Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Obi-Wan said:

To je holter, normalna procedura pred operaciju

U pravu si, a ta operacija se zove F4

• Like 2
  • Love 9
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Bukvalno bi mogao da se izvede jedan prilicno dobar socioloski eksperiment, vezano za upise na poslednjih 10 strana. Sad gledam raspored,  bilo bi bas lepo da dobijemo Valensiju tamo, pa da sacekamo bracu na mestu gde se prividja i resetujemo ih na fabricka podesavanja. 

• Like 3
Posted (edited)
2 hours ago, Урош19 said:

Poslednji put sam tamburašima odoleo do ponoći i onda sam izvadio novčanik, zgrabio sve novčanice i ubacio najbližem do mene u instrument. Posle našao neke cigane što pevaju na ulici i tražio da me prate do bankomata i pevaju Džeja.

Ne ponovilo se.

Ja sam jednom u moj karavan zipovao sedmoricu naše braće cigana, odvezao ih kod kuma na salaš na neki belaj a usput im puštao Ajšturcende Nojbautene da ih isfrustriram na max i kad smo stigli, već na Đurđevdanu, konfiskovao sam goč i kleknuo u neki zasad jagoda sa belim pantalonama od 100 marke i odatle se ne sećam dalje...

...kažu da me žena ubila sve kad me videla sa krvava kolena.

Edited by Wingwalker
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
27 minutes ago, Урош19 said:

Izgleda da se već vratio s obzirom da konkuriše za sastav u petak.

Ovo je bila šala na racun ovih prica da Grejem nece igrati i da ga je forum vec poslao kuci.

• Like 1
Posted (edited)

el se Davonte vraća iz USA zajedno sa Bokijem za srpsku ili možda dodje i ranije sa gastosima...već tamo za katolički...?                                                                                                                                                                        

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Posted

može li sada nakon ove splačine od tvita i ovog lika što insajderiše da se ne kaci barem ovde na topiku ? unosi se nemir i nervoza nepotrebno

A Devotne izgleda samo naše salate nije probao, brat okrugao kao pečat 

Posted
4 minutes ago, mindgame said:

A Devotne izgleda samo naše salate nije probao, brat okrugao kao pečat 

Okrugao kao onaj pečat kojim će NMX i Miki da ga žigošu kada utvrde da je zdrav i sanitarno ispravan.

• Ha-ha 4
Posted
2 hours ago, 3x3cz said:

Svi su na treningu , tj trio 

Ma jok. Raskinut ugovor s Grejemom, uhvatio prvi avion za Amerike. Znaju ljudi po tviterima....

Posted

Svasta moze covek da procita 😁

Opusteno Devonte uzeo baklave za sve , verovatno da proslavi povredu😂

• Ha-ha 3
Posted

Mi smo od tvitera i forum insajdera saznali mnogo više istine o stanju igrača nego od našeg kluba.

Nemojte trčati pred rudu, pogotovo u slučaju Grema, nije prvi put da ovako "kreće", niti je prvi njegov snimak sa treninga .

Tek treba da vidimo ko će i kada i da li će da zaigra.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
41 minutes ago, vinogradskaopera said:

Nije lako izaci na kraj sa baklavama.

spacer.png

Jebes baklave, di mu je cizma?

Posted
40 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ne dodje covek dva dana na temu, a ono sve isto. Par dobrih fazona i kuknjava

5 minutes ago, Don Dusko said:

Nema moderatora 1 dan i vi poludite.

Moracu vise dana da odsustvujem.

Mnogo se brzo vraćate na temu i to odjednom, moramo jednog po jednog da vas uključujemo da ne narušite atmosferu i hijerarhiju na topiku.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Dobar Los Milos said:

Ne mozes na operaciju prehladjen.

A i narkozu ne podnosi baš svako. I to treba pregurati, nije mačji kašalj.

2 hours ago, 3x3cz said:

Plus pije hladno i gazirano 😀

Otud mu i prehlada.

Posted

Mora se konačno postaviti ključno pitanje: da li Kajzer Greham Soze zapravo postoji? Da li ga je neko uopšte video? Da li je priča o nemilosrdnom igraču sa ćopavom nogom samo još jedan mit...

• Like 1
Posted
1 minute ago, Antibes said:

Mora se konačno postaviti ključno pitanje: da li Kajzer Greham Soze zapravo postoji? Da li ga je neko uopšte video? Da li je priča o nemilosrdnom igraču sa ćopavom nogom samo još jedan mit...

Postavlja se jedino pitanje da li si ti procitao zadnjih par stranica.

• Like 1
  • Ha-ha 1