Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
57 minutes ago, Don Dusko said:

Zamisljam scene da Batler ovako promasi bacanja kao sad Spencer.

Meni više liči da bi to mogao da bude Grejem… pod uslovom da uopšte i zaigra ove sezone

Edited by The_Big_S
  • Like 1
Posted

Jedino ko je baksuzniji od nas je Kinan Evans. Vrhunski igrac i sada opet ovo. Ne bi me cudilo da je zavrsio karijeru. Bas sranje. Podsetnik da se igraci ne vracaju pre nego sto trebaju. Neka oporavak traje koliko treba da traje, a lako ce Grejm, Nvora i drustvo da nam doprinesu kada bude najvaznije.

• Like 1
Posted
15 hours ago, Sector said:

@Losmi17 što se smiješ brt? 🙂 Cijeniš da smo favorit ovako izranjavani?

Niste. Nego mi je simpaticno koliko pises o povredama i blago dzinksujes.

Iako je ovo svetski rekord verovatno s povredjenim igracima...

• Ha-ha 1
Posted

Plavšiću se takvom kakav je, pruža nova šansa da se u bolje izdanju prikaze. Moraće da ima minute. Teško da će se kompletna utakmica premostiti sa Motejijunasom, a kada nije na terenu da Odželej ili Moneke imitiraji peticu.

Posted (edited)
7 hours ago, VISOKOLETAC said:

Jedino ko je baksuzniji od nas je Kinan Evans. Vrhunski igrac i sada opet ovo. Ne bi me cudilo da je zavrsio karijeru. Bas sranje. Podsetnik da se igraci ne vracaju pre nego sto trebaju. Neka oporavak traje koliko treba da traje, a lako ce Grejm, Nvora i drustvo da nam doprinesu kada bude najvaznije.

Pa nije se Evans vratio pre vremena,oporavljao se čovek godinu i po dana i nije obnovio povredu nego je druga povreda i druga noga

Edited by Desiderius
  • Like 7
Posted
21 hours ago, NMX said:

Znam druže da nije namera ali ovo silovanje u smislu košarke je toliko ružno i neumesno. Ima zaista boljih termina ako se želi nešto objasniti. Na stranu što ga Golemac nije silovao nego je nama falio ključni igrač pa još pod košem odakle su svi problemi kretali upravo iz te strane pomoći

vazi brt nije silovanje vec opstenje sa mocnim kamenjarom 💪

Posted

Bez tog verovatno. Juče rekoše da će se klub u toku dana oglasiti u vezi sa povredama Monekea i Izundua, ali već standardno smatraju da nisu u obavezi. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, Sinnerman said:

Što se tiče prevremenog vraćanja, bacite oko na Čimin video o četiri najveće razlike između NBA i Evrope. 

Prvi put sam odgledao bilo koji ovakav sadrzaj i utisak je izuzetno pozitivan. Chima deluje kao rodjen za pred kameru, opusten, duhovit, elokventan. Neki showbiznis ga sigurno ceka. I lepo je cuti ovakva poredjenja.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, Tormund said:

Bez tog verovatno. Juče rekoše da će se klub u toku dana oglasiti u vezi sa povredama Monekea i Izundua, ali već standardno smatraju da nisu u obavezi. 

Ne oglasi se ni Dubai za Bertansa i svoje povredjene, jbg, necemo protivniku olaksavati pripremu utakmice.. 

Posted

Ma mislim da ce Moneke igrati ali za Nworu ne verujem uopste,svakako je Monako u prednosti ali blagoj i samo zato jer dolazimo iz Dubaija inace bi bio siguran da dobijamo

Posted

Kvota rapidno pada na Monako, pretpostavljam da to znaci da se nece vracati niko od povredjenih igraca.Realno bas teska prica veceras, pobjeda bi bila ravna cudu kao protiv Fenera u trecem kolu.

Posted
8 minutes ago, Maksim said:

Kvota rapidno pada na Monako, pretpostavljam da to znaci da se nece vracati niko od povredjenih igraca.Realno bas teska prica veceras, pobjeda bi bila ravna cudu kao protiv Fenera u trecem kolu.

Nemaju kladionice neke skrivene informacije da li igraci igraju ili ne, imaju sve dostupno ko i mi.

Kvote najvise padaju jer ljudi igraju 2 na Monako i to upareno sa upitnicima oko igrsnja monekea i nwore dovodi do pada kvote

• Like 12
Posted
11 minutes ago, Maksim said:

Јеси ли ово сам смислио "квота рапидно пада" или си преписао наслов Новости?

• Ha-ha 6
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said:

Јеси ли ово сам смислио "квота рапидно пада" или си преписао наслов Новости?

Mislim da bi bilo nešto tipa "UŽAS: Kvota rapidno pada za bivši klub trenera crveno-belih. I jedan igrač posebno je pogođen time (FOTO) (VIDEO)"

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
7 minutes ago, JPM said:

Mislim da bi bilo nešto tipa "UŽAS: Kvota rapidno pada za bivši klub trenera crveno-belih. I jedan igrač posebno je pogođen time (FOTO) (VIDEO)(SISE)"

Ispravio sam ti ovo

• Like 1
Posted

Kladionice ne funkcionisu na taj nacin. Ne bave se spekulacijama ko igra ko ne igra, u ovom slucaju verovatno su u svetu vece uplate na Monako i onda vodece svetske kladionice obore kvotu na taj nacin se nekako zastite. Nase kladionice nemaju svoje kvote, vec prate vodece svetske kladionice i fakticki prepisu i daju slicnu kvotu kao sto recimo ima 365bet, pinnacle,betcity i td...

• Like 1