tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Možda je u prvi mah povreda delovala kao lakša i mislili su da mogu da ga spreme pa se posle ispostavilo da je ozbiljnije prirode i ne znaju kad bi tačno mogao da se vrati? Da li je to mogućnost? Naravno da je mogucnost, ali kako se to svaki put za nasu povredu ispostavi...
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 22 minutes ago, KCRivers said: Pogledajte intervju sa nasim glavnim fizioterapeutom Volsekom (Fizio Group ), rekao je da se oporavljeni igraci vracaju u tim tek kad dostignu nivo spremnosti da mogu da pruze 120% na terenu i da Sasa tako zeli. Tako da nakon oporavka od povrede ima taj dodatni period ulaska u top formu. Znači sad je jasno što se čeka Nwora, jer igrači mogu da pruže 120% samo na domaćem terenu pred publikom koja je 6. igrač na parketu.
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Naravno da je mogucnost, ali kako se to svaki put za nasu povredu ispostavi... ciganjska sreća...takva tura...jupiter u drugoj kući...šta god 😵💫 to se zove okolnost...mi odavde na taj proces ne možemo uticati...odručite više.
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Da zli B92 laže i da Nwora uopšte nije povređen, te da je led na listu samo deo uobičajnog oporavka. Pa dobro, da li je povredio ahilovu tetivu kao sto je pisao b92? Koliko se ja secam, cak je i Nwora sam rekao da je to samo njegova uobicajna postgame rutina za oporavak tela. Znaci nas ne laze samo klub i PR vec i igraci?
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sve vreme pokusavam da shvatim ovoliki hajp oko toga kad se ko vraca i ko je sta objavio po pitanju povratka povredjenih igraca. Sta ce informacija da se recimo Nwora vraca 01.12. da promeni u percepciji navijača, očekivanju, navijanju, praćenju kluba, utakmica... u bilo čemu? Jače ću da navijam.kad se vrati xy igrač? Očekivaću više pobeda? Cemu konkretno sluzi ta informacija, osim stava 'hocu/imam pravo da znam', da je toliko vike i negativne energije oko toga. Razumeo sam tu pricu dok nije doveden Batler, jer je broj i struktura pozicija povredjenih igraca nametala dovodjenje novog igraca. Ali sada, iskreno, bez ikakve skrivene namere, ne razumem... Prethodne utakmice su pokazale da tim uspeva da igra sjajno i bez povredjenih igrača i ja ne mogu da dočekam svaku sledecu utakmicu. Kako li bi tema izgledala da je, ne daj Boze, obrnuto, ne smem ni da zamislim Povredjeni ce se vratiti kad se oporave... as simple as that... Do tada bi svi zajedno trebalo da uzivamo u ovome sto nasi momci pruzaju iz kola u kolo i da ih max podrzimo u tome. 5 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 26 minutes ago, KCRivers said: rekao je da se oporavljeni igraci vracaju u tim tek kad dostignu nivo spremnosti da mogu da pruze 120% na terenu i da Sasa tako zeli. Tako da nakon oporavka od povrede ima taj dodatni period ulaska u top formu. Konačno je otkriven bag koji uzrokuje sve ovo. Nvora se neće vratiti u tim dok ne dostigne top formu, a ne može dostići top formu dok se ne vrati u tim i ne počne da igra. Fatal error encountered during command execution. Oporavak.exe has stopped working. 1 4
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Dobar Los Milos said: Ozbiljni klubovi kazu "desila se povreda, oporavak bi trebao trajati *best case/worst case*". Koji to klubovi kazu? Evo ja stvarno ne znam za taj klub u EL, pa cak i u NBA je otprillke. Marej se vratio 6 meseci posle procenjenog vremena. Mi jos ne znamo da li Kamengele igra sutra protiv nas, a Avramovic je vaskrso pre vremena. 1 minute ago, JPM said: Da zli B92 laže i da Nwora uopšte nije povređen, te da je led na listu samo deo uobičajnog oporavka. Vujicin je reagovao na histeriju koja je nastala nakon objave NETACNE vesti. Posto se ahilova tetiva leci od 6 nedelja pa navise i odmah je krenuo linc medicinskog tima i kluba. On je objavio ono sto se znalo u tom trenutku, a to je da je to nije ta povreda kako bi se smirila javnost. To da portal objavljuje informacije bez provere sa klubom i to novinarka koja samo prati i navija za komsije i to u trenutku kada su te komsije izgubile vaznu utakmicu, je vec za ozbiljnu analizu. Zanimljivo kako je ta vest zakopala vest o porazu na svim portalima. @Golijat Evo i objave kluba: Џордан Нвора успешно обавља терапије повређеног листа, а медицински тим КК Црвена звезда Меридианбет чини све да га оспособи за утакмицу 8. кола Евролиге са Макабијем у Београду. Одлука о његовом наступу биће донета на сам дан утакмице. 