Manu Posted November 13 Posted November 13 2 minutes ago, suptil said: A ko po tvom nece stici do 5. decembra da se oporavi? Nemamo i dalje nikakve informacije za Izundua tako da se bojim da je ozbiljnije. Nastavimo li i tada da igramo samo sa Donatasom u ovim godinama i da izmišljamo small ball varijante neće nam ništa značiti povratak bekova.
Golijat Posted November 13 Posted November 13 Iskreno, ne ocekujem Monekea veceras u timu. Bice cudo pobediti veceras u ovakvom sastavu.
hakeem Posted November 13 Posted November 13 pre bih rekao da je klub problem koji ne izlazi sa pravim informacijama za povrede igraca nego medicinski tim..sigurno je da su znali na Nworu koliko ce odsustvovati otprilike ali opet nisu rekli...za neke povrede se ne moze dsti tacna procena ali za neke itekako moze...
bodo Posted November 13 Posted November 13 (edited) stvarno šta je sa Grahamom? Ko da je u zemlju propao. Niti jedna reč nakon šta se je razboleo. Trenira li on uopšte? Edited November 13 by bodo
suptil Posted November 13 Posted November 13 6 minutes ago, Manu said: Nemamo i dalje nikakve informacije za Izundua tako da se bojim da je ozbiljnije. Nastavimo li i tada da igramo samo sa Donatasom u ovim godinama i da izmišljamo small ball varijante neće nam ništa značiti povratak bekova. Nisi mi odgovorio? Iz tvog ugla ko je rizican za povratak do 5. decembra. Iz mog ugla postavlja se pitanje odgovornosti za dovodjenje Grejema i Rivera. Igraci skloni povredama. Naravno to pitanje odgovornosti se nece postaviti ali verujem da se ubuduce misliti o tome i da ce takvi igraci izbegavati. 1
sinisat5 Posted November 13 Posted November 13 1 minute ago, bodo said: stvarno šta je sa Grahamom? Ko da je u zemlju propao. Niti jedna reč nakon šta se je razboleo. Trenira li on uopšte? Pa rekao je čovjek da se vraca najviše za dvije sedmice,a očigledno je mislio da tad počinje trenirati ne igrati
bodo Posted November 13 Posted November 13 Just now, sinisat5 said: Pa rekao je čovjek da se vraca najviše za dvije sedmice,a očigledno je mislio da tad počinje trenirati ne igrati a očito čim se ne spominje niti u jednom izveštaju.
Dobar Los Milos Posted November 13 Posted November 13 4 minutes ago, bodo said: stvarno šta je sa Grahamom? Ko da je u zemlju propao. Niti jedna reč nakon šta se je razboleo. Trenira li on uopšte? Nek je ziv i zdrav, i nek se oporavi totalno, ali ja na njega uopste vise ne racunam. 2
Nellthe Posted November 13 Posted November 13 1 minute ago, bodo said: a očito čim se ne spominje niti u jednom izveštaju. Spomenuto je da je otputovao sa timom u Dubai da bi trenirao sa njima i da se ocekuje debi protiv Valencije. Ja sad ne znam vise da li je to klub objavio ili insajderi ovde, ali znam da je bila ta info. 1
JPM Posted November 13 Posted November 13 1 minute ago, Nellthe said: Spomenuto je da je otputovao sa timom u Dubai da bi trenirao sa njima i da se ocekuje debi protiv Valencije. Ja sad ne znam vise da li je to klub objavio ili insajderi ovde, ali znam da je bila ta info. Ma to sam ja pomešao Izundua i Grejema...kakvi crni insajderi...kurci palci... 1 2
Markovic_CZ Posted November 13 Posted November 13 Just now, Nellthe said: Spomenuto je da je otputovao sa timom u Dubai da bi trenirao sa njima i da se ocekuje debi protiv Valencije. Ja sad ne znam vise da li je to klub objavio ili insajderi ovde, ali znam da je bila ta info. Insajderi su javili da mu je ostalo još nedelju dana psihoterapije.
