Jump to content

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ruku na srce, dodao bih Bolomboja. Motejunas je zamena za Rivera

Plavša je zamena za Bolomboja.

• Thanks 1
  • Ha-ha 9
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
30 minutes ago, Čvarkov said:

Plavša je zamena za Bolomboja.

Otkucao sam post i reko' da vidim da li je na najnovijoj strani neko slučajno napisao istu glupost činjenicu xD

Edited by Dropkick Murphys
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Nakon povrede Izundua gledao sam bukvalno u prazno do kraja utakmice. Ovo je zaista neverovatno šta se nama dešava, sigurno nije zabeleženo u istoriji sporta bez preterivanja. Jebe mi se za poraz, samo da se jebeno zaustavi ovo povređivanje igrača.

• Like 21
Posted

Jebiga, morao je i taj poraz u Evroligi doci.

Od pocetka u minusu, pa smo vijali i nismo na kraju uspeli.

Ovo sa povredama vise nije slucajnost, izgleda da neko debelo ne radi svoj posao kako treba, jer nemoguce da ti se igraci povredjuju svaku utakmicu i onda da ti se svaki igrac oporavlja duze od ocekivanog.

Batler u napadu super, samo u odbrani malo da se navikne na kriterijum i bice to sve dobro.

Posted

Тешко да могу замерити ако буде у четвртак 7-4 са оволико значајних повреда. Тако је, како је... биће боље! Мада није ни сада лоше на деоби другог места Евролиге. ❤️🤍

• Like 1
Posted

Mnogo vaznija stvar od poraza sa pola tima je dtanje Monekea...a i Izundua...ovo je horor s povredama...ne znam da li sam ikad ovako nesto video u nekom timu

Posted (edited)
7 hours ago, Cavani said:

Treba se cuvati da nas ne natrpa Kamenjas posto vidim da je u formi, ne znam kako bih to podneo.

Naravno da je imao utakmicu karijere.

Sto je najgore bolji je to igrac nego sto mnogi misle, tek 2000 godiste.

Da smo imali Monekea ili Nwori resili bi ovo. Steta bas za povrede.

Nisu smeli da dozvole 5 vezanih poraza novog Projekta.

Edited by Cavani
  • Like 1
Posted

Ne treba ih kritikovati.Imaju pravo i na kurcobolnu utakmicu posle 7 pobeda.Steta sto se desilo protiv ovakvog protivnika,koga bi smo pregazili da smo pruzili 50 procenata ine igre pritiv PAO...

• Like 1
Posted

Идемо даље, идемо јаче.

Нема нас људи, ово је катастрофа, али ајде надамо се да ће стати са повредама.

Има ту позитивних ствари а негативна је дефанзивни скок.

Posted

Povreda Čime je ipak bila too much za prevazići danas, valjda nije ništa preozbiljno. Šteta za kraj niza ali bar imamo dobru zalihu pa nije smak sveta. Nadam se da Izundu neće dugo pauzirati jer je do sad bio odličan.

Što se tiče Plavšića, ne mogu da verujem da je bilo toliko ludilo za njegovim a on komentator kao i svaki drugi. Aj da su u pitanju Morgan Freeman ili James Spader koje je uživanje slušati pa i da razumem toliku maniju.

Posted

Jbg povrede,idiotsko sudjenje a bogami mira se reci i da je Sasa bas onako pomagao i da je bez potrebe pokusavao izmisliti toplu vodu. 

Protiv Monaka ekipi dati podrsku koju su zasluzili al bice sve teze i teze jer nama igraci se ne vracaju iz povreda a sve vise stizu novi. 

Posted

Loša utakmica generalno, verovatno nas je i isekla povreda Monekea. Ovo sa Izunduom je baš bedak, sam se povredio bez kontakta. Imamo trenutno bolnicu bukvalno, a ne košarkaški tim. To će mnogo uticati na skor u sledećih mesec dana, jer sad praktično ponovo nemamo drugog centra... Nadam se da će se bar Nvora vratiti za Monako... 

Sa Monekeom bismo dobili ove, ništa posebno nisu odigrali. Kodi je bio loš, Moti i Batler takođe, Jago kriminalan. Dedi se nije mnogo cimalo. Jedino kapiten je bio dobar, uz Semija.

Idemo dalje, biće pakleno teško protiv Monaka... 

• Like 2
Posted

Dobra prilika da se vidi koliko je jaka podrška timu koja je iskazivana posle pobeda, ili će kao i obično biti takmičenje u pljuvanju.

15 minutes ago, NMX said:

Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio

a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom.

Naravno, kad je omiljena aktivnost kukanje na sve redom, a naročito oko informacija oko povreda, evo prilike da se infantilnost digne na viši nivo.

• Like 1