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nwora se povredio verovatno zbog preopterecenosti. Sve je to posledica manjka opcija usled povreda. Svaka eventualno naredna povreda bilo kog igraca u ovim okolnostima bila bi takodje posledica preopterecenosti. Zvezda je desetkovana i kao takva se takmici. Niko nije mogao ni da pretpostavi ovakav bilans povreda. Da se razumemo ima i do kalendara - opste preopterecenosti. Jednostavno nije pitanje da li ce nego kada ce se neko povrediti nazalost. Ladno cemo uci u ritam krajem novembra i biti u full ritmu tek za veciti derbi 😄 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Priznajem da ne pratim toliko druge klupske fandome, ali mislim da ne postoji nijedan koji je ovoliko fanatično obuzet pitanjem povratka povređenih igrača na parket. Kuka se što klub ne objavi tačan datum povratka, a ako igrač slučajno ne bi bio viđen u hali u 12:01 AM naznačenog datuma, opet biste krenuli vilama i motikama. 8 1
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Priznajem da ne pratim toliko druge klupske fandome, ali mislim da ne postoji nijedan koji je ovoliko fanatično obuzet pitanjem povratka povređenih igrača na parket. Kuka se što klub ne objavi tačan datum povratka, a ako igrač slučajno ne bi bio viđen u hali u 12:01 AM naznačenog datuma, opet biste krenuli vilama i motikama. Naravno, poenta pojedinaca je samo da se nadje razlog za kukanje i mracenje, valjda pada kisa pa je ljudima dosadno...
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Priznajem da baš puno pratim ovaj podforum i ovu temu, ali mislim da ne postoji ni jedan upis u kojem se traži tačan dan a kamo li sat povratka nekog igrača na teren. Bukvalno ni jedan. Pošto imam u životu i drugih interesovanja i obaveza, ja ne mogu sa 100% sigurnosti da tvrdim da neko nije tražio sat i minut povratka igrača, moguće je, mada vrlo malo verovatno, da je toga bilo, ali eto ja to nisam video. 3
Medranotzz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Dobar Los Milos said: Ozbiljni klubovi kazu "desila se povreda, oporavak bi trebao trajati *best case/worst case*". Nije tacno. Nego se skoro svako saopstenje oko povreda zavrsava sa “… povratak ce zavisiti od brzine oporavka”
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Kako će izgledati Dubai u velikoj meri zavisi od toga da li igra Kabengele ili ne. Ako ne igra, onda je to uglavnom Bacon i Petrušev my turn your turn košarka, koju malo razbijaju Ellis i verovatno oporavljeni Aleksa. Iako nemam neko prelepo mišljenje o ovome što je ostalo od Bertansa, definitivno im mnogo fali i ta dimenzija koju on donosi, nije džabe da ciljaju na sličnog igrača, mekanog belog brata mekane ručice - Ryan Kelly. Da ne pričam o tome koliko se oseti odsustvo Muse koji je trebalo da bude sigurica poenter. Tu je od bitnih igrača još i Wright mada je on meni mediokritet za EL nivo. Ostali su uglavnom pomoćno osoblje, nadam se da se Prepelič neće povampiriti naprasno, znamo šta on može kad je vruć. Uglavnom, ekipa koja je uz nas najviše pretrpela usled povreda. Da su kompletni, legit ekipa za top 10. Ovako...mislim da se niko ne bi naročito uzbudio da ih zveknemo tamo, ali samo ako pristup bude kao i do sad u EL, dakle - notin izi. 7
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Džaba pokušavate da opravdate upravu, izgovorima da smo mi tastatura navijači i da smo prezahtevni. Jebote, nama se igrači povređuju, kao i drugim timovima, ali ova misterioznost u informacijama oko dužine odsustva nije viđena. DA, želimo da znamo šta je povredio XY igrač i koliko će, makar okvirno odsustvovati. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Bertans njihov najopasniji igrač. Taj ume da poludi u šutu, ima prelep izbačaj, može da odapinje sa 9 metara, iz mesta, nakon bloka...ma milina za gledati onaj šu. Još je lik visok 209cm valjda, pa ga ne možeš ni pokriti na šutu. Sem njega, Musa, ali on ume da ciglari i da siluje. Jači smo od njih, ali da smo neki veliki favoriti, ne verujem. Evroliga je baš zajebano takmičenje, ova sezona pa posebno će biti izjednačena. 3 minutes ago, Medranotzz said: Nije tacno. Nego se skoro svako saopstenje oko povreda zavrsava sa “… povratak ce zavisiti od brzine oporavka” I ti i ja imamo platu veću od 1000 dinara. Jel tako? Jel ta informacija netačna? Nije. Imaš li ti bilo kakvu korist od takve informacije? Nemaš.
