Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam Batlera nesto pratio u nba,pa sad ne znam da li su mi zapazanja dobra,koliko sam primjetio uopšte ne uzima suteve sa poludistance,obično su neki kao floteri lijevom desnom ili pokusava do kosa.Mislim da bi mu to mogao biti problem,manji teren,odbrane koje znaju sta mu brane, veca guzva pod kosem..

Posted
1 minute ago, sinisat5 said:

Nisam Batlera nesto pratio u nba,pa sad ne znam da li su mi zapazanja dobra,koliko sam primjetio uopšte ne uzima suteve sa poludistance,obično su neki kao floteri lijevom desnom ili pokusava do kosa.Mislim da bi mu to mogao biti problem,manji teren,odbrane koje znaju sta mu brane, veca guzva pod kosem..

Nema pogodan izbacaj za poludistancu, mora ili da bude sam(sto nece biti slucaj nikad)  ili neki fade-away preko ruke... Flouteri su mu bas dobri, mekani sto se kaze.

• Like 2
Posted

Nas ako prodje maler i oporave se igrači koji bi trebali, mi cemo ove u aba u plej of seriji pregaziti (Buducnodt, Ced, Spartak), Partizan je derbi tu je uvijek hrkljus ali ne vidim njihovu pred lnost nigdje. E Dubai bi mogao biti problem domaci teren i zavisi ako se oni budu pojacavali.

Svakako vjeurjem sa cemo vratiti Cedeviti u drugom krugu, kao i Spartaku i da dobijemo Buducnost i drugi put.

Sa ovom skraćenom rotacijom i dobrim rezultatima normalno je da je fokus EL.

• Like 1
Posted

Sistem ABA je takav da bi nam više odgovaralo da budemo van top 4, odemo u playout grupu i odatle se plasiramo u top8. Bolje je imati lake utakmice u drugom delu sezone.

Posted
12 minutes ago, Manu said:

Sistem ABA je takav da bi nam više odgovaralo da budemo van top 4, odemo u playout grupu i odatle se plasiramo u top8. Bolje je imati lake utakmice u drugom delu sezone.

Nemoj mi reci da je ovo ideja based on true regulations? 😂

Posted (edited)
6 minutes ago, bosMan_jr said:

Nemoj mi reci da je ovo ideja based on true regulations? 😂

Imaš čini mi se baš na prethodnoj stranici objašnjen sistem takmičenja. Svakako, ne šalim se i ovo što sam napisao jeste moguće.

Edited by Manu
Posted
11 hours ago, NikadProtivKaline said:

poraz ocekivan

nego, nisam gledao, jel gazio CMM liniju ili ne?

Jutros na Slaviji, Kodi privodi kraju Big Mac, dok se okrenuo ka kanti da baci čašu od koce, prođe mu tramvaj. On potrča, majstor zatvori vrata i ode. Zadihan Kodi, pita babu pored: Baba, je l ono bila trojka? Nije, sine, gazio si liniju. 

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
12 hours ago, Borca said:

Mogli bi da igramo eventualno ovaj trenutni KLS kao alternativu sada kada je dobijena licenca na 3 sezone, to bi definitivno u odnosu na ABA bila situacija da imas realno laksi trening vikednom (ili ponedeljkom) ali je pitanje kakva bi bila reakcija navijaca i "javnosti" da igras takmicenje koje ne igra ni jedan od glavnih rivalskih klubova protiv kojih igras vec decenijama unazad (ne mislim samo na Partizan kao najveceg rivala).

Glupo je da samo Zvezda izadje iz ABA lige - to ne bi imalo smisla. 

Protiv sam igranja ABA lige u kojoj se ne zna ko pije a ko placa, gde se uguravaju Dubai, Cluj, Vienna. Pravi se neka papazjanija od lige koja postaje duza (umesto da se i malo skrati zbog produzetka EL) i geografski rasirena sto nikako ne ide uz prosirenje EL i na Aziju (2x Izrael i 1x Emirati). 

Ako bi sami sada izasli iz ABA sta bi onda bilo za 3 godine? 

Zvezda, Partizan, Spartak, Mega, FMP, Borac - svi bi morali da izadjemo iz ABA i da igramo KLS.

Mozda sledece godine.

Posted

Luka Mitrović je i dalje na platnom spisku kluba, trebalo je da potpiše za Makabi ali se povredio i to je propalo. Na platnom spisku je takođe i Lazić.