Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbg komšije ovo ko neka kletva. Ali vratiće se samo držite iznad površine i čuvajte raspoložive igrače.

Protiv ovih sutra recimo pustite Butllera da se izigra nema njega ko čuvati, odbranu nek igra čunj sistem zbog faulova i unervozite ih. Dobri su al imaju mana

• Like 9
  • Love 3
Posted (edited)

Волео бих да изнесем своје запажање по питању наших повреда у претходних неколико сезона. Осим самих повреда које су баш били углавном несрећни случајеви а не замор материјала, несрећни су и моменти у којима су настале. Невероватно је да су сваки пут долазиле кад играч уђе у топ форму. Онако из главе: 
-Никола Ивановић на дербију (пре тога је код Душка почео да игра баш добро)
-Вилдоза против Барселоне (мвп децембра, утакмица са Барсом 30. децембар)
-Недовић неколико пута таман помало крене, кад оно чувени лист

-Топић сувишно је и рећи колико тај момак нема среће
-Коди прошле сезоне у Атини против Панате, а пре тога је јахао на невероватном таласу
-Боломбој 2 пута (најважнији наш играч чије се присуство на терену осетило у сваком нападу и свакој одбрани, оба пута је био на врхунцу форме)
Исто се наставља ове сезоне :
-Картер одличан почетак сезоне, одличне припреме, несрећна болест..
-Нвора мвп партије пружао
-Изунду из утакмице у утакмицу све бољи

Сигурно сам неког заборавио. Максимална подршка момцима и Салету, чак и да су сви здрави, и да нам је неко понудио скор 7-3, верујем да би већина људи прихватила. Срећа у несрећи је што је тек почетак сезоне, нисмо још ни на трећини такмичења, има времена да се сви опораве, уђу у форму и буду спремни кад дође оно најважније. Евролига је маратон. У неком моменту ће и ово лудило са повредама престати, сигуран сам. До сад се повредило 10 играча, одиграно је 10 кола, ми смо на 7-3! Овај тим ће тек приказати своје најбоље партије.

Edited by MGinobili20
  • Like 14
  • Love 1
Posted
1 hour ago, leki bg said:

Pazi, Hejs I Tajs su vrhunski difendreri, jedan bolji u reketu, drugi jos bolji na piku...stvarno strasan tandem. 

S druge strane, ofanzivno su limitirani, narocito Hejs koji ofanzivno ima repertoar KLS centra.

Mirota sa 4 je najveca opasnost, a ovu dvojicu "samo" treba zagraditi i nadskociti da ne daju te poene iz ofanzivnog ribaunda. 

Данијел Тајс је нападачки убедљиво најстабилнији и најразноврснији центар Евролиге ове сезоне. Тип шута 75% за два и 57% за три, јокићевски проценти. Једини разлог зашто му просек поена није виши је зато што има испред себе још 3-4 манијака који би радије завршили напад својим шутем него ујутру за хлеб имали.

Са друге стране, не да он и Хејс нису добри дефанзивци у контексту одбране рекета него су паклено лоши. У недостатку поузданих центарских опција у фантазију довољно је било окренути се само противницима Монака и бити миран у првих десет кола. Мозес Рајт им је натрпао 28 индекса, Петрушев 24, Кабенгеле 21, Букер 27, Риуверс 20, Мотли 18, Милутинов 24, Хол 17, Соркин 15. Једини тимови који их нису нафиловали са високих позиција су Панатинаикос који је играо само са Јуртсевеном који је брзо ушао у проблем са личним грешкама, Виртус који је на пет солидно бедан и Партизан којем центри промашују зицере и уживају у прављењу фаулова у нападу.

Ако ичега од дефанзиве има међу њима двојицом, то је (изванредна) способност Кеваријуса Хејса да преузима бекове, али то нема никакве везе са њиховом заштитом обруча. Са Миротићем који такође не пипа одбрану, испод коша су нам и највеће шансе јер Блосомгејм и Дијало не могу свих пет позиција закрпити. Проблем је једино што ми под кошем имамо само играча којег су се они свесно одрекли, Уроша Плавшића и ровитог Монекеа који, узгред буди речено, а као одговор на овај оптимистични упис... ⬇️

3 hours ago, NMX said:

Momci sleću za 10ak minuta. Nadam se da je neko od novinara na aerodromu da vidi Bukino stanje i pita Monekea jel sutra jebe bivši klub

