Šiljokapi Posted yesterday at 09:25 PM Posted yesterday at 09:25 PM Zečevi ulovljeni, odrani, istranžirani, dinstani i prožderani! BRAVO! Malo smo usporili u 4/4 ali je i potrošnja bila ogromna. Deluje mi da u tajnosti DR radi honorarno na odbrani sa ekipom. Baš sam pozitivno iznenađen skandiranjem za Big-V, pumpanjem i Včć pdr! I tada puče atmosfera i ekipa se strmoglavi. Padosmo sa +25 na samo +12. Baš bitno, koga bole k.? 1
Sector Posted yesterday at 09:25 PM Posted yesterday at 09:25 PM 1 minute ago, Losmi17 said: Cestitke. Iskrene. Ako vec neko mora, neka, budite to vi. Jezivi smo, ali goat ce to ishendlovati... 5
Bode Posted yesterday at 09:26 PM Posted yesterday at 09:26 PM (edited) 5 minutes ago, YAO said: Batleru fali kondicije,deluje mi u glavi da je svestan toga i da ce raditi na tome. Ovo je primetno i verujem da utice na to koliko moze da da, ali on izgleda toliko profesionalno u smislu odnosa prema igri i saigracima, mislim da nema zime. Takodje atipican crnac, deluje jako kulturno i prizemno. Edited yesterday at 09:27 PM by Bode 3
Mairosu Posted yesterday at 09:27 PM Posted yesterday at 09:27 PM meni najdraže što smo identifikovali slabost protivnika i eksploatisali je do besvesti - spuštaj dole, puni penalima, spamuj trojke i idi na off skok. milina. 39 4
Cavani Posted yesterday at 09:27 PM Posted yesterday at 09:27 PM 26 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. Ovih 8p veceras je mnogo mnogo bolja njegova utakmica nego 16p u Subotici. 5
mister-no Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM Evo kaže Žex puma Pantić da nam je Vučić kupio suđenje i raspored.. Bolest ne bira. 7 11 1
YAO Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM I Saletova taktika za Nana,momentalno udvajanje na 8-9 m od kosa,lik se par puta pogubio. Kljucna sekvenca u odbrani 19
Don Dusko Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM Ne pridajte Lesortu znacaj molim vas. 37 1
jedibojan Posted yesterday at 09:32 PM Posted yesterday at 09:32 PM Cestitke komsije. I na pobedi 24 11 4
Wingwalker Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM (edited) 17 minutes ago, NMX said: 3/22 za 3 i odvališ PAO dajte bre te guske sve vam ciganjsko... Edited yesterday at 09:35 PM by Wingwalker 1
Don Dusko Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Just now, Čočo said: Genijalan, mi smo, spoj! ❤️ 1 1
Čvarkov Posted yesterday at 09:34 PM Posted yesterday at 09:34 PM 12 minutes ago, Cavani said: Neće skrol brt 20 1
Sinnerman Posted yesterday at 09:35 PM Posted yesterday at 09:35 PM Evroliga čestita ali neće još da ažurira tabelu. 7
Dzonii Posted yesterday at 09:39 PM Posted yesterday at 09:39 PM Ko je ovaj podmetnuti makedonski novinar?
YAO Posted yesterday at 09:40 PM Posted yesterday at 09:40 PM Just now, Dzonii said: Ko je ovaj podmetnuti makedonski novinar? To ti je Rajko iz Makedonije 11
Don Dusko Posted yesterday at 09:41 PM Posted yesterday at 09:41 PM Quote "Počeli smo sa užasnim napadima, sa mnogo grešaka. Nismo pogodili nijedan šut, iako su mnogi od njih bili otvoreni. Tada smo izgubili kontrolu. Na kraju, slično je bilo i u trećoj četvrtini, ali su u četvrtoj neki igrači pokazali karakter. Ipak, napravili smo par grešaka i na kraju smo izgubili utakmicu. Čestitke Olimpijakosu... Izvinjavam se, Zvezdi. Svi navijači su večeras podržavali Olimpijakos, pa sam se zbunio", rekao je Ataman. 1 22 2
Bode Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM 12 minutes ago, Sinnerman said: Štae ovo krvtiebem??? Koji dziber, ne verujem sta gledam. 8
Cavani Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM 8 minutes ago, Čvarkov said: Neće skrol brt 44 minutes ago, Čvarkov said: Produzio sam malo ovu tvoju, to je najduza slika koju sam uspeo da nadjem 😎 1
Manoly Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM Na momente smo ih potpuno rastavili na sitne elemente, odbrana pomovo najveci deo meca sjajna. Promasio je Pao dosta suteva u 1.pol, ali ponovo je Sasa pripremio mec prema rivalu i tome cime raspolazu u datom trenutku. Opasna atmosfera u hali, ekipa leti po terenu, zaista smo kratko cebe ali tek dolaze ozbiljna iskusenja u El. Stimara zasluzeno dobio skandiranje, steta sto nije duze trajalo. Napred Zvezdooo! 9
NikadProtivKaline Posted yesterday at 09:45 PM Posted yesterday at 09:45 PM salty ataman...priceless:) nego, da ne bude sve ni tako ruzicasto, zaista brine sut vec neko vreme prilagodice se odbrane tome i nece moci uvek i protiv svake ekipe ovako zato su kljucne stvari integracija batlera sto pre i nadam se povratak grejema oni bi nominalno trebali da su 2 najbolja sutera u ekipi 3
Recommended Posts