Valensija Posted yesterday at 09:14 PM Posted yesterday at 09:14 PM Ozbiljno gazenje. Zaista je uzivanje gledati ovu timcinu! Bravoooo 9
Mr.Consular Posted yesterday at 09:14 PM Posted yesterday at 09:14 PM ima onaj album Pantere- vulgar display of power i baš to je bilo večeras- ozbiljno oranje terena na 4000 obrtaja 30 minuta i fantastična partija, teško da pamtim bolju. Bilo je svega večeras pored lepe košarke- i komičnog ciglarenja i hoblovanja parketa, i loženja, bilo je i Štimare, pumpanja i pederovanja, a, bogami, bilo je u prenosu i fut fetiš momenata za ljubitelje, pa, ko što voli... mešano meso fazon svako izabere omiljeno na kraju... Bravo Zvezdo, alal vera momčine! 6 4
Sinnerman Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM Na Areni videvši da je Kodi porobio, dali Vladi Đuroviću slobodno veče da ide negde da se napije k'o čovek. 33
Sector Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM Zašto Vlade nije u studiju? Neću na spavanje bez njegovog rekapa. 2 1
JPM Posted yesterday at 09:17 PM Posted yesterday at 09:17 PM 1 minute ago, Mr.Consular said: ima onaj album Pantere- vulgar display of power i baš to je bilo večeras- ozbiljno oranje terena na 4000 obrtaja 30 minuta i fantastična partija, teško da pamtim bolju. Bilo je svega večeras pored lepe košarke- i komičnog ciglarenja i hoblovanja parketa, i loženja, bilo je i Štimare, pumpanja i pederovanja, a, bogami, bilo je u prenosu i fut fetiš momenata za ljubitelje, pa, ko što voli... mešano meso fazon svako izabere omiljeno na kraju... Bravo Zvezdo, alal vera momčine! 4
Don Dusko Posted yesterday at 09:18 PM Posted yesterday at 09:18 PM Just now, NMX said: 3/22 za 3 i odvališ PAO Kad nabacimo sut protivnik ce da nas se plasi!
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 09:18 PM Posted yesterday at 09:18 PM (edited) Mene Butler npr.podseca na Carlika sa sutem. Izmigolji se i oslobodi iz neprijatnih situacija, fin pregled igre i jako smiren. Ono trepovanje i dve izgubljene lopte na prevodjenju su decije bolesti i privikavanje na evropski stil igre. Za mesec dana u ovom ritmu bice k'o bombona. Ocekivao sam da bude malo slabiji defanzivno ali me je brzo razuverio. Sasvim solidan u tom segmentu, inteligentan je. Edited yesterday at 09:18 PM by DijametralnoSuprotan 10
Cavani Posted yesterday at 09:18 PM Posted yesterday at 09:18 PM Sale: Ovo nece biti isti Pao s kojim cemo igrati u drugom delu, ali necemo biti ni mi. 29 11 7
Crni Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM Mnogo sam srecan da imamo ovakav tim, prekaljen i prepametan Montijunas, koji minijatureama pravi razliku. Kodijem koji iako nocas bespotrebno bacao cigle, igrao brutalnu fizikalnu kosarku, sa prodorima koji se ne mogu zaustaviti, stalno prisutan na skoku. Odzelejem koji nije dozvolio protivnicima da vide kos, zubna muka, kosmar za protivnike. Kakvu energiju unosi, podseca me na Bena Valasa. Ogijem koji je odigrao napokon na reprezentativnom nivou, i svim ostalim karakternim igracima koje imamo u timu i koji su pravo bogatstvo u ovom vremenu i trendu koji vlada evropskom kosarkom. Svaka cast i Obradovicu, malo sam izdimio sto je onoliko pustio Plavsica, a onda sam primetio da je to bilo svega 3 min, sto je umetsnost da budes toliki minus za svoj tim. Odbrana snazna i perfektna sve vreme, postedjeni smo veceras Jaga i mislim da je Batler suvi talenat, osvezenje i neko ko ce tek mamiti uzdahe navijaca. Radujte se Zvezdasi, sa ovim momcima sreca je garantovana. 5
Milko Miller Posted yesterday at 09:21 PM Posted yesterday at 09:21 PM Lepa timska pobeda, manje vise svi su imali solidan uticaj. Highlight mi je definitivno kako je iskusno Motiejunas izvukao cetiri faula za dva minuta u trecoj cetvrtini i tako pripremio put da se odlepimo. 3
Čočo Posted yesterday at 09:21 PM Posted yesterday at 09:21 PM Ovo je bilo jedno lepo i obično veče rutiniranja, Štimarenja, pumpanja i pederovanja. Meni puno srce! ❤️ 2 1 11
srlepajce Posted yesterday at 09:21 PM Posted yesterday at 09:21 PM 5 minutes ago, Sinnerman said: Na Areni videvši da je Kodi porobio, dali Vladi Đuroviću slobodno veče da ide negde da se napije k'o čovek. 0/7 za tri Ne moze tako 😀 3
YAO Posted yesterday at 09:22 PM Posted yesterday at 09:22 PM Batleru fali kondicije,deluje mi u glavi da je svestan toga i da ce raditi na tome. 1
Sinnerman Posted yesterday at 09:23 PM Posted yesterday at 09:23 PM Just now, srlepajce said: 0/7 za tri Ne moze tako 😀 Moglo je da prođe ovog puta ali kada sa druge strane bude...
Losmi17 Posted yesterday at 09:23 PM Posted yesterday at 09:23 PM 13 minutes ago, Sector said: Hvala na čestitkama @Losmi17 Cestitke. Iskrene. Ako vec neko mora, neka, budite to vi. Jezivi smo, ali goat ce to ishendlovati... 5
BriJones Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Kada je Batler natrpao Lajkerse sa valjda 35p pred dolazak u BG, mislio sam da je zbog nevažne lagane utakmice. Sada mislim da bi mi kompletni s njim dobili lagano takav NBA tim. Sa njihovim pravilima, daljom trojkom, dužom četvrtinom i Jagom na klupi.
Obi-Wan Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Demantovao me Batler 😄 Nema na čemu i drugi put. Mada su one 2 prodate na prenošenju to što sam najavio. Ali lele majko u napadu kakav skil, kakva elegancija pokreta...brutalan igrač. S druge strane jel može neko da objasni bitisanje izvesnog Uroša na terenu!!? Jel to neka izgubljena opklada? Ne razumem.. 6
Recommended Posts