...досад у окршајима са Монаком шута ненормалних 11/34 из игре и обично завршава доњи против ове две дефанзивне животиње са крилних позиција које сам споменуо. Гледао сам све те четири утакмице Басконије са Монаком и сваки пут је изгорео у жељи да их надигра... Ваљда ће сутра имати више успеха, надам се и ја. 🤞

• Like 5
Posted
2 minutes ago, aleksa7 said:

Данијел Тајс је нападачки убедљиво најстабилнији и најразноврснији центар Евролиге ове сезоне. Тип шута 75% за два и 57% за три, јокићевски проценти. Једини разлог зашто му просек поена није виши је зато што има испред себе још 3-4 манијака који би радије завршили напад својим шутем него ујутру за хлеб имали.

Са друге стране, не да он и Хејс нису добри дефанзивци у контексту одбране рекета него су паклено лоши. У недостатку поузданих центарских опција у фантазију довољно је било окренути се само противницима Монака и бити миран у првих десет кола. Мозес Рајт им је натрпао 28 индекса, Петрушев 24, Кабенгеле 21, Букер 27, Риуверс 20, Мотли 18, Милутинов 24, Хол 17, Соркин 15. Једини тимови који их нису нафиловали са високих позиција су Панатинаикос који је играо само са Јуртсевеном који је брзо ушао у проблем са личним грешкама, Виртус који је на пет солидно бедан и Партизан којем центри промашују зицере и уживају у прављењу фаулова у нападу.

Ако ичега од дефанзиве има међу њима двојицом, то је (изванредна) способност Кеваријуса Хејса да преузима бекове, али то нема никакве везе са њиховом заштитом обруча. Са Миротићем који такође не пипа одбрану, испод коша су нам и највеће шансе јер Блосомгејм и Дијало не могу свих пет позиција закрпити. Проблем је једино што ми под кошем имамо само играча којег су се они свесно одрекли, Уроша Плавшића и ровитог Монекеа који, узгред буди речено, а као одговор на овај оптимистични упис... ⬇️

...досад у окршајима са Монаком шута ненормалних 11/34 из игре и обично завршава доњи против ове две дефанзивне животиње са крилних позиција које сам споменуо. Гледао сам све те четири утакмице Басконије са Монаком и сваки пут је изгорео у жељи да их надигра... Ваљда ће сутра имати више успеха, надам се и ја. 🤞

Ma samo da igra sutra, nije ni toliko bitno da li će izgoreti, lik je uvek napaljen previše, sama njegova prisutnost je mnogo važna za ekipu, a to se videlo sinoc 

• Like 1
Posted

Meni deluje da je Batler i dalje stegnut zbog velikih očekivanja i nadam se da neće postati Rajan Perkovic Tompson.

Juče se par puta okliznuo, pa mu lopta ispada gubeći dribling, očajan u odbrani plus glupi faulovi.

Saša je morao svaki put brzo da ga menja i za sada nije ni blizu pojačanja.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, MGinobili20 said:

Волео бих да изнесем своје запажање по питању наших повреда у претходних неколико сезона. Осим самих повреда које су баш били углавном несрећни случајеви а не замор материјала, несрећни су и моменти у којима су настале. Невероватно је да су сваки пут долазиле кад играч уђе у топ форму. Онако из главе: 
-Никола Ивановић на дербију (пре тога је код Душка почео да игра баш добро)
-Вилдоза против Барселоне (мвп децембра, утакмица са Барсом 30. децембар)
-Недовић неколико пута таман помало крене, кад оно чувени лист

-Топић сувишно је и рећи колико тај момак нема среће
-Коди прошле сезоне у Атини против Панате, а пре тога је јахао на невероватном таласу
-Боломбој 2 пута (најважнији наш играч чије се присуство на терену осетило у сваком нападу и свакој одбрани, оба пута је био на врхунцу форме)
Исто се наставља ове сезоне :
-Картер одличан почетак сезоне, одличне припреме, несрећна болест..
-Нвора мвп партије пружао
-Изунду из утакмице у утакмицу све бољи

Сигурно сам неког заборавио. Максимална подршка момцима и Салету, чак и да су сви здрави, и да нам је неко понудио скор 7-3, верујем да би већина људи прихватила. Срећа у несрећи је што је тек почетак сезоне, нисмо још ни на трећини такмичења, има времена да се сви опораве, уђу у форму и буду спремни кад дође оно најважније. Евролига је маратон. У неком моменту ће и ово лудило са повредама престати, сигуран сам. До сад се повредило 10 играча, одиграно је 10 кола, ми смо на 7-3! Овај тим ће тек приказати своје најбоље партије.