KCRivers Posted November 13 Posted November 13 6 minutes ago, bodo said: stvarno šta je sa Grahamom? Ko da je u zemlju propao. Niti jedna reč nakon šta se je razboleo. Trenira li on uopšte? Sportisimo je malopre izbacio snimak Grahama kako sa punom opremom dolazi na danasnji trening, sto znaci da trenira, e sad da li je spreman da zaigra to je druga stvar. 1 1
Čočo Posted November 13 Posted November 13 7 minutes ago, bodo said: stvarno šta je sa Grahamom? Ko da je u zemlju propao. Niti jedna reč nakon šta se je razboleo. Trenira li on uopšte? Jede baklave. Vraća se jači nego ikada... 2
suptil Posted November 13 Posted November 13 Moj ugao gledanja oko drzenja palceva za igrace... Vidim da ste stavili sliku da se molimo za igrace sto pre da se vrate, Ja bih se pre pom,olio za zdravlje ovih koji su zdravi. Da tu ne budemo dodatno osakaceni pa stvarno da igramo sa Plavsicem celo poluvremei ostalom domacom osnovom.... 1
Igor_ Posted November 13 Posted November 13 Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. 10
VISOKOLETAC Posted November 13 Posted November 13 2 minutes ago, KCRivers said: Sportisimo je malopre izbacio snimak Grahama kako sa punom opremom dolazi na danasnji trening, sto znaci da trenira, e sad da li je spreman da zaigra to je druga stvar. Covek dosao sa kesom iz Idee. Doneo drugarima iz tima osvezenje 😂 1
quentin Posted November 13 Posted November 13 1 minute ago, Igor_ said: Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. Nećemo da pričamo mnogo da protivniku otežamo pripremu utakmice. Drugi klubovi kriju ko će da im igra, naši kriju ko neće da igra. 3
Tormund Posted November 13 Posted November 13 (edited) Sramota je slaba reč za ono kako se uprava ophodi prema navijačima. Juče trener da izjavu da će se klub obratiti sa više detalja i nikom ništa. Dakle, večeras bez Monekee i Nwore, a po Sašinom obraćanju rekao bih da Nwora neće najverovatnije ni protiv Valensije. Ukratko - lažu nas. Edited November 13 by Tormund 1
Dobar Los Milos Posted November 13 Posted November 13 Izgleda da smo ovu nedelju time otpisali, ali sta da kazem. Nemam sve informacije a ovo je maraton, a ne sprint, tako da...... 1
suptil Posted November 13 Posted November 13 (edited) Mislio sam da ne gledam onaj horor u Engleskoj veceras, ali sad cu morati da biram izmedju horora u Areni i horora u Engleskoj.... 1 minute ago, Dobar Los Milos said: Izgleda da smo ovu nedelju time otpisali, ali sta da kazem. Nemam sve informacije a ovo je maraton, a ne sprint, tako da...... Nije sporan poraz u trenurku kad si u crnoj rupi. Problem je sto ce ponovo informacije da budu poluistinite tj. manipulativne koje izadju iz kluba. Edited November 13 by suptil slovo
Sector Posted November 13 Posted November 13 6 minutes ago, Igor_ said: Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. Samo iz predostrožnosti. Nema mjesta panici. 1 1
Nini3112 Posted November 13 Posted November 13 6 minutes ago, Igor_ said: Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. Ni Sasi ne verujem vise ni rec sto se toga tice... juce pominje kako je odmorio je jer jenosetio bol iz predostroznosti i da bi trebalo da igra protiv Monaka i sad naravno da ne igra... 3
JPM Posted November 13 Posted November 13 8 minutes ago, Igor_ said: Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. Javi kad bude sigurno da preskočim i ja. 3
Manu Posted November 13 Posted November 13 16 minutes ago, suptil said: Nisi mi odgovorio? Iz tvog ugla ko je rizican za povratak do 5. decembra. Iz mog ugla postavlja se pitanje odgovornosti za dovodjenje Grejema i Rivera. Igraci skloni povredama. Naravno to pitanje odgovornosti se nece postaviti ali verujem da se ubuduce misliti o tome i da ce takvi igraci izbegavati. Dakle sva 3 centra su neizvesni do tada, što je i najveći problem. Svakako nema ni Kartera ni Kenana, to ne treba ni pominjati. Da, očekivano bi bilo da se vrate Nwora i Graham u nekom trenutku ali to ne rešava ovu situaciju.
Recommended Posts