Dobar Los Milos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, VISOKOLETAC said: Koji to klubovi kazu? Evo ja stvarno ne znam za taj klub u EL, pa cak i u NBA je otprillke. Marej se vratio 6 meseci posle procenjenog vremena. Mi jos ne znamo da li Kamengele igra sutra protiv nas, a Avramovic je vaskrso pre vremena. Bukvalno svaki profesionalni klub, da li fudbal ili drugo, UVEK kaze koliko ce trajati oporavak. Ako se nesto izjalovi i produzi, sto se desava, i to se saopsti. 2
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mrzi me sad, nije ni toliko bitno, ali naravno da nije tacno da klubovi u NBA i EL prate Zvezdin "recept" u vezi povreda. Injury updates su na dnevnoj bazi. NBA ima load management pa je to druga vrsta problema, ali pre utakmice se najcesce zna ko igra, ko ne igra. A evo vesti iz EL, najsturijih mogucih - https://basketnews.com/news-212393-euroleague-injury-report-updated.html Ogromna vecina klubova ima opis do kad je igrac povredjen prema kolima koja se igraju, Zvezda trenutno to ima za Nvoru, a Grejem stoji ovde mid-November. Asvel za Ertela vec sad ima Round 13, samo na primer. Zalgiris za Gosa Round 10-11. Edited 3 hours ago by McLeod 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajmo jedno da raščistimo. Ovde se spinuje od pojedinaca kako su navijači retardi i kako po svaku cenu hoće povređenog igrača na parketu. Takođe ona priča o tome kako je klub demantovao za Ahilovu tetivu, a ne za povredu je krajnje smešna i u maniru SNS govnara. Svakodnevno nas prave ludim pa sad još da gutamo i ova sranja. Klub je demantovao povredu, a i sam Nwora je odmah dao izjavu da je sve cool. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nwora-nvora-povreda-ahilova-tetiva-kk-crvena-zvezda/ Šta bi bilo druže da si povređen??? Činjenica je da su nas od početka zadesila ogromna sranja, nikad veća rekao bih i nikakvu krivicu kluba ne vidim. Dobro su reagovali pametnom doselekcijom. Zato isto tako ne vidim potrebu za ovakvim obmanjivanjem navijača i vređanjem inteligencije. Takođe je tačno da pojedinci previše histerišu i kukaju međutim to nije razlog da nas sve klub svrstava u histerične tetke i pravi majmunima. 3 2 1
Dobar Los Milos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Medranotzz said: Nije tacno. Nego se skoro svako saopstenje oko povreda zavrsava sa “… povratak ce zavisiti od brzine oporavka” Ej ajde sto se pravite ludi, nego sto hocete i druge da zajebavate.
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) ko je sve povredjen kod dubaićana? edit:nasao Edited 3 hours ago by NikadProtivKaline 1
Dobar Los Milos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, DameTime said: Priznajem da ne pratim toliko druge klupske fandome, ali mislim da ne postoji nijedan koji je ovoliko fanatično obuzet pitanjem povratka povređenih igrača na parket. Kuka se što klub ne objavi tačan datum povratka, a ako igrač slučajno ne bi bio viđen u hali u 12:01 AM naznačenog datuma, opet biste krenuli vilama i motikama. Zato sto malo klubova menja pricu od danas do sutra, i zavlaci navijace vec nedeljama/mesecima.
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, DameTime said: Priznajem da ne pratim toliko druge klupske fandome, ali mislim da ne postoji nijedan koji je ovoliko fanatično obuzet pitanjem povratka povređenih igrača na parket. Kuka se što klub ne objavi tačan datum povratka, a ako igrač slučajno ne bi bio viđen u hali u 12:01 AM naznačenog datuma, opet biste krenuli vilama i motikama. Masis poentu. i za ovo sto si navela kao primer postoji resenje. Izadje se i kaze se otprilike kada mozemo ocekivati povratak na teren i to je to. A ne da klub izadje sa saopstenjem kako postoji mogucnost da igrac zaigra vec na sledecoj utakmici i da povreda nije ozbiljnije prirode, sve kako bi demantovali medije koji navodno sire dezinformacije koje mogu stetiti klubu, i onda sami takodje slazu navijace jer tog igraca nema ni na mapi posle vise od 2 nedelje. Ako su vec krenuli sa demantima i transparentnoscu onda je red i da nakon 2 nedelje fejlovanja sa informacijama ponovo izadju i apdejtuju vest o povredi. Makar toliko duguju navijacima. Ovako kao da nesvesno stvaraju negativnu energiju i atmosferu oko kluba. 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: ko je sve povredjen kod dubaićana? Nisu nam dovoljni naši, boles je toliko uznapredovala da nas sada zanimaju i tuđi igrači. 3
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: ko je sve povredjen kod dubaićana? Jaiteh, Musa, Bertans i Mason Kabengele i Anderson su GTD 1
Recommended Posts