Rivero je isto bio baš dobar pre nego što se povredio.

Svaka čast za upis, mota mi se po glavi već danima činjenica da su se svi povredili u dorboj formi, u nekom naletu..

Sad čitajući po redosledu kao što si napiso je stvarno za ne poverovati. Dočekaćemo da budu svi zdravi, bitno je da tada budemo u gornjem delu tabele. Treći npr. 

Posted

Vjerujem da smo pobijedili Dubai da Nwora ne bi igrao sigurno, a sad i oni mozda vazu jer izgubiti sutra pa nezgodno gostovanje Valensiji moze biti zajebano.

Posted
1 minute ago, Nellthe said:

Vjerujem da smo pobijedili Dubai da Nwora ne bi igrao sigurno, a sad i oni mozda vazu jer izgubiti sutra pa nezgodno gostovanje Valensiji moze biti zajebano.

Kada si desetkovan naravno da rastu sanse za poraz. Nije strasno izgubiti kuci. Lose je vezivati poraze kuci. Zvezda uspesno brani domaci parket. Na parketu imamo ultra-skracenu rotaciju. Na "bioloskom smo minimumu" sto bi se reklo- gotovo da nema ko da igra. Nadvladjuju povredjene petorke ove zdrave koje su u konkurenciji. To sve nije normalno. Tako da bez obzira na sve da se sutra niko ne povredi. Da prodjemo kroz to usko grlo konacno pa i nama da cvetovi procvetaju.

4 minutes ago, mindgame said:

smem se kladiti u bilo šta da ni sutra Nwora neće biti u dresu i šortsu 

Rece Sasa da ako sutra Nwora ne bude u timu da ce sigurno biti protiv Valensije. To je tih famoznih mesec dana pauze.

• Like 2
Posted

Samo da je neka jaca distorzija zgloba, da nema preloma. To sto je bio u kolicima, stvarno ne mora nista da znaci, ne bi ni trebao da ide na stakama ili peske kroz one terminale na aerodromu. Iskreno, na snimku mi nije delovalo toliko strasno, ali to ne mora nista da znaci. Neko napisa ranije, Evropa nije spremna na 30 minuta igre Urosa Plavsica...

• Like 3
Posted

Sjecam se da je neko objavio nalaz sa prvog pregleda Grejma,i nije bilo oprimistično,svi skočiše na njega kao gdje će to objaviti a on jedino mogao sebi naškoditi.

• Like 1
Posted

Izundu minimum mesec dana van parketa... Da li stvarno neko zna da li Motijunas sutra ima pravo da igra ili nema? Uskoro ce neki igraci da nam se vrate ali su to sve igraci na niskim pozicijama a sada smo u problemu na visokim pozicijima...

Posted
8 minutes ago, Erik Kartmen said:

SK je objavio da Motiejunas ima pravo igranja... Dobro je, imamo dvojicu viših od 2m u ekipi 🙂 

Objavili su oni juče i da Bertans definitivno ne igra pa je lagano odigrao 20 minuta.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Erik Kartmen said:

SK je objavio da Motiejunas ima pravo igranja... Dobro je, imamo dvojicu viših od 2m u ekipi 🙂 

Objavio je i da Bertans ne igra i da je Dubai izgubio od Hapoela u Koka kola areni. Novinar koji prati EL je cuvena Rada.

Inace naravno da Motiejunas igra sutra. On je nas igrac do kraja sezone, sa pravom naseg izlaza posle 3 meseca.

G5kEL9SWoAA8G7T?format=jpg&name=large

• Like 3
  • Love 11
  • Ha-ha 11
Posted
4 minutes ago, Sector said:

Ja sam sve sigurniji da Devonte Graham uopšte ne postoji.

Devonte Graham su prijatelji koje smo stekli na ovom putovanju

• Ha-ha 3
Posted
18 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Objavio je i da Bertans ne igra i da je Dubai izgubio od Hapoela u Koka kola areni. Novinar koji prati EL je cuvena Rada.

Inace naravno da Motiejunas igra sutra. On je nas igrac do kraja sezone, sa pravom naseg izlaza posle 3 meseca.

G5kEL9SWoAA8G7T?format=jpg&name=large

A za Kenanovo zdravlje nista 😁