Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jutros sam se probudio i otišao na sajt Evrolige da proverim nešto, da slučajno nisam sanjao. 

https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/standings/

Sinoć je Kuzma u podcastu pričao ono što sam ja ovde pokušavao na ovom malom skučenom prostoru, a tiče se povratka ostalih povređenih. Prelepo je objasnio da sada treba biti jako pažljiv i mudar, a ćelafuto je tu garant da niko ne mora da igra po svaku cenu. On bira 12 igrača. Svi koji su sticajem nesrećnih okolnosti bili odsutni, moraće da se pomuče da preuzmu minute od postojećih igrača koji su iskoristili svoju šansu. Daleko bilo da ovaj trenutni tim nema igrače koji na keca trebaju biti zamenjeni povratnicima, međutim taj broj nije veliki. Čak i ako se Uroš Plavšić sada pokaže u novonastaloj situaciji, treba ostati u 12. Kroz ABA ligu ćemo sve više kombinovati i davati šansu ostalim igračima da ulaze u ritam. Samo treba promeniti i tu malo pristup, da utakmice ABA ne budu kao kazna već da se tu nadograđuje hemija, forma i konkurencija. 

I za kraj bih rekao nešto i voleo bih da ne budem pogrešno protumačen. Stvarno nemam ništa lično protiv Sfera čak i kada sam se zezao i pisao da je giros majastor. Ne želim ovo da zvuči kao neko nipodaštavanje i disrispekt, samo to je činjenica. U ovom trenutku je baš teško biti Ioanis Sferopulos. Došao je neko drugi na tvoj tim i okrenuo stvari za 180°, postao je super senzacija Evrolige. Koliko iz ove perspektive deluju smešne one priče o timu koji nikada nije išao u plejof i šta mi koji k.... očekujemo preko noći. Mi ovo bre sanjamo 15 jebenih godina, tresemo se od frustracije i ovo je konačno to. 

spacer.png

Edited by Sinnerman
  • Like 3
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted
16 minutes ago, Čočo said:

Imaju oni neki svoj pozdrav. Hemija pršti. Zato ne sumnjam da će odlično i Grejma uklopiti. Jedva čekam utakmicu protiv Olimpije da vidimo hoće li Nwora i debi Grejma. Mogli bi da dobiju dosta minuta naročito Grejm. Pa da osvajamo Valensiju. ❤️

Ne verujem da ce Grejem na teren jos uvek

• Pumpaj! 1
Posted

Ne mogu da se ne osvrnem na partiju Nemanje Nedovića. Dosta skromno, morao je pogoditi onu trojku sa 45 stepeni kad je bio sam i sve to na samo pola koša za KKP

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 19
Posted (edited)

Underrated aspekt Chime - jaaako dobra glava za svlacionicu (iako su svi mislili da je tezak karakter i da bi narusavao hemiju). Takodje moze imati jako bitnu ulogu u prilagodjavanju novih igraca na evropu. Deluje da je generalno dobar lik i real deal (iako nekad malo to deluje fejk ponekad:classic_biggrin:), malo sam pogledao neke od njegovih klipova i vidi se da gaji dobre odnose sa velikim brojem igraca iz drugih klubova (fransisko, blosomgejm, shorts, donta hall ovako na prvu sta sam uhvatio).

Koliko je lepo gledati igrace kada svako zna svoju ulogu i kada se igraci dovode u situacije koje im odgovoraju i koje mogu da rade na top nivou i samim tim prste od samopouzdanja - Dobrica namesti na tricu sa 45, da napada closeout i da katuje po ceonoj i dobijes vrhunskog role playera na EL nivou. Ovo je cista perverzija sta se desava poslednjih mesec i kusur dana, kapa do poda za Sasu

Edited by kojan
  • Like 7
Posted

Inače, pored toga što vuče kontre, ne libi se da šutne...kakvu odbranu pegla CMM lele

Nije to neka high IQ odbrana kao Deda na primer. Nego onakvo telo (Dejm stop hehe) koje ne možeš da probiješ.

Ja ne znam kako li je to vizuelno iz perspektive ovih undersize bekova kad krenu na odbranu a ono ispred sebe vidiš Kodija i Semija koji su zauzeli pola prostora unutar 6.75. Pa onda tu dodaš Izundua (Bolomboja), Čimu i Nworu. 

