubljeno finale a ne daj boze da se izgube 2-3 u nizu bice pakao... У тренуцима кад смо били егал и имали прилику да осетно поведемо је у три везана напада: изгубио лопту и шутирао на кош из готово немогућих позиција (за њега) и за то време је Валенсија направила мини серију 5-0 и одбила налет
MarioKempes Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 16 minutes ago, hakeem said: ne volim na ja Jaga ali reci da je on za bilo sta kriv sinoc je glupost... Nije kriv Jago direktno, naravno. Nije mogao sve da pokvari u svojih 5min, niti je pokvario. Druga stvar je u pitanju. Zbog svojih limita Jago je igrao samo 5min jer bi više vrv bilo pogubno. Da je umesto njega bio neki konkurentan igrač (npr. Grejem, nadam se) igrao bi makar 15-ak, pa bi Miler mogao malo i da odmori, da ne guli svaku 30+min, a onda bi možda bio koncentrisaniji (odigrao je odlično, da ne bude zabune) i možda izgubio neku loptu manje, možda stigao i onaj poslednji aut. Možda... Četiri igrača na bekovskim pozicijama (1 i 2) je malo, ako jedan od njih nije za više od 5min. Pričam o timu koji teži vrhunskom rezultatu, a nema luksuz da kasnije pali motore i od januara nadoknadi sve propušteno (kao što mogu Real, Fener, PAO i sl). Isto se odnosi na Plavšića i njegova 3min na centru. Da je tu Izundu, makar i za 10-15min, to bi značilo toliko minuta manje na petici za Odželeja, pa možda Čima ne bi morao da guli 30+min u prvoj posle povrede. Nema tu ničije krivice, povrede su razlog, svi ih imaju, samo diskutujemo kako i te sitnice od 3-5min mogu bitno da utiču na ishod. 1
NMX Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Ako su ovo oriđi gastos cigani,staviće Čimu i Kodija na kapiju a ne lavove! 1 2
Wingwalker Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Meni je nikad lakše pao poraz. Imali smo svoje šanse ali em smo bili nervozni, em smo gubili lopte kao na traci, em je primetno bilo da su Chima i Nwora ispali iz ritma. Ali borbe je bilo, nije bilo lelemudanja. Mora nešto i da se izgubi. Zajebana je i žilava ova ekipa i jedva čekam svaku narednu utakmicu. Takodje...sami smo propustili da zadenemo za pojas jedan od najskupljih skalpova. Sudije nas nisu urnisale i niko se nije povredio. Bedak bi bio da su Nwora i Moneke dali po 15 poena a mi ipak uzgubili sa Izunduom na 5 i samo 10 TO...taj film će se veoma retko davati. Edited 38 minutes ago by Wingwalker
Recommended Posts