Bode Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Гвозден Чекић said: Је л сте ви сви озбиљни што се тиче Калине? Па он мало пизди колико би требало! Уништавају га судије готово сваку утакмицу, не свирају му скоро ништа а редовно се наједе батина. Тешко је контролисати се кад те стално туку а судије баш тад прогутају пиштаљку. Потпуно га разумем. Stices taj utisak jer on burno reaguje na svaku odluku i ne smiruje se dok ne dobije tehnicku. Ispade da ga sve sudije mrze. On jeste srce ove ekipe ali bas zato, treba da bude primer. I definitivno treba da se porazgovara sa njim. 3
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, YAO said: Kalinic i Batler prodali tekmu Monekenjaj 2
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Postade Valensija prime GSW, tamo ko izgubi manje od 20 razlike može da slavi kao pobedu. Šta vi ljudi pišete, Valensija suvi prosek od ekipe, da smo izgubili npr 19 a ne 25 lopti pobedili bismo. Mozes misliti. Zato su iz zadnjih 10 meceva kod kuce pobedili 9(izgubili su samo od Hapoela pred praznim tribinama). Na strani su druga prica.
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I da, Jago, Plavšić i Davidovac ne smeju da imaju ni minut u Evroligi. Eventualno Davidovac na domaćem terenu. Njihovi minuti su kobni za nas. Zbog te sekvence njihove smo izgubili snagu i morali da jurimo u 3/4. I kao rezultata 4/4 bez energije. Izundu mnogo fali. Dobili bi ovo lagano sa njim. 6
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Znači ljudi psuju Kalinu i Teodosića????? Prvo porediti ta dva igrača i šta znače Zvezdi je da vjerovatno gledate košarku od juče ili imate 14 godina. Da nije Kaline ne bi ni bili egal u utakmici, ja ne znam šta ste vi gledali. Prvo ogroman poraz Saše jer je puštao igrače u štetočina modu, plus zaboravio DMa, plus milion greški u prvom poluvremenu. Pozitivna stvar je početak drugog poluvremena, i borba do kraja. Ova utakmica se morala dobiti, ali šta je tu je. Postoji razlika između pljuvanja i kritike. To što neko kaže da Kalina treba da prestane da napušava sudije ne znači da mu neko želi sve najgore u životu. Već da treba da malo smiri strasti. Ne možeš reći da Teodosić nije bio kriminalan. Čovek je svako malo po tehničku dobijao i uvek imao nešto da prigovori. Svaku utakmicu. Uvek isto. Pa čovek je napušavao vlasnike ABA lige (što podržavam), ali opet, znaš da će te jebati još više zbog toga i opet isto. Iz utakmice u utakmicu. A najiskusniji. Jebiga. 4 2
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Jebiga bas... Nista posebno je Valensija. Mozda ima malo i zbog nas. Kako to protiv nas niko ne odigra nesto. 6
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 17 minutes ago, Kosjan Willavić said: Jesam se nervirao za sve pare i bio nervozan, ali sad kad se iskuliram, ne mogu nasima previse zameriti. Moneke van svakog komfora, najgora utakmica za njega otkad je dosao. Uveren sam za Cimu da ce biti bolji vec od sledece. Nvora vukao koliko je mogao, ali se primeti da nije jos to to, trebace vremena. Kodi napravi brljotinu, ali nas vrati u igru kad god zatreba, nas najbolji igrac veceras, ubedkjivo. On i preterano nervozni Kalina igraju previse minuta usled ovakve situacije. Ko god poredi Kalinica sa Misom, treba da se zapita jer ovaj covek izgine na terenu i ne cascava prisustvom, koliko god da je nervoza bila ocita. Mozda je dobro da se spusti euforija, ali ova ekipa ima strasan karakter i odbija da umre cak i kad je na isparenjima. Bice to dobro Da je tu bio Izundu i to bez napadačkog učinka, Semi bi mogao da uzme najmanje 3-4 Monekeovih minuta u završnici to bi bilo dovoljno. Valensija nije imala više od 4 poena na obruču u zadnjem frtalju...dobili su i dovoljno batina na prodorima pa im se nije ulazilo. Sale je ipak veoma loše spremio tekmu. Nikako se nije snašao u prvom poluvremenu i ne znam koliko još treba Plavša da nas izblamira da bude trajno isključen iz rotacije na EL levelu. Tačno me kroz grudi probadaju ona njegova iščudjavanja kako to da mu je lopta opet ispala iz ruku. Malo li smo propatili sa prepariranim Kuzmićem. Edited 5 hours ago by Wingwalker 2
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na poziciji 5 smo previše kritični, usuđujem se reći da igramo bez centra trenutno. Yago i Plavšić moraju biti zabranjeni u EL. Kad se steknu uslovi da oni ne budu u protokolu za meč, možemo pucati na više. Gadan poraz ali ipak očekivan, sad se moraju dobiti Barsa i Oli. 8
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jaoj definitivno treba iskulirati ovu temu nakon poraza.Toliko gluposti se ispise da nije normalno. 3
astrix1402 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Iskreno, iznervirao sam se na prvu. Ali onda shvatim i da smo pored izuzetno lose utakmice bili u igri do samog kraja. Po meni Moneke ubedljivo najgori veceras, ali covek ima kredit a i vraca se iz povrede. Ova ekipa je mnogo zajebana, kad se vrati Devonte i Izundu i nadam se Bolomboy, ovo je ekipa za najvece domete. Za Kalinu nikad necu da kazem losu rec, porediti ga sa Teodosicem iz poslednje sezone, krajnje je neumesno. 2 1
djurava Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kalina nas je vratio u 3 cetvrtini, i greska je sto ga Sasa nije izveo pri kraju jer je covek crkao pa promasio par suteva. Utakmicu je po meni prodao Sasa a od igraca pre svega Moneke. Jago Plavsa i Dede nisu trebali da igraju Edited 5 hours ago by djurava 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) I da... Neka kaže neko Saši da Kalina i CMM ne ulaze protiv Beča ni minut. Ili eventualno 5-6 minuta. Forme radi. Poveo je igrača koji želi da uči. Idealna prilika da se malo navikne. Tu su Yago, Dobrić (koji je odmarao protiv Cedevite), DeDa koji je večeras nevidljiv. Al već vidim Kalina 34' a CMM 38'. Siroti Devonte: 0'. Al' ajd, Bože pomozi 🙏🏼 Edited 5 hours ago by Summerfunk
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Imamo jeben raspored sada oly i barsa kuci grobari i hapoel u gostima 2:2 nekako iz ove 4 utakmice i da pevamo 5
Bejn Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, astrix1402 said: Iskreno, iznervirao sam se na prvu. Ali onda shvatim i da smo pored izuzetno lose utakmice bili u igri do samog kraja. Po meni Moneke ubedljivo najgori veceras, ali covek ima kredit a i vraca se iz povrede. Ova ekipa je mnogo zajebana, kad se vrati Devonte i Izundu i nadam se Bolomboy, ovo je ekipa za najvece domete. Za Kalinu nikad necu da kazem losu rec, porediti ga sa Teodosicem iz poslednje sezone, krajnje je neumesno. Dok se oni vrate eto već ranog proleća. 2
Henry Chinaski Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Postoji razlika između pljuvanja i kritike. To što neko kaže da Kalina treba da prestane da napušava sudije ne znači da mu neko želi sve najgore u životu. Već da treba da malo smiri strasti. Ne možeš reći da Teodosić nije bio kriminalan. Čovek je svako malo po tehničku dobijao i uvek imao nešto da prigovori. Svaku utakmicu. Uvek isto. Pa čovek je napušavao vlasnike ABA lige (što podržavam), ali opet, znaš da će te jebati još više zbog toga i opet isto. Iz utakmice u utakmicu. A najiskusniji. Jebiga. Da, ali je Saša kriv što je vratio Kalinu nervoznog. Možda nisam jasno napisao, htio sam naglasiti ogroman uticaj Kaline u odnosu na Tea u istoriji kluba, ali su obojica legende kluba koje se ne pljuju posle random utakmice protiv jbne Valensije. Kritika svakako, na sam mislim da je potez Kaline presudio za poraz.
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koštale nas izgubljene lopte i par promašenih zicera. Ipak ekipa je bila do zadnje sekunde u igri, dešava se u sportu da uprkos želji i trudu ispadne loše ali lično nemam nikakve zamerke kad vidim pristup igrača. Idemo dalje EL traje baš dugo svaka utakmica je novi izazov. 6
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Inace, mnogo me nervira ova seljacka kosarka koju forsiraju Valensija i Pariz. Gledaju da te uvuku u trku, svi jurcaju i sutiraju, menjaju se na 3-4 minuta i igraju svi po 20 minuta, bez individualizma. Bukvalno nisam zapamtio ijednog igraca kako im se zove, sem Tompsona i Kostela. Slab pokusaj Nba kopije, moze da prodje dok se protivnik ne adaptira. Neko bi rekao moderna kosarka, ali meni se uopste ne dopada. Dvosatno takticko krljanje i 69-68 rezultat uvek pre ovoga. 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je definicija utakmice na jednu loptu. U zavrsnici ne bih isao na Kodija. Bio je umoran i iscedjen. Jbga, da se pokusalo sa Nworom ili Batlerom, ali je Barler u finisu dobio petu licnu. Glavu gore.
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 minutes ago, NMX said: Imamo jeben raspored sada oly i barsa kuci grobari i hapoel u gostima 2:2 nekako iz ove 4 utakmice i da pevamo i to ne bilo koji 2-2... zna se ko nam dodje 😈 Edited 5 hours ago by Wingwalker 2 3
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Bode said: Stices taj utisak jer on burno reaguje na svaku odluku i ne smiruje se dok ne dobije tehnicku. Ispade da ga sve sudije mrze. On jeste srce ove ekipe ali bas zato, treba da bude primer. I definitivno treba da se porazgovara sa njim. Uopšte nije problem što se buni na neke odluke, već baš ovo, što ne ume da stane. U oba navrata su ga sudije dosta tolerisale i imao je vremena da stane. Na kraju sam sebi odmaže, jer su ona dva promašena bacanja i zicer posledica nervoze. 1
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jeste me pogodio poraz, ali ne mislim da smo bili loši. Moramo biti realni, nemamo trenutno uslova za puno više na gostujućem terenu. Imali su šansu za pobjedu i to nije loše na gostovanju kod Valensije. Fali trenutno Izundu baš dosta. Nadamo se i Grejemu ubrzo, da uzme za početak Jagove minute. 1
Krle Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali koliko mi je bezveze kad neko pise prodao tekmu Sasa ili prodao Moneke ili ne znam ni ja ko... Prvo, nismo se samo mi pitali na ovoj utakmici, jer ta Valensija igra jako dobro kuci i svi su odlicni suteri, drugo Moneke je odigrao losu utakmicu, ali da je igrao neko drugi i da smo isto tako izgubili onda bi bila prica kako je Moneke morao da igra i da ne moze bez njega. Jednostavno takav smo narod, svi sve znaju i svi su generali posle bitke. Sledece nedelje ako pobedimo Olimpijakos ici ce prica kako cemo osvojiti EL, a onda prvu sledecu kad izgubimo ide potpuno suprotno. Kao sto neko rece iznad, treba iskulirati ovu temu pogotovo posle poraza 1
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Koštale nas izgubljene lopte i par promašenih zicera. Ipak ekipa je bila do zadnje sekunde u igri, dešava se u sportu da uprkos želji i trudu ispadne loše ali lično nemam nikakve zamerke kad vidim pristup igrača. Idemo dalje EL traje baš dugo svaka utakmica je novi izazov. E bas to, sa ovakvom borbenoscu i nabrijanoscu nema zime. Vidi se da smo tim i da dajemo koliko mozemo 4
Recommended Posts