Imaćemo realan problem, moraćemo da se branimo sa 4 igrača, nema mesta za ovih 5

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Dobrić radi ono što najbolje zna od kad je došao Saša. Zato i igra u poslednje vreme ovako. Saša mu je namenio ulogu koju ima u reprezentaciji. To je sad taj Ognjen Dobrić! Ćoškarenje, trčanje po čeonoj liniji, šut bez driblinga i sa što manje lopti u rukama, zabode sa 45° ka košu na flouter. U odbrani agresivan pritisak na spoljne igrače. 💪❤️

• Like 7
Posted

Немам шта додати, све сте већ од синоћ написали... Ја сам на 86-77 после коша Батлера заплакао на трибини први пут од Салцбурга и четврти пут укупно (Бордо, Краснодар). Толико су ме емоције савладале после свег страха и стрепње да ће још нешто да нас задеси против вицешампиона Европе након осам повреда, као да оне нису довољне. Веровао сам у Звезду од лета и "ботовао" и кад није добро изгледало, али ово што нам пружају надмашује сва моја очекивања, а и навијачка надања.

Имамо нешто посебно и морамо да то чувамо и бодримо свакодневно — од оних које највише волимо у Калини, Кобри и Саши, преко оних нових у Семију и Чими, па све до оних којих можда и нисмо највећи фанови, али који су се показали као играчи и ЉУДИ који ће се увек понудити да закрпе и скупо продају попут Плавше и Јага. ❤️🤍

• Like 6
  • Love 11
Posted

Obratite pažnju na detalj od sinoć

Kalina na dve sekunde do kraja i 9 razlike diže onu trojku, navijači uveliko slave, treneri već krenuli da se pozdravljaju...

Kalina uzima šut a Semi i CMM se kao besni pitbulovi zaleću na skok.

Na dve sekune do kraja i 9 razlike. Kakav mentalitet ratnika i pobednika lele :Hail:

• Like 12
  • Love 6
  • WOW 1
Posted

@Don Dusko Znam da ce mi oči izvaditi ali ako je usao Batler konacno u ritam(nadam se da jeste) Jago vracanjem Nwore i Grejema postaje visak. Nek pegla ABA kao sto je i do sada i to je to

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Čočo said:

Konačno jedan realan komšija. 😂😂😂

Pusti ga nek izbaci televizor, vidiš da ima moždana cepanja.

• Ha-ha 2
Posted

Понос који сам ја синоћ осетио док сам излазио из хале

Хвала им до неба за то!

• Like 6
  • Love 2
Posted
4 minutes ago, perikle said:

Ima li sanse da se grejem nadje u sastavu za cedevitu?

Тешко, није деловало тако по О’брадовићевој причи. Једино Нвора има шансе колико сам укачио (Чима мора још да мирује), а и са њим питање да ли ће се ризиковати.

Posted
9 minutes ago, perikle said:

Ima li sanse da se grejem nadje u sastavu za cedevitu?

Tresnuli smo Monako. Prelep je dan. Sunce sija. Uživajte, cigani. Ne moramo odmah da kopamo po zdravstvenim kartonima. Vratiće se kad se oporave.

Imamo Jaga, Miljenovica, Plavšu, Batlera koji ulazi u formu. Dedu, Dobrića... Imaće ko da igra u Ljubljani. 

Uživajte ljudi

• Like 3
Posted
10 hours ago, DameTime said:

Bilo je muškaraca koji su me pitali šta je "pravo muško". Uvek sam odgovarala da ne postoji nešto kao "pravo muško/žensko" i da je to izmišljotina patrijarhata... Sad bih pokazala ovaj gif 😁

Oprosticemo ti ruznu proslost, jos nije kasno da predjes na pravu stranu.
Prijave su otvorene do f4!

Posted
33 minutes ago, Nini3112 said:

@Don Dusko Znam da ce mi oči izvaditi ali ako je usao Batler konacno u ritam(nadam se da jeste) Jago vracanjem Nwore i Grejema postaje visak. Nek pegla ABA kao sto je i do sada i to je to

Нема шта ко да ти вади очи. То је очекивано и реално. 

